Evo pa slike novega avta:

moram pa povedati da swifta že prav močno pogrešam, saj sem bil zelo navajen na njega.

crxdelsol je napisal/-a:toxic ga nebo raztrgal, dvomim da lepo igra sub spodaj zgoraj pa ovalci.
crxdelsol je napisal/-a:toxic ga nebo raztrgal, dvomim da lepo igra sub spodaj zgoraj pa ovalci.
ven0m je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:toxic ga nebo raztrgal, dvomim da lepo igra sub spodaj zgoraj pa ovalci.
Pa kaj dolgo še to nebo, če misli lastnik dalje imet ojačevalec pritrjen NA subu... Pritrd ojačevalec na sedeže in če pogosto jemleš sub ven iz avta si nabavi vtične kleme za kable od suba
ja glej, sem že marsikje slišal da naj nebi bili ovalci nad subom, ampak meni je do sedaj v vsakem avtu lepo igralo, je pa res da jaz ne rabim muzike za tekmovanja ampak kvalitetn zvok za poslušanje ob vožnji. tako kot je čisto zadovolji moje potrebe![]()
Twin-cam je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:toxic ga nebo raztrgal, dvomim da lepo igra sub spodaj zgoraj pa ovalci.
Pa kaj dolgo še to nebo, če misli lastnik dalje imet ojačevalec pritrjen NA subu... Pritrd ojačevalec na sedeže in če pogosto jemleš sub ven iz avta si nabavi vtične kleme za kable od suba
prosil bi te da bi razložiš zakaj nebi smel bit pritrjen na subu, saj še nisem slišal za to , pa še če pogledaš aktivni bass je ojačevalec celo vgrajen v kišto, tak da ne vidim razloga zakaj ga nebi imel na bass-u.
aja no na subu pa itak imam pritisne kleme tak da ga lahko z lahkoto priklopim in opdklopim.
crxdelsol je napisal/-a:ja glej, sem že marsikje slišal da naj nebi bili ovalci nad subom, ampak meni je do sedaj v vsakem avtu lepo igralo, je pa res da jaz ne rabim muzike za tekmovanja ampak kvalitetn zvok za poslušanje ob vožnji. tako kot je čisto zadovolji moje potrebe![]()
Ne zaradi tekmovanja, ravno zaradi kvalitete. Ker ti spodaj sub prtnisne pa strese membrano ovalcev in zadeva ne igra kot mora, sicer pa tako ali tako ne igra dolgo če je sub zakaj hitro ka odleti.
Važno da si ti zadovoljen.
ven0m je napisal/-a:Twin-cam je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:toxic ga nebo raztrgal, dvomim da lepo igra sub spodaj zgoraj pa ovalci.
prosil bi te da bi razložiš zakaj nebi smel bit pritrjen na subu, saj še nisem slišal za to , pa še če pogledaš aktivni bass je ojačevalec celo vgrajen v kišto, tak da ne vidim razloga zakaj ga nebi imel na bass-u.
aja no na subu pa itak imam pritisne kleme tak da ga lahko z lahkoto priklopim in opdklopim.
Jaz še tudi tega nisem nikjer zasledil, da bi kje pisali, govorim iz enega praktičnega primera, kjer je kolega imel takrat nov Sinus Live-ov ojačevalec na aktivni kišti (80 litrov) z Magnatom (nekje 1.4 kWRMS, če prav pomnim) in je po enem mescu začelo še samo hreščat iz bassa. Tipo odklopi ojačevalec in ko prestavla kišto sliši neko šumenje, odmontira ojačevalec in ko ga strese se sliši šumenje. Odpre ga gor ter obrne in ven samo popadajo kondenzatorčki pa par špul. Lahko, da je bil že tovarniško zafuran in se bi mu to zgodilo tudi, če bi ga imel spredaj pri nogah. Pač moje priporočilo je, da imaš zadevo, ki vibrira ko p****** čim bolj ločeno od fine elektronike
crxdelsol je napisal/-a:Med gumo pa blatnik lahko glavo porineš.
Twin-cam je napisal/-a:glej če ti ne občutiš recesije kapo dol, eni jo pač občutimo pa nimamo atekov pa mamic ko nam vse stišijo v rit, tak da si moram vse sam plačat kaj delam na avtu. brez skrbi da bi jaz tudi raje bolše zrihtal avto kot pa kaj druga ali j*** ga.
Twin-cam je napisal/-a:vse kar manjka avtu je pošteno pranje in poliranje (mislim takrat ko je bilo slikano), drugače je avto v brezhibnem stanju tako mehanika, zunanjost in notranjost
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov