Opel astra gtc, dizel 1.9; 120km
Prevoženih 108kkm
Od opreme ima avtomatsko klimo, tempomat, delno usnjene sedeže, lita platišča...
slike ob nakupu ;

Nekaj malenkosti se je delalo na avtomobilu, katere pa pokažem jutri

Kegl je napisal/-a:kje pa živiš da mate še vedno sneg![]()
lepa astra drgač
_furby_ je napisal/-a::shock: dobro je tole prislo
se malo pa ti pripeljem se mojo corso na obdelavo razsvetljave
ziga555 je napisal/-a:Ful super je prišlo... edino zadaj bi moral pustiti oplov znak. Katere velikosti pa so ledice, 1206 ?
4vale6 je napisal/-a:Super avto, GTCjke so mi že od nekdaj všeč. Sm že hotu reč da radio nebo pašal notri, pol pa vidim slike naprej da si osvetlitev poštimal, odlično izgleda!
fantom je napisal/-a:lep avto, tole z osvetlitvijo je pa super uspel! hudo zgleda, srečno vožnjo!
PIKSNA007 je napisal/-a:Tako črno notranjost ima moj oče v svoji gtc-jki in res lepo izgledaDrugače si pa res lepo naredil tisto z ledicami
svaka čast
a kdo slučajno ve, če nimaš tempomata na avtu primer na tej astri, a se to dokup sam una ročka al morš še kj druzga menjat? Se opravičujem za off
LP
speedfreak je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Tako črno notranjost ima moj oče v svoji gtc-jki in res lepo izgledaDrugače si pa res lepo naredil tisto z ledicami
svaka čast
a kdo slučajno ve, če nimaš tempomata na avtu primer na tej astri, a se to dokup sam una ročka al morš še kj druzga menjat? Se opravičujem za off
LP
Sam ročka, strošek je cca 100 evrov, mejbi mal več....
Kok maš kaj porabo pa zmogljivosti? Sem imel navadno astro s takim motorjem pa je letela kot strgana...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov