No pa je belo strelo zamenjala srebrna..audi a8 w12
kaj rečt..najboljš nč..avto je

Drugače pa avto l. 2004, od znanega lastnika, slovenski, 120000 km , avto je skratka v stanju novega.
lp
ejsim je napisal/-a:Jah, čestitke za nakup! Mi je pa v teh svetlih (srebrna, bež..) ta Audi A8 super. Sem se naveličal tistih črnih oz temnih.
Še kako fotko daj, brez smeti
Kar se pa mašine tiče..
tomson je napisal/-a:Čestitke za nakup. Felne boš te obdržal?
Sba je napisal/-a:Zanimivo kako nekateri menjate novejši avto za starejšega. No ja, že veste zakaj, avto je verjetno volk v ovčji preobleki.
ven0m je napisal/-a:Največji cuker po vsem vrhu pa ti je patentiran W12 motor od Volkswagna z 500 konjički in 625Nm navora pri 3000 obratih, ki spravi to 2 tonsko pošast iz 0 na 100km/h v 4.9 sekunde.
Kar izgleda takole "physics off and floor it"![]()
ven0m je napisal/-a:
Dodatno vprašanje: je ta avto mogoče iz Maribora, ker sem že večkrat zasledil enega podobnega A8L W12 pri kalvariji?
peroRS je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:Največji cuker po vsem vrhu pa ti je patentiran W12 motor od Volkswagna z 500 konjički in 625Nm navora pri 3000 obratih, ki spravi to 2 tonsko pošast iz 0 na 100km/h v 4.9 sekunde.
Malce si zamešal z novim A8, so pa vseeno cifre impresivne za 2 toni težko kravo![]()
6.0 (5998 cc) W12 450 PS (331 kW; 444 bhp); 580 N·m (428 ft·lbf) @4700 5.1 sec 250 km/h (155.3 mph)ven0m je napisal/-a:
Dodatno vprašanje: je ta avto mogoče iz Maribora, ker sem že večkrat zasledil enega podobnega A8L W12 pri kalvariji?
Tale njegov ni L, vsaj oznake nima. Ali se motim?
ven0m je napisal/-a:Sba je napisal/-a:Zanimivo kako nekateri menjate novejši avto za starejšega. No ja, že veste zakaj, avto je verjetno volk v ovčji preobleki.
Pri avtu tega ranga, starost ni niti omembe vredna. V direktni primerjavi z prejšnjim A4 B8 ima dobesedno na tono več opreme(če razumeš kar mislim)
Največji cuker po vsem vrhu pa ti je patentiran W12 motor od Volkswagna z 500 konjički in 625Nm navora pri 3000 obratih, ki spravi to 2 tonsko pošast iz 0 na 100km/h v 4.9 sekunde.
Za več info je še tukaj par zanimivih podatkov o samem motorju http://en.wikipedia.org/wiki/W12_engine, kjer je spodaj tudi seznam par redkih avtov v katere so vgradili to mojstrovino.
Vsa čast za nakup in veliko uživanja ob vožnji želim![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov