Ja,še ista pot. Mazda je odšla zaradi ekonomske računice. Nekje so šli stroški gor in nekje so marali iti dol. To je prvi razlog je pa res da me je vmes jezila k so skoz neke lučke, pa konektorji crkovali pa webasto je bil fuč tako da je kadil kot tank, pa še neke malenkosti. Zdaj me bo mogla Škoda nekaj časa prevažati pol ko mine kriza pa spet mogoče Mazda ker priznam pa da je Mazda 5 super avto še posebej kaj se vožnje tiče. lp.King1 je napisal/-a:Lepa lepa. Sevea naj ti služi in veliko varnik kilometrov. Za tistio pot, ki jo vsak dan delaš je pa idealna ( seveda, če se še voziš v R.S.)?
lp
p.s. kje pa imaš mazdo oz. zakaj je šla od hiše?
fare je napisal/-a:Ja,še ista pot. Mazda je odšla zaradi ekonomske računice. Nekje so šli stroški gor in nekje so marali iti dol. To je prvi razlog je pa res da me je vmes jezila k so skoz neke lučke, pa konektorji crkovali pa webasto je bil fuč tako da je kadil kot tank, pa še neke malenkosti. Zdaj me bo mogla Škoda nekaj časa prevažati pol ko mine kriza pa spet mogoče Mazda ker priznam pa da je Mazda 5 super avto še posebej kaj se vožnje tiče. lp.King1 je napisal/-a:Lepa lepa. Sevea naj ti služi in veliko varnik kilometrov. Za tistio pot, ki jo vsak dan delaš je pa idealna ( seveda, če se še voziš v R.S.)?
lp
Forman, Fabia combi, Roomster, Octavia.....madona pa Škode me nočejo pustiti od sebe kak pol da ne bi bil zadovoljen,heheheh.lp.King1 je napisal/-a:fare je napisal/-a:Ja,še ista pot. Mazda je odšla zaradi ekonomske računice. Nekje so šli stroški gor in nekje so marali iti dol. To je prvi razlog je pa res da me je vmes jezila k so skoz neke lučke, pa konektorji crkovali pa webasto je bil fuč tako da je kadil kot tank, pa še neke malenkosti. Zdaj me bo mogla Škoda nekaj časa prevažati pol ko mine kriza pa spet mogoče Mazda ker priznam pa da je Mazda 5 super avto še posebej kaj se vožnje tiče. lp.King1 je napisal/-a:Lepa lepa. Sevea naj ti služi in veliko varnik kilometrov. Za tistio pot, ki jo vsak dan delaš je pa idealna ( seveda, če se še voziš v R.S.)?
lp
Aha pol pa razumem. Iz mojega vidika gledano je sigurno mazda cool avto a če zaškripa je to pravilna odločitev, da je šla od doma.Tudi boljši časi pridejo. Kar pa se škode tiče pa sem 100%, da boš zeloooo zadovoljen. Pa srečno.
![]()
lp
Courage™ je napisal/-a:moja serijska je sla malenkost bolje od serijskega A4 TDI 130KM, nimam pa pojma zakaj
Ja,so jo dali istočasno v komisijsko pri Porscheju za 5100€ potem je gospod dal privat oglas za 4500€ jaz pa sem jo dobil za 4300€. Sem skoraj sosed od tega gospoda pa še poznava dosti skupnih fac iz MB in iz Univerze pa še malo na račun praskic pa umazanije sem pojamral ampak ni bilo problema. Pa seveda gospodu so na uradnem prodali zgodbo da bo mašina šla po gobe ker je ležaj že zelo lepo pel. Je bil malo gotov ko sem mu razložil da je z avtom vse okej in da je mašina čudežno vtihnila po menjavi ležaja. Mislim da je gospod niti ne bi prodal če bi to vedel? lp.baucek je napisal/-a:Koliko pa te je prišla tale Octavia? Če me spomin ne mara, se je tudi pri Porsche MB prodajala.
Uf,lepo svetijio. Tnx.Tomas666 je napisal/-a:Lep ŠkodilakZa xenon sm ti pa kr mau fovšen
jst bi ga tud mel
![]()
![]()
maarkec je napisal/-a:ma škode so itak najboljši avti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
King1 je napisal/-a:Dej še kako sliko nam privošči no.![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost