Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Octavia

Napisal/-a fare To jan 31, 2012 9:09 pm

Evo Octavia je pri meni. Dosti ni za povedati o teh avtih k itak vsi vse vemo. l2003, Tdi 81kw-ASV,193tkm,vožena full na AC. Kupljena od 1.l gospoda ki je zdaj star 74 let, redno servisirana na Porsche MB, Elegance oprema + xenon oriđinale. Dobo že obuto v nove zimske Conti TS830 DOT 3411. Načrti: sem jo dal kemično očistiti,veliki servis narediti,malo praskice porihtati,tempomat, temnenje, pdc....mogoče chip in vozi do razpada.
Slika
Slika
Slika
:vrum

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Re: Octavia

Napisal/-a dottore To jan 31, 2012 9:13 pm

Lepa. Srečno vožnjo :)

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To jan 31, 2012 9:14 pm

fare je napisal/-a:in vozi do razpada.

To pa zna še trajat :mrgreen:

Dober voz, klasika. Pa še xenon ima 8)
Srečno vožnjo ;)

p.s: a smem predlagat letno obutev:

16'' grafitne Laurin&Klement 8)
Slika

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl To jan 31, 2012 9:20 pm

zgleda lepo ohranjena...naj ti služi še dolgo :D

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare To jan 31, 2012 9:57 pm

Ja,hvala fantje. Koliko vemo so tile tdiji kar trpežni. Moj je ASV tip torej....nimam pojma kaj to pomeni ampak če bo delal bp vsaj 2-3 leta mu dam ljubčka kot Rex Hunt onim ribicam ko jih vlovi! Drugače pa kar 15" pustim - ekonomija. lp.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če feb 02, 2012 6:00 am

Lepa lepa. Sevea naj ti služi in veliko varnik kilometrov. Za tistio pot, ki jo vsak dan delaš je pa idealna ( seveda, če se še voziš v R.S.)?

lp

p.s. kje pa imaš mazdo oz. zakaj je šla od hiše?

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Če feb 02, 2012 7:22 am

King1 je napisal/-a:Lepa lepa. Sevea naj ti služi in veliko varnik kilometrov. Za tistio pot, ki jo vsak dan delaš je pa idealna ( seveda, če se še voziš v R.S.)?

lp

Ja,še ista pot. Mazda je odšla zaradi ekonomske računice. Nekje so šli stroški gor in nekje so marali iti dol. To je prvi razlog je pa res da me je vmes jezila k so skoz neke lučke, pa konektorji crkovali pa webasto je bil fuč tako da je kadil kot tank, pa še neke malenkosti. Zdaj me bo mogla Škoda nekaj časa prevažati pol ko mine kriza pa spet mogoče Mazda ker priznam pa da je Mazda 5 super avto še posebej kaj se vožnje tiče. lp.

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Če feb 02, 2012 7:52 am

Zgleda lepa. Če drži vse kar si napisal je bomba avto.
Tudi plan je ok (jo zvozit do konca), predvsem pa ekonomičen. :mrgreen:
Koliko veverc košta taka koreta?
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če feb 02, 2012 8:09 am

fare je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:Lepa lepa. Sevea naj ti služi in veliko varnik kilometrov. Za tistio pot, ki jo vsak dan delaš je pa idealna ( seveda, če se še voziš v R.S.)?

lp

Ja,še ista pot. Mazda je odšla zaradi ekonomske računice. Nekje so šli stroški gor in nekje so marali iti dol. To je prvi razlog je pa res da me je vmes jezila k so skoz neke lučke, pa konektorji crkovali pa webasto je bil fuč tako da je kadil kot tank, pa še neke malenkosti. Zdaj me bo mogla Škoda nekaj časa prevažati pol ko mine kriza pa spet mogoče Mazda ker priznam pa da je Mazda 5 super avto še posebej kaj se vožnje tiče. lp.

Aha pol pa razumem. Iz mojega vidika gledano je sigurno mazda cool avto a če zaškripa je to pravilna odločitev, da je šla od doma. ;) Tudi boljši časi pridejo. Kar pa se škode tiče pa sem 100%, da boš zeloooo zadovoljen. Pa srečno. :D

lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če feb 02, 2012 10:22 am

Sam sem si lastil enako, le da je bila limuzinska razlicica. Res zakon avto, pelje se zelo lepo, moja serijska je sla malenkost bolje od serijskega A4 TDI 130KM, nimam pa pojma zakaj :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Če feb 02, 2012 5:08 pm

King1 je napisal/-a:
fare je napisal/-a:

lp

Aha pol pa razumem. Iz mojega vidika gledano je sigurno mazda cool avto a če zaškripa je to pravilna odločitev, da je šla od doma. ;) Tudi boljši časi pridejo. Kar pa se škode tiče pa sem 100%, da boš zeloooo zadovoljen. Pa srečno. :D

lp
Forman, Fabia combi, Roomster, Octavia.....madona pa Škode me nočejo pustiti od sebe kak pol da ne bi bil zadovoljen,heheheh.lp.

maarkec
Stalni uporabnik

Napisal/-a maarkec Če feb 02, 2012 5:28 pm

ma škode so itak najboljši avti :D :D :D :D :D :D =P =P =P

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če feb 02, 2012 5:39 pm

Courage™ je napisal/-a:moja serijska je sla malenkost bolje od serijskega A4 TDI 130KM, nimam pa pojma zakaj :)

Manjša teža in boljša aerodinamika (nizek koeficient upora), sploh limuzina. Octavie 1 so že tovarniško zelo nizke, še posebej RS-ke :)

baucek
Novinec

Napisal/-a baucek Če feb 02, 2012 5:57 pm

Koliko pa te je prišla tale Octavia? Če me spomin ne mara, se je tudi pri Porsche MB prodajala.

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Če feb 02, 2012 7:59 pm

baucek je napisal/-a:Koliko pa te je prišla tale Octavia? Če me spomin ne mara, se je tudi pri Porsche MB prodajala.
Ja,so jo dali istočasno v komisijsko pri Porscheju za 5100€ potem je gospod dal privat oglas za 4500€ jaz pa sem jo dobil za 4300€. Sem skoraj sosed od tega gospoda pa še poznava dosti skupnih fac iz MB in iz Univerze pa še malo na račun praskic pa umazanije sem pojamral ampak ni bilo problema. Pa seveda gospodu so na uradnem prodali zgodbo da bo mašina šla po gobe ker je ležaj že zelo lepo pel. Je bil malo gotov ko sem mu razložil da je z avtom vse okej in da je mašina čudežno vtihnila po menjavi ležaja. Mislim da je gospod niti ne bi prodal če bi to vedel? lp.

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Če feb 02, 2012 8:01 pm

Lep Škodilak 8) Za xenon sm ti pa kr mau fovšen oops jst bi ga tud mel =P =P =P
Slika

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Če feb 02, 2012 8:07 pm

Tomas666 je napisal/-a:Lep Škodilak 8) Za xenon sm ti pa kr mau fovšen oops jst bi ga tud mel =P =P =P
Uf,lepo svetijio. Tnx.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če feb 02, 2012 8:15 pm

Dej še kako sliko nam privošči no. ;)

lp

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Če feb 02, 2012 8:19 pm

maarkec je napisal/-a:ma škode so itak najboljši avti :D :D :D :D :D :D =P =P =P

Je FANT od fare, zato pa škodo vozi hehe :lol:
Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če feb 02, 2012 8:28 pm

King1 je napisal/-a:Dej še kako sliko nam privošči no. ;)

lp

Nima časa, ker se preveč vozi. Saj veš kako je ko pride nov avto k hiši. Ga je treba po hitrem postopku ulaufat :D
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost