Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
bozind
Novinec

lool

Napisal/-a bozind Ne feb 12, 2012 12:38 pm

tre
Zadnjič spremenil bozind, dne Sr jun 11, 2014 5:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
too

Jamaican_Lion
Nov uporabnik

Re: chrysler crossfire

Napisal/-a Jamaican_Lion Ne feb 12, 2012 12:54 pm

Zgleda odlično ohranjen! Super je

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Ne feb 12, 2012 1:08 pm

dobra raketa, sicer mi zadi ni neki baš všeč, ampak bi ga mel :D

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! Ne feb 12, 2012 2:57 pm

Dober stroj, vendar me nikoli ni privlačil.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne feb 12, 2012 4:20 pm

zelo lepa zdeva in tudi nevsakdanji avto na cestah, zato je še bolj zanimiv! :)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Ne feb 12, 2012 4:54 pm

Zelo zanimiva zadeva, nisem vedel da je sparjen z MB. Crossdfireja sem pa nazadnje videl pri nas pred 2 leti približno :) Dosti redek model, eden redkih ''američanov'', ki mi je všeč.

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Ne feb 12, 2012 5:11 pm

zdaj še moreš kupit samo vlečno kljuko, da boš zahaklal gor ono prikolico na prvi sliki:)

zgleda kot nov, pa kolkor vidim na anetu so kar poceni. zanimiv stroj.

Uporabniški avatar
ddas
Novinec

Napisal/-a ddas Ne feb 12, 2012 5:13 pm

Na tretji sliki si pozabil pobarvat oz. skrit tablico. Glede na to, da si nekaj dni nazaj veselo kritiziral kar nekaj avtov v galeriji uporabnikov , me zanima kako bodo oni ocenili tvoj avto.

Meni ta avto sploh ni všeč.

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Ne feb 12, 2012 5:17 pm

In zakaj ponovno odpiraš temo s slikami, ki so bile še nedavno v oglasu na avto.net???

Potrebno bo pojasnilo ... :!:
"Quidquid latine dictum sit, altum viditur."

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Ne feb 12, 2012 5:19 pm

ja nekak si je treba reklamo nardit, če prodaja ne gre:)

Uporabniški avatar
StajercS
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a StajercS Ne feb 12, 2012 5:19 pm

Denarja pa nimaš,da bi kupil strgalec vinjet za 1€? Pol se pa s to mavrico voziš na šipi kot večina slovencev. Rekorderja sem enkrat videl,ko je mel celo levo stran polepljeno z najmanj 15 vinjetami (letne,tedenske,mesečne). :roll:

devilkin
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a devilkin Ne feb 12, 2012 5:21 pm

Motor je verjetno dobri stari mercedesov 3.2 V6?

Uporabniški avatar
bozind
Novinec

Napisal/-a bozind Ne feb 12, 2012 5:49 pm

ne
Zadnjič spremenil bozind, dne Sr jun 11, 2014 5:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
too

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 Ne feb 12, 2012 6:16 pm

Lep avto.
Slika

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne feb 12, 2012 6:19 pm

Bago je napisal/-a:Ni kaj, zelo lep avtomobil visoke kvalitete. Pri nakupu svojega sem izbiral med tem in audi TT-jem (mk1). Ampak pri crossfire-ju je bilo nekaj stvari, ki me je zelo motilo:
-notranjost, neprivlačen dizajn
-nizki pospeški
-pogon na le dve kolesi (še huje, na zadnji dve, v snegu ne bi prišel nikamor, med tem ko audijev quattro zmore marsikaj)
-dvoje sedežev ter nepraktičnost
-ter zelo majhen krog možnih modifikacij (pa še te, ki so na voljo, so drage).

Kaj to pomeni nizek pospešek? Quattro na TT-ju je v bistvu haldex tip pogona, ki se obnaša kot prednji pogon vse dokler prva kolesa ne zdrsnejo, takrat pa začenjo gnat tudi zadnja, torej ni tisti pravi quattro, ki ga najdemo v Audijih z vzdolžno psotavljenim motorjem in ima torsen sredinski diferencial. Slednji dejansko zmore marsikaj.

@bozind: Kolko vem si ti bil že banan, ker si kar za brezveze začel odporat vse teme in dajat nevmesne komentarje. In glede na to, da je bila ena prvih stvari, ki si jih naredil na forumu oddaja oglasa za prodajo tega Chryslerja lahko povsem upravičeno domnevamo, da si odprl to temo z namenom da ga prodaš in si dvigneš število postov.

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HPF Ne feb 12, 2012 6:56 pm

Res lep, poseben. V oči mi je padel že pred leti, ko se je en črn skoz pojavljal po Mariboru. Je bilo ravno v času, ko je Vale tu na forumu predstavil njegovega 350z (starejši uporabniki se ga boste spomnili).
350z, mi je deloval tako "preprost" proti Crossfirerju, čeprav sta oba prava lepotca.

Čuvaj ga ;)

Bago je napisal/-a:Ni kaj, zelo lep avtomobil visoke kvalitete. Pri nakupu svojega sem izbiral med tem in audi TT-jem (mk1). Ampak pri crossfire-ju je bilo nekaj stvari, ki me je zelo motilo:
-notranjost, neprivlačen dizajn
-nizki pospeški
-pogon na le dve kolesi (še huje, na zadnji dve, v snegu ne bi prišel nikamor, med tem ko audijev quattro zmore marsikaj)
-dvoje sedežev ter nepraktičnost
-ter zelo majhen krog možnih modifikacij (pa še te, ki so na voljo, so drage).

Ne vem kaj je tako neprivlačnega v notranjosti? Pospeški so enaki kot pri tvojem(?) TTju. Pogon na zadnji 2 kolesi zveni zabavno, lažje se tudi izogneš oviri kot s pogonom na sprednji par. To da pa po snegu ne pride nikamor, pa se menijo samo še branjevke na tržnici. Ta avto ni tukaj za konkuriranje TTju, ampak bolj 350z ipd. Tudi TT z haldexom ni vsemogočen, zna pa bit zelo zabaven ko mu vgradiš street controller.
Prosim te še, če lahko pojasniš čigav je TT. Tvoj, al od očeta, al ga sploh še ni al kak je s tem? 2 tedna nazaj si imel prvo uro v avtošoli, kjer si začel delat izpit za avto s spremljevalcem, torej si star 16, al koliko? Nič nimam proti tebi, da ne bo to izgledalo kot osebni napad nate, samo verjetno nisem edini, ki ga to zanima.

Uporabniški avatar
bozind
Novinec

Napisal/-a bozind Ne feb 12, 2012 9:06 pm

teža
too

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne feb 12, 2012 11:53 pm

Bago si mogoče opazil, da je Chrysler avtomatik in ima verjetno azradi tega slabši pospešek? In ko že tega TT-ja rineš v debato in ga ne vem kako poveličuješ - res izreden avto, ki je brez brez spojlerja in ESP-ja nevarno nestabilen - za kar je bil opravljen tudi vpoklic, saj so TT-ji zdrsavali s ceste. Samo želimo si lahko avtov, ki so brez ESP-ja in aero dodatkov tako nestabilni :roll: Oblika je kultna in to ga dela prepoznavnega. Šele nov TT se pa tudi pelje kot treba, torej odlično.

Ja tale Chrysler ima plastičen interier, verjetno tudi mehko nastavljeno pdovozje, ampak služi svojemu namenu - opazen coupe ki zna biti zabaven skozi ovinke zaradi zadnejga pogona, ob tem pa mu V6 da tudi pravi zvok in mehkobnost delovanja, ki ga ne more pričarat noben 4-valjnik, pa naj ima še tako brutalen izpuh...

P.S. In ja probaj kdaj zadnji pogon - zna biti izreden, pa ne na snegu in ledu, ampak ko divjaš skozi ovinke... To ne pomeni da prednji pogon ni zabaven, ampak zadnji je le nekaj drugega in daje čisto drugi občutek, sploh če je dovolj konjev.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po feb 13, 2012 12:27 am

Si ga je lastil prijatelj, ista masina, ista barva. Avto dejansko pade v oci, je pa meni osebno nekako "nelep".
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Po feb 13, 2012 1:06 am

Bago je napisal/-a:
Pospeški so skoraj sekundo višji kot pri TT-ju, pogon na zadnji kolesi (vsaj meni) zveni nevarno (že res, da je odzivnost višja, vendar v ugodnih vremenskih razmerah, ne pa na snegu, in da ne omenjam da lahko na mokri cesti kaj hitro zadek konča v jarku).

Skoraj sekundo!!??? O groza potem se pa tale crossfire res vleče ko smrkelj :lol: . O zadnjem pogonu pa ne govori neumnosti, ker očitno nimaš pojma ne izkušenj. Sicer je pa res, da zadnji pogon zahteva sposobnega in izkušenega predvsem pa odgovornega voznika, ki se zaveda kaj vozi kar pa ti očitno nič od tega nisi in je res bolje, da se držiš pogona na vsa štiri kolesa, da si ne boš kaj naredil :EE

Pa še malo ON topic

Avto mi nikoli ni bil všeč čeprav je posvoje zanimiv in dokaj lepo oblikovan le mnogo premajhen za moj okus. S crossfirejem se nikoli nisem vozil, sem se pa z Mercedesem SLK in bil zgrožen! To ni bila vožnja ampak kazen :huh: . Očitno moraš bit poseben tip človeka za take avtomobile, ker jaz nisem našel niti enega najmanšega užitka in veselja v tej škatlici.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov