Prestavljam vam svoje novo vozilo. Danes je bil star 3tedne. Trenutno ima prevoženih nekaj več kot 2000km. Motor je dizel 2.0 140ps.
Oprema je Titanium, dodatno pa je še:
-usnje, alcantara
-bixenon
-radio Zenec (navigacija, bluetooth, usb, vzvratna kamera)
-18 col platišča
Avto je 1a, brez kakšnih koli pripomb. Prostora ogromno, glede na to, da je velik pa se ceste drži kot zvečilni. Sicer avto še ni videl 2500obratov, ker do prvega priporočljivega servisa na 2500km se je dobro voziti bolj pod nizkimi obrati, ne bo pa dosti drugače tudi ko bo utečen. Motor se mi zdi zelo dober, poraba trenutno je 6.2, za kar pa verjamem, da ne bo dosti višja.
Sicer sta bila v konkurenci še Ford Mondeo in Škoda Superb, vendar glede na to, koliko prostora je v vsakem od teh treh, glede na to, da S-Max stane mogoče kak tisočak več od ostalih, sem se odločil za tega. Nakupa ne obžalujem niti najmanj, nadvse sem zadovoljen z nakupom in upam, da mi bo služil še veliko let in kilometrov. Če bi sedaj kupoval novega, bi edino, kar bi spremenil bil avtomatski menjalnik, vendar je tudi ročen ok.
Kakšnih koli posegov ne mislim delati, edino tablice bi vzel iz okvirjev, ali pa jih dal v kromirane. Tak da je to edino, ostalo pa ostane tako, kot je.
Prilagam še nekaj slik, bo pa jih v prihodnosti verjetno še kaj.

Lp, Bojan.