Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

Napisal/-a bOnZy Sr okt 13, 2004 1:20 pm

RegY je napisal/-a:
bOnZy je napisal/-a:yo regy ;) a bi ti lahko zrihtu tiste stranske bele žmgovce, ksm dons sestro prasu če bi jih hotla met, pa je bla koj za ;) dej mi magari na PM sporoč, kok časa bi rabu da bi jih dobu, pa kok bi bla kej cena ;) pa kromasta vzratna ogledala? ;)

hm, žmigavce iščem, pa jih je težko najdit :D

drgač sem pa našel par drugih stvari... koreja - http://www.kspec.com/main.php?ac_id=47

uu ;) e mika da bi kupu tist komplet za 159$ (32.000sit) :twisted: bi fuuull lepo sedl na našga črnga santa feja ;)
bomo se dons doma zmenil ;)
regy, ko je pa to kej z uvozm? a si kej naročov iz te spletne strani za tvojga Getza? pa kok kej pride poštnina + carina, pa kok je rok čakanja? lahko tut po PM? ;)

najlepša hvala! :bow :bow :bow
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Napisal/-a bOnZy Sr okt 13, 2004 1:22 pm

alesi je napisal/-a:Eto pa se slike od enega ful dobrega.
Slika
Slika

dej nehi rajcat, da ne bos su tazga santa feja narest, kokr je pa na slik! :twisted: :twisted: :P

hudo, to ma garant 2,7 V6 masino (NOS powah ''plastenke'' :P) hudo res! ;)

Slika

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi Sr okt 13, 2004 1:31 pm

Toj glih za tvojo sestrco k je mal spuscen,da mi ne bo naslednjic spet rekla da mi bo peljala cez avto :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Napisal/-a bOnZy Po dec 13, 2004 12:47 pm

no u cetrtk so pa u lj. ulomil v santa-fe ja ... hvala bogu niso ukradl nc, ker sestra u autotu ne pušča nobenh stvari, tut tisto tablco za radio je mela s sabo. in so ubistvu nardil tok skode da so zgorn del vrat zakrivil za ~4cm ... jest sm lahko roko do zapestja not postisnu brez problema, zej cakamo na nova vrata, do takrt so jih pa na servisu za silo poglihal, pa so kr dobr ustimal ;) (macola powah :twisted: )

slikce bom dau cimprej kbom lahko, ker sm doma net (kablsk) odklopu, ker skoz dol pada in cakam na ADSL ...

uglavnem ... dab jh pobu!!! ... :twisted: :twisted:

Slika

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Po dec 13, 2004 5:24 pm

Take bi sam :/:o:/

Frendu so pa u soboto lih tko šipo razbil,in nč vzel(radio ušraufan v armaturko :twisted: ).
Finta je v tem da je v četrtek montiral za 70k muzike,v soboto bi mu jo lahko pa že spizdili.

lp

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Napisal/-a bOnZy Pe dec 24, 2004 9:06 pm

na eko zj ksm net dobu pa lahko se slikce od uloma pokazem (aja auto je precej umazan ... sestrco kregite :P )

Slika

Slika

Slika

ne zgleda kak velik ulom alpa kej, samo skoda je pač skoda! sreča da je kasko ;)

Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate So dec 25, 2004 9:43 am

Kako zaboga jim je pa ratal tako lepo zakrivit vrata? Vsaj na slikah se nikjer ne vidi nobene vecje poskodbe. Verjetno je avto sedaj ze popravljen, samo bi pomoje vseeno lahko poskusl "dva kleparja styling". Sipo dol, dva pa okvir nazaj not zakrivita.
Slika

shark007
Nov uporabnik

Napisal/-a shark007 So dec 25, 2004 9:56 am

a so kej pobral?
NEV CAR DRIVE PAUL WALKER

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip So dec 25, 2004 10:25 am

A so ji to pred Kolosejem naredili? Sem bil parkiran ob tem terencem.

shark007
Nov uporabnik

Napisal/-a shark007 So dec 25, 2004 2:00 pm

hmmmm
glede na to kok se vazs kak dobr je ta auto... pa se nov je so vaklda ga sli uropat.sej ni cudn.a na vratih k je biu tok umazan ni porstnih odtisov
NEV CAR DRIVE PAUL WALKER

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Napisal/-a bOnZy So dec 25, 2004 2:50 pm

Mate je napisal/-a:Kako zaboga jim je pa ratal tako lepo zakrivit vrata? Vsaj na slikah se nikjer ne vidi nobene vecje poskodbe. Verjetno je avto sedaj ze popravljen, samo bi pomoje vseeno lahko poskusl "dva kleparja styling". Sipo dol, dva pa okvir nazaj not zakrivita.

ma vrjetn so mel pajsr alpa kej podobnga ... drugace je pa še pri kljuki malo vdrto, samo se vidi samo pod kotom ... ne na vrata se cakamo, jih dobimo sele po novem letu 1x, sicer pa je auto za silo mal poklepan, pa zaenkrt cist lepo dihta :)

shark007 je napisal/-a:a so kej pobral?

na srečo nič, ker jih je alarm pregnal, sicer pa tut tko nc ne puscamo v avtih

Krentip je napisal/-a:A so ji to pred Kolosejem naredili? Sem bil parkiran ob tem terencem.

ne to so ji pred blokom nardil ... blizu centra v lj.

shark007 je napisal/-a:hmmmm
glede na to kok se vazs kak dobr je ta auto... pa se nov je so vaklda ga sli uropat.sej ni cudn.a na vratih k je biu tok umazan ni porstnih odtisov

drgac se ne vazm kao tista scena ''fantje jest mam pa đipa pa 18colke mam gor pa crne barve je zj sm pa legenda'' - hvalm karakteristike automobila, t.j. udobje, podvozje, moč motorja ... .
prstne odtise so pobral, ker je biu auto takrt cist, umazan je, ker se je fotr mogu neki na ranč pelat, pa še dž je mau padou, tko daj zto tko umazan :) ... ups ... :D

Slika

Thompson
Nov uporabnik

Napisal/-a Thompson So jan 29, 2005 6:50 pm

ZIvjo, fantje (in dekleta, ce ste kaka)! :)

Jaz sem nov tle, tak da ne vem se tocno, kako potekajo ti pogovori med vami!

Mam pa eno vprasanje, zate "bOnZy" in sicer..Kje ste dal delat Bull Bar-ja na Santa Fe in koliko je stal z montazo vred, ce ni skrivnost! Ker Jaz sem ga tud dobil (Santa Fe)..no ja, kupljen je ze, dobim ga pa v petek in bi si rad dal nardit bull bar nanj!

Thanks za odgovor!

Uporabniški avatar
marsal_tito
Novinec

Napisal/-a marsal_tito So jan 29, 2005 7:32 pm

Kolikor jaz vem je on to nabavu v AvtoMony Lesce, tam kjer prodajajo Hyundaie. Za ceno ne vem. Vem pa, da je dobr narejen, ker je to iz kroma in ne samo neki kromiran tko kot eni delajo. Kej več ti bo pa povedal bonzy.

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Napisal/-a CST™accim Ne jan 30, 2005 12:42 am

Thompson je napisal/-a:ZIvjo, fantje (in dekleta, ce ste kaka)! :)

Jaz sem nov tle, tak da ne vem se tocno, kako potekajo ti pogovori med vami!

Mam pa eno vprasanje, zate "bOnZy" in sicer..Kje ste dal delat Bull Bar-ja na Santa Fe in koliko je stal z montazo vred, ce ni skrivnost! Ker Jaz sem ga tud dobil (Santa Fe)..no ja, kupljen je ze, dobim ga pa v petek in bi si rad dal nardit bull bar nanj!

Thanks za odgovor!

tak bullbar mamo mi tudi na SAnta fe. Naročen u mony-ju. Ubistvu to dela en privatnik oz. pri njem naroči. Cca. 1 teden se čaka. Drugače pa mislim da je stane 70k mogoče 80k. Nisem 100% šur. Z montažo vred.

Lp

Thompson
Nov uporabnik

Napisal/-a Thompson Ne jan 30, 2005 1:31 am

Hvala obema za odgovor!
Res je, vidi se, da je kvalitetno narejen in iz kvalitetnega materjala in prav takega hocem za svoj avto, ne pa nek "klump", zato tudi sprasujem!:)

Drugace pa, kar se tvojega komentarja tice, "accim"..A mi mogoce lahko poves kaj vec o tem privatniku..Od kod je, kje se ga da dobit,..! In pa glede vasega bullbarja me zanima, ce je tud iz kroma! Ker priznam, da je kar ugoden, kajti sam sem racunal nekje do 100k! In tudi cakalna doba je zelo ugodna!

Hvala se enkrat obema!

LP

Uporabniški avatar
marsal_tito
Novinec

Napisal/-a marsal_tito Po jan 31, 2005 4:35 pm

Privatnik za bull bar, ki pa ga lahko naročiš tudi v Mony Lesce. Naslov tega privatnika je: http://www.kogovsek-tk.si/

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Napisal/-a bOnZy Pe feb 04, 2005 2:31 pm

Thompson: ja bull bar in tele sranske letvice so ble naročene pri avto mony lesce, ze ob naročilu autota, cena je pa taka kokr je accim reku okol 70k-80k, mogoče zdej kej več mogoče kej mn ... tocno ne bi vedu, je pa res da je stvar narejena iz celotnega kroma in ni pokromana, kbi pou barve ze dol slo :D

sicer mas pa 2 variante bull barou .. ena je taka kot jo mamo, druga je pa se mejhn višja, seprav podalšana, na katero lahko das tut meglenke sam tisto je meni grdo ...
mas pa tut dve vrste teh okrasnih letvic, ena je taka kot jo mamo mi, seprav samo okrogle cevi, druga so pa prou stopnice (hummer style)

drugace pa cestitam za nakup, pa ti zelim velik srečnh pa varnh prevozenih kilometrou ;)
kasno masino si pa kupu? :)

lp

Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Napisal/-a ice Sr feb 09, 2005 3:13 pm

Glede bullbarov sem zasledil tole: "Unfortunately, I had to remove the stainless steel Cobra bullbar from the front, as they are now illegal on all 4WD's in the European Community (pedestrian safety measure protection)." Ima kdo kakšno bolj podrobno informacijo o tem?
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
G.T.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a G.T. Pe feb 11, 2005 9:11 pm

bOnZy je napisal/-a:ekola, dons ksm oprou avto, sm ga pa se mal poslikov, tokrat je mal bl vidn :) hud a? :twisted:

Slika

Slika

Slika

Slika

evo tale radio je za prvo silo, v kratkem bova s očetom sla preko sosednje meje po Pioneerjev radio ali pa JVC in po en woofer :twisted: , ker zvočniki originalni niso glih najbolj zadovoljivi :)

Slika

evo pa se zadnji sedeži, ki se jim lahko nastavi naslonjalo za hrbet (kokr u autobusu) in je res hudo sedet odzadaj :)
Slika

U je pa huda tale santa-fe, čigav je pa un audi.

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Napisal/-a bOnZy So feb 12, 2005 9:03 am

ice je napisal/-a:Glede bullbarov sem zasledil tole: "Unfortunately, I had to remove the stainless steel Cobra bullbar from the front, as they are now illegal on all 4WD's in the European Community (pedestrian safety measure protection)." Ima kdo kakšno bolj podrobno informacijo o tem?

no comment an ... zalostn ...

G.T. je napisal/-a:U je pa huda tale santa-fe, čigav je pa un audi.

audi je pa od starcev ;)

Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost