Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr sep 08, 2004 3:12 pm

X-Hair je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:samo da tukale(vsaj meni) zgleda hudičevo simpl...sma bla kr mal razočarana, k ni boljše izpadlo...eh..pa kdaj drugič :wink:

Ja ja na filmu potem zgleda res otrocje. Smo tudi mi snemal in v avtu je res borba da se vse poravnas, si ze skor s ceste letu res hard scena. Potem pa pogledas posnetek se pa zjoces. Pa nisem tole jaz :? .

ja preveč filmov smo vidli, mi pa pač nimamo hollywood tehnologije, kaskaderjev pa kupa avtomobilov za razbit :D ...

...sej dobr gurata fanta, bolj spektakularne zadeva bodo pa (najbrž) prišle ob praksi, driftanje je pač treba naštudirat z veliko vaje...pa RWD obvezno, ker na asfaltu z FWD loh narediš bore malo (razen če je res klizav asfalt...kot npr. pri BTC-ju hehe :twisted: )...

...tko da veliko sreče pri vajinih prihodnjih podvigih...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 08, 2004 3:24 pm

Za spektakularne posnetke, bo res treba nekaj s kardanom na zadja kolesa kupt ja...Ker vsaj zase lahk rečem, da mam FWD, precej dobr naštudiran in enostavno ne vem več, kako bi lahk bolj hudo to naredu na posnetku...verjetno bi RWD bolj zgledal, ker bi šlo čez celo rajdo lepo pošrek...Je pa tisti asfaltni ovinek precej "klizav" in je blo že tole odpeljan precej na meji, čeprav tamle ne zgleda lih :cry:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Sr sep 08, 2004 3:56 pm

še mal vaje pa kšn bavarc pol bo pa tole:

http://www.mobisux.com/album/data/500/30676MOV01205.mpg

sej vrjetn ste že vidl ...ampak je tko dobr da se splača večkrat pogledat
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Sr sep 08, 2004 4:37 pm

točn od tega kretena je že enkrat tekla debata :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr sep 08, 2004 4:43 pm

golf_c je napisal/-a:še mal vaje pa kšn bavarc pol bo pa tole:

sm prepričan da slide pa stratus nebosta tega delala na cesti...

posnetek like bolano :roll:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 08, 2004 4:44 pm

Ja...tak ne bo nikol...tud če tok natreniram zadnji pogon, ki ga tip, roko na srce obvlada, to mu pa zavidam res je dober...je pa seveda d**** brez primere, da to počne na tako prometni cesti :? :evil:
Nikol pa ravn zato, ker v takem prometu pa jaz ne grem tega delat...Samo naj se ne oglasi zdej nekdo, ki bo reku da se on igra z avtom in da je adrenalin slajdat po križišču ob 2eh med prometom, če to u nulo obvladaš...mislim da je georg to pisu...sam je pokazu z videoti, da zna uredu slajdat...ampak nedavno se mu je NAŽALOST zalomilo..."k sreči" v jarek in ne v avto na nasprotni strani polnega križišča, kar bi se kaj lahko zgodilo... :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Sr sep 08, 2004 4:47 pm

to bedarijo sm ze vidu in sm ze pokomentiru, pa vseeno..

da jst vidim takega b***** kako mi nasproti fura, pa 100% se nastavim direkt do crte da me sname, potem ga pa tko stozim, da zase ne bo vedu, budala ena :evil: :/:o:/

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Sr sep 08, 2004 4:47 pm

Golfy je napisal/-a:

ja ke pa bosta če ne na cest.....po trav sigurn ne......sej sta že zdej na cest....pa enga za kontrolo da kšn avto ne prpele nasprot.....drgač pa tut js nism glih navdušen nad posnetkom....glede ceste pa prometa......če pa odmisliš vse ostalo......tko k je biu moj namen tega posnetka......pač only slide pa nč drucga je pa čist kul slajd...ja?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Sr sep 08, 2004 4:51 pm

Golfy je napisal/-a:

ja ke pa bosta če ne na cest.....po trav sigurn ne......sej sta že zdej na cest....pa enga za kontrolo da kšn avto ne prpele nasprot.....drgač pa tut js nism glih navdušen nad posnetkom....glede ceste pa prometa......če pa odmisliš vse ostalo......tko k je biu moj namen tega posnetka......pač only slide pa nč drucga je pa čist kul slajd...ja?
SlikaSlika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr sep 08, 2004 4:56 pm

ok.
mislu sm na PROMETNI cesti

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 08, 2004 5:10 pm

Hja...cesta je taka, da prpele ob takm času, k sma midva gor ene...huh...2 avta na uro...ni to tko ko izvoz na obvoznco, pa pustmo tist, je drugje odprta tema...dobr drift je ja, samo nespameten...Dost o tem...
Ma še kdo kej svojga? :twisted:
X-hair...zato pa pravm da pustmo to tukaj...moderatorji, prosim da brišete komentarje o vozniku počezdrsečegasrebrnegafenomenalnegaM5 :mrgreen:
Zadnjič spremenil Slide, dne Sr sep 08, 2004 5:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr sep 08, 2004 5:13 pm

Pa bodo spet vsi pametni kako budalo je :huh:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr sep 08, 2004 5:25 pm

Stratus_ je napisal/-a:Totalka..hudo kolk si pa prletu? Kua je sploh blo?

važn da si ti cel!!

LP

Jap totalka je. Prletu sm ga v drevo pa kandelabr stango k mi ga pr 80 ni uspel zravnat ker mi je rito odfukal k sm moru plesat po cest zarad debila k je biu na moji stran. V drevo sm prbou z ene 30- 50 km/h tko da mi je ceu spredn deu avta premaknl v desno za 4 cm skor. No ja pa stebricek za zadnimi vrati je tut dubu svoje od bandere. :(

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 08, 2004 8:21 pm

Stratus_ je napisal/-a:1..včas mej sam strah da nou slide iz kacga grma vame prletu :-P

2. Pille se pa strinjam, da je pr 80 na asvalti že kr težko tak avto ujet..sploh pa če te preseneti kaka taka situacija..nimaš kej kar je je

:?

A me maš ti za bušmana, dam s kazga grmovja prletu... :EE
Še "bolš" je pa če te presenet pr 150 a ne Stratus...pomožnost kak tovornjak :noro

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Sr sep 08, 2004 8:29 pm

Slide je napisal/-a:Za spektakularne posnetke, bo res treba nekaj s kardanom na zadja kolesa kupt ja...Ker vsaj zase lahk rečem, da mam FWD, precej dobr naštudiran in enostavno ne vem več, kako bi lahk bolj hudo to naredu na posnetku...verjetno bi RWD bolj zgledal, ker bi šlo čez celo rajdo lepo pošrek...Je pa tisti asfaltni ovinek precej "klizav" in je blo že tole odpeljan precej na meji, čeprav tamle ne zgleda lih :cry:

LP

nared tak kot si, mogoce se mal hitrej prpeles, zasuces volan, rocna, in drsis... pa po gasu zraven. ko se ti zdi da je avto nehal bocno drset in majo zadna kolesa ze grip, stisni SE ENKRAT NARAHLO rocno.pac narahlo tolk, da ti spet rit zasuce.

na snegu to super deluje.

LP
Kennman

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 08, 2004 10:11 pm

Kennman je napisal/-a:nared tak kot si, mogoce se mal hitrej prpeles, zasuces volan, rocna, in drsis... pa po gasu zraven. ko se ti zdi da je avto nehal bocno drset in majo zadna kolesa ze grip, stisni SE ENKRAT NARAHLO rocno.pac narahlo tolk, da ti spet rit zasuce.

LP
Kennman

Hmmm...naj raztolmačim...prpelu sem...hitro kokr je blo pač še pametno da ne bi mel slučajno dveh rezervnih koles(precej veliki kamni in luknje)...ročna in sem drsel...Da je odneslo še bolj, sem najprej cuknil na levo in šele potem ruknu po ročni in cuknil na desno...da je odneslo še bolj, je leva noga tapknila po zavori, da sem prenesel težo naprej...To močno pomaga, sploh če ročna bolj tako tako dela(dela preceeeeeeej bolj na desno kot na levo kolo, kar je blo v tem ovinku še bolj problematično :evil: )...No da bi še enkrat potegnil ročno, da bi dlje drsel tle gor ni melo smisla, ker je bil ovinek pravokoten...In na žalost, še enkrat povem, na videotu enostavno ne zgleda nič posebnega...Aja...tud gas je bil med drsenjem...primerni odmerki :wink:
Nisem glih začetnik v tem početju, daleč od tega...to da mi gume zdržijo lih ene...2x manj kot fotru Dunlop SP9000 na Audiju, sicer ne pove veliko...tudi zadnje, na avtu z 48 KM, lahko pa rečem, da ne delam nikakršnih burnout-ov, niti ne obračam na ročno pred gostilno...ampak grem na en tak košček ceste in lupim gume, počez, na polno...Lahko bi reku da že vsaj 3 leta, tkole treniram...skoraj vsak dan, po suhem, po mokrem, po asfaltu, po makadamu, kadar je prilika in prostor...Lahko rečem, da vem kje mam meje in kje jih ima tako tale avto kot Audi, ki ga vozim, in vem kako daleč sem šel tukaj...pri recimo tistem asfaltnem ovinku...dovolj... :wink:

Stratus se je zravn pelu, lahko pove, da je blo vse skup hudičevo hitro in hudičevo počez, samo to ni Impreza WRC fantje :D ...potem na filmu je pa blo vse skup tko žalostno za videt, da enostavno nisma mislla gor dat, pa sma dala da topic ni umrl...
Žal ni poratalo tak dobro, samo ne mislim nič slabega s tem, ampak lahko probate posnet, pa boste vidli...ni simpl...sploh če prvič snemaš z digitalcem :oops: Niti ne veš kako b se postavu, ne kok zoom-a ne nič...samo posnameš...pol pa izpade...začetniško :( Še enkrat...ni se problem počez postavt in drset...PROBLEM JE POSNET TAKO DA ZGLEDA :!:
Na asfaltu je blo pa itak že skoraj prehitro za tisto rajdo, ker je bla ful prašna in bi težko spraskal še kaj več...Jereb pa res nisem no :lol:

Še vedno ste vabljeni da prisostvujete s svojimi posnetki...konc koncev nas druž ljubezen do drsenja v tem topicu :twisted: :wink:

Drugač pa Kennman...ni kej, hvala za prijazen nasvet...ampak res smo se potrudli kokr se je dal...častna titova :mrgreen:
Sneg...ja sneg je pa poezija, če znaš :twisted: :wink:

LP

Radetzky
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Radetzky Če sep 09, 2004 8:26 pm

vsaka vam čast. jaz tud drift probavam pa mi ravno ne uspeva, no ja vaja dela mojstra pravijo :) kr od kar sm gledo initial D me je driftanje čisto zasvojilo. sam kaj ko je hudičevo težko driftat z škodo, al pa petko, al cinqucintom po asfaltu po pohorju dol, malo je pa šlo.
Kaj ve kdo mogoče kje v mb-ju je fajn makedam za driftanje?
pa folk INITIAL D morate gledat!!!

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Če sep 09, 2004 9:33 pm

Prjatu...Slajdanje...drsenje...Za driftanje rabiš RWD!

Še enkrat moje čestitke! Lepo vama je ratal...pa ne biti zde skromna al pa razočarana zarad videa...You ROCK!!! :twisted:

LP, Matej
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov