Kennman je napisal/-a:nared tak kot si, mogoce se mal hitrej prpeles, zasuces volan, rocna, in drsis... pa po gasu zraven. ko se ti zdi da je avto nehal bocno drset in majo zadna kolesa ze grip, stisni SE ENKRAT NARAHLO rocno.pac narahlo tolk, da ti spet rit zasuce.
LP
Kennman
Hmmm...naj raztolmačim...prpelu sem...hitro kokr je blo pač še pametno da ne bi mel slučajno dveh rezervnih koles(precej veliki kamni in luknje)...ročna in sem drsel...Da je odneslo še bolj, sem najprej cuknil na levo in šele potem ruknu po ročni in cuknil na desno...da je odneslo še bolj, je leva noga tapknila po zavori, da sem prenesel težo naprej...To močno pomaga, sploh če ročna bolj tako tako dela(dela preceeeeeeej bolj na desno kot na levo kolo, kar je blo v tem ovinku še bolj problematično

)...No da bi še enkrat potegnil ročno, da bi dlje drsel tle gor ni melo smisla, ker je bil ovinek pravokoten...In na žalost, še enkrat povem, na videotu enostavno ne zgleda nič posebnega...Aja...tud gas je bil med drsenjem...primerni odmerki
Nisem glih začetnik v tem početju, daleč od tega...to da mi gume zdržijo lih ene...2x manj kot fotru Dunlop SP9000 na Audiju, sicer ne pove veliko...tudi zadnje, na avtu z 48 KM, lahko pa rečem, da ne delam nikakršnih burnout-ov, niti ne obračam na ročno pred gostilno...ampak grem na en tak košček ceste in lupim gume, počez, na polno...Lahko bi reku da že vsaj 3 leta, tkole treniram...skoraj vsak dan, po suhem, po mokrem, po asfaltu, po makadamu, kadar je prilika in prostor...Lahko rečem, da vem kje mam meje in kje jih ima tako tale avto kot Audi, ki ga vozim, in vem kako daleč sem šel tukaj...pri recimo tistem asfaltnem ovinku...dovolj...
Stratus se je zravn pelu, lahko pove, da je blo vse skup hudičevo hitro in hudičevo počez, samo to ni Impreza WRC fantje

...potem na filmu je pa blo vse skup tko žalostno za videt, da enostavno nisma mislla gor dat, pa sma dala da topic ni umrl...
Žal ni poratalo tak dobro, samo ne mislim nič slabega s tem, ampak lahko probate posnet, pa boste vidli...ni simpl...sploh če prvič snemaš z digitalcem

ops: Niti ne veš kako b se postavu, ne kok zoom-a ne nič...samo posnameš...pol pa izpade...začetniško

Še enkrat...ni se problem počez postavt in drset...
PROBLEM JE POSNET TAKO DA ZGLEDA
Na asfaltu je blo pa itak že skoraj prehitro za tisto rajdo, ker je bla ful prašna in bi težko spraskal še kaj več...Jereb pa res nisem no
Še vedno ste vabljeni da prisostvujete s svojimi posnetki...konc koncev nas druž ljubezen do drsenja v tem topicu
Drugač pa Kennman...ni kej, hvala za prijazen nasvet...ampak res smo se potrudli kokr se je dal...častna titova
Sneg...ja sneg je pa poezija, če znaš
LP