Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Po jul 25, 2005 11:00 pm

zgleda zlo cousy...oziroma zlo warm and comfortable 8) :D
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Po jul 25, 2005 11:28 pm

Ja norc ne
Ti boš celo raketo naredu očitn, notr uzuni, čist norc

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi To jul 26, 2005 7:43 am

ja killah to si se pa lepo spomnu a ne? :lol: :lol:
ne res zgleda ql (bi color) sam se vid, da si ful talent kar zadeva oblačenje :lol:

P.S. Pa velik sreče še naprej, pa pazi na $$$$$ ;)

Alfist
Novinec

Napisal/-a Alfist To jul 26, 2005 9:20 am

Tile prevleke so pa čist zgrešene :jao:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To jul 26, 2005 9:34 am

Alfist je napisal/-a:Tile prevleke so pa čist zgrešene :jao:

Zakaj tako misliš :roll:

Nej malo pojasnim zakaj bež-črna,če bi bila bela-črna je bela veliko bolj izpostavljena umazaniji kot bež,sploh pa v živo ne izgleda niti mal grdo,bo pa naprej tko,notranjost bo komplet v bež-črni kombinaciji,bo potrebno še stranske panele porihtat in malo armaturko,da bo vse kot ena celota,vse naenkrat pa ne morem narest ker ni $$$ ;)

Mislim pa da na bel avto niti ni zgrešena bež barva,ali pač :roll:

LP Killah bee :)
Slika

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi To jul 26, 2005 9:37 am

Alfist je napisal/-a:Tile prevleke so pa čist zgrešene :jao:

men se pa ne zdi, ker glede na material sploh dvomim da je možno dobit belo microfibro....pa tut če jo dobiš, se lahko sam enkrat gor usedeš in že začneš pucat.

Stokrat lepše so od tistih bednih, običnih, stock prevlek....pa še blago je bil bolj bogi, ane killah?

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee To jul 26, 2005 9:42 am

Jap se strinjam z jurchijem,da bi šel pa v skaj preoblačit pa odcolu cca 70k+,zgledalo bi pa isto,kr neki :?

Tko da , sedeži so se morali preoblečti,ker so bili dodobra zdelani bočni oprijemi :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
immortal
Novinec

Kraj: cerknica

Napisal/-a immortal To jul 26, 2005 10:09 am

Svaka ti čast. Že tako si imel eno najlepših devetnajstk, zdaj pa je še toliko lepša. Samo tako naprej. 19-ka je ZAKON :twisted:

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid To jul 26, 2005 12:35 pm

immortal je napisal/-a:Vsaka ti čast. Že tako si imel eno najlepših devetnajstk, zdaj pa je še toliko lepša. Samo tako naprej. 19-ka je ZAKON

podpis ;)

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 To jul 26, 2005 2:48 pm

Ejga sam tole so prevleke? Kok si pa dal za tole?

lp

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To jul 26, 2005 7:29 pm

s temi felgnami je cis druga pesem :bow bomba =I pa zmigovcki tud lepo zgledajo.. in prevleke mi kr sedejo.. good work ;) :EE

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne sep 18, 2005 9:47 am

No evo, nova zgodbica za dobro jutro :D

Včeraj sva se z Jurchijem odločila da dava mojim števcom en fukiš dojče izgled :) in sploh nisva vedela kaj naju čaka(board computer,madafaka.press :shock: ). No števec je bil izpod prstov ledicamastra Jurchi_san-a v petih minutah ven iz armaturke.Vse lepo in prav,dober začetek,slab konec.Ampak konca še ni :D . Se odpraviva pod streho, ker je deževalo ko ..pip.. in števec se postavi na mizo,kjer se ga veselo razdira. Jaz bolj firbčen kot Jurchi_san , ker pač on že ve kako se temu streže,ampak tukaj se zgodba začne komplicirati. Prvo kar slišim je,kadafak je ta dodatna plastika in sevede dodatno vezje :shock: ki daje občutno manj prostora za ledica_san-a. Bed . OK , gledava kam se jih bo postavilo, meriva itd... Začneva pri števcu za hitrost,ki je sevede najlažji.
Mali žice kak uporček,ledica pride.Kamen na kamen palača, ledica na ledica reflektor :D Sevede ni šlo brez opečenih prstov,dokler se majstra A je to? ne spomnita da se da uporčke pa ledice prijemati še s čim drugim kot golo kožo na prstih.Postopek teče brez problema in zastaviva in končava merilec hitrosti.Kulj, gremo probat v avto,če dela. Ne me spraševat zakaj v avto( ker ni blo Vmetra pri roki :mad: ). Priklopiva in dela,hudo 8)
Gremo naprej. Naslednja žrtev pridejo mali kazalčki za olje in vodo.Tam prostora bilo nič je :) ,pa če kar ene plastike so zavzemale prostor.Ko jih faka,dejmo jih stran. in začelo se je zopet lotanje ,merjenje,lomljenje prstov itd... Narediva prvi mali števček in sprobava....Dela. Hudo.
Zdaj pride na vrsto za olje, prostora za lotanje, nič, ampak vseeno pacava naprej in končava mali števček 2, nisva šla probat ker sva bila prepričana da dela.OK . samo še obratomer in sva konec.Tam bilo pa enega vezja ko dreka,placa še manj.Samo Ledica_san to vse naštudira in gremo delat naprej.Končava vsa vesela ura je tud bila že kar pozno in greva probat,če zadeva deluje.Zunaj tema luči ni, Jurchi priklopi števec, in obratomer ledice ne delujejo :mad: , ka zdaj?
Gremo nazaj pregledat kje sva ga usrala. Vse lepo in prav,kako ne dela.
Še enkrat probat, ne dela, malo podrmaš in dela, crknejo pa ledice za olje :shock: :mad: .
Spet lomljenje prstov,premikanje kontaktov in opazi se da če obratomer ne dela tud za olje ne in obratno. Kul , ve se kje je težava in jo odpraviva. zadeva deluje,Jupij :D
Priklopiva vse kontakte na števec, zdaj pa board komp ne dela,WTF :mad: :mad: :mad: , kako ne dela sej ga nisva nič mučla :x ,dava ven zarnice in ena ne dela oz. je pregorela :x , ukrademo eno iz lučke za ABS ker ga itaq nimam in se mučiva dat žarnice nazaj not, ni luči ni orodja pravega :mad: . Po mučenju prstov in živcov dava žarnice nazaj priklopiva in zadeva čudežno deluje :puppydogeyes: in to fukiš :)
Gremo še števčke umerit ,sestavimo nazaj in zadeva je končana, popravit bo potrebno obratomer, dvignit ga bo treba za cca. 200 obratov,drugo je OK.

Slikala nisva, ker bi verjetno leteli fotiči po sobi,tko da sva to veščino izpustila iz seznama opravil :)

Pripomočki: 6 Ice-ov za živce mirit,ledice,uporčki,spajkalnik, šmirgl, V-meter,ki ga ni bilo spljoh :x , en zvrhan kup živcev in potrpljenja, pa še kaj bi se našlo.

Vglavnem, morem se zahvalt Juretu,ki je bil pripravljen to sploh delat,kapo dol,jaz nebi imel živcev za to sigurno :mad:

Jurchi san
SlikaSlikaSlika

Slike pridejo ko bo vse končano

LP KB
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne sep 18, 2005 10:31 am

to me pa res zanima kk zgleda. a pol je not v števcu kar ena plastika, k je sploh nebi smelo bit, al kaj? :roll: kk kj napredujejo panele in armaturka?

svaka vama čast, da sta to spelala do konca. jz bi že po prvi ledici k nebi delala ceu števc v smeti vrgu :twisted:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne sep 18, 2005 10:43 am

S|icKeR je napisal/-a:to me pa res zanima kk zgleda. a pol je not v števcu kar ena plastika, k je sploh nebi smelo bit, al kaj? :roll: kk kj napredujejo panele in armaturka?

svaka vama čast, da sta to spelala do konca. jz bi že po prvi ledici k nebi delala ceu števc v smeti vrgu :twisted:

Pravjo počas pa z užitkom :D , paneli so še v fazi premišljevanja kako pa kaj,tudi armaturka je v tej fazi,torej hibernira :D

We will see, if we will :lol:
Slika

MunjiS
Nov uporabnik

Napisal/-a MunjiS Ne sep 18, 2005 10:53 am

Čbelca pol si kr napedenu al kaj... :woohoo .....me prav zanima kak to zgleda...boš dal za :pij: :P

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne sep 18, 2005 11:01 am

MunjiS je napisal/-a:Čbelca pol si kr napedenu al kaj... :woohoo .....me prav zanima kak to zgleda...boš dal za :pij: :P

Ja itaq da sem :D , boš vidu 8)
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne sep 18, 2005 6:54 pm

Evo nekaj za pokušino :D

Ni še končano ;)
Slika
Hitrost
Slika
Obratomer
Slika

Pride še board computer in stikala na konzoli :)

Pa da ne bo kdo mislil da se kazalčkov ne vid,sam fotič jih noče osvetlit dost.
Zadnjič spremenil killah bee, dne Ne sep 18, 2005 7:23 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne sep 18, 2005 7:18 pm

ql. sam mene bi motilo, ker je npr. 60 na obratomeru precej svetlejša kot so druge.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne sep 18, 2005 7:24 pm

Ammm, kaj je pa drgač? Jst sm pričakoval vsaj druge barve osvetlitev, ker oranžno majo renoji že po defaultu.
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne sep 18, 2005 7:27 pm

Sliker in dejan:
Sej ni take razlike, na fotki se pa tko vid nevem zakaj :roll: , ni pa take razlike,je kar lepo razpršena svetloba ;), in barva ni oranžna ampak rdeča :P ,pač spet fotič tko sliku :roll:

Je pa audi rdeča wannabe
:)
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov