vesolc je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:grrrrrrrrr
tale dodatek (dvojni) na haubi mi je pa vsec...ke si pa to najeu (kupu)...a3m???![]()
![]()
a3m še nima tega

hud dodatek!

LP FireSTORM
woolff je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:res stajliš avto, kaj pa naprej?
a4 spojlerček oni mali bom probal nabavit, kljuke grejo v barvo avta, antena pride krom taka ful mala, tablice bom zalepo na odbijač, razmarkiral zadnji del...
pol pa na vrsto pride notranjost...
Če si še zaiteresiran ti prinesem tako antenico kot jo imam jaz na corsi drugi teden v petek. Grem namreč ta teden v Avstrijo in bom se ustavil tudi v tisti trgovini. Cena je 18 EU![]()
matcho je napisal/-a:U jebemo, to si pa ti lepo spedenal.
Oni mali spojlerček od A4 bi mu pasal ja (vprašanje če se bo lepo vsedo gor), drugače pa lahko daš tudi od BMW coupeja oni mali spojlerček gor.
acid je napisal/-a:Zelo lepo Courage kr tak dalje, itak že zdej zgleda ko srebrna petarda![]()
Kaj si temnil v MB pri Lešniku?
Courage™ je napisal/-a:acid je napisal/-a:Zelo lepo Courage kr tak dalje, itak že zdej zgleda ko srebrna petarda![]()
Temnil mi je Lešnik ja, samo mi je po eni strani žal da nisem še zadnjih šajb dal 55%. Ampak zdaj je kaj je, je pa Lešnik res majstor, vse pohvale!
acid je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:acid je napisal/-a:Zelo lepo Courage kr tak dalje, itak že zdej zgleda ko srebrna petarda![]()
Temnil mi je Lešnik ja, samo mi je po eni strani žal da nisem še zadnjih šajb dal 55%. Ampak zdaj je kaj je, je pa Lešnik res majstor, vse pohvale!
Ja Lešnik res super nardi sem slišal že vlko pohval od tistih ko je temnil jim. Kolk % maš potem sprednje pa kolk zadnjo, največ lahko maš 55 zadi ne?
Courage™ je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:Courage: kolko si ga pa nižal?
Znižan je 40 mm, spomladi pa bom razmislo če bo še bol nižan kot je ali ostane kot je. zdaj je še ene 2 cm lufta med gumo in blatnikom!
Courage™ je napisal/-a:acid je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:acid je napisal/-a:Zelo lepo Courage kr tak dalje, itak že zdej zgleda ko srebrna petarda![]()
Ja Lešnik res super nardi sem slišal že vlko pohval od tistih ko je temnil jim. Kolk % maš potem sprednje pa kolk zadnjo, največ lahko maš 55 zadi ne?
Eh sej se ne vidi kaj piše na tablici![]()
stranske šipe mam 10%, zadnjo pa 55%, pa res ful noro zgleda. Če boš temnil idi k Lešniku, nebo nobenih težav.
Courage™ je napisal/-a:Ja tak kot ti je povedal.
Papirje dobiš vse potrebne, račun, potrdilo o strokovni montaži, papire za folijo, še prijavni list za RTT dobiš![]()
Lešnik je na taboru, v bližini tržnice na taboru, malo dlje od te tržnice je športno društvo PARTIZAN, ko si pa enkrat tam pa se boš že znašel.
Lešnik ma hišo, ki se vidi iz kardeljeve ulice. V bistvu je hiša na koncu kardeljeve (v smeri MB), ma pa zunaj tablo FOLIA-TEC pred hišo pa črn avto z črnimi šajbami in črnimi ratkapami![]()
Če boš rabo pomoč pošlji PM pa ti skiciram pot.
acid je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Ja tak kot ti je povedal.
Papirje dobiš vse potrebne, račun, potrdilo o strokovni montaži, papire za folijo, še prijavni list za RTT dobiš![]()
Lešnik je na taboru, v bližini tržnice na taboru, malo dlje od te tržnice je športno društvo PARTIZAN, ko si pa enkrat tam pa se boš že znašel.
Lešnik ma hišo, ki se vidi iz kardeljeve ulice. V bistvu je hiša na koncu kardeljeve (v smeri MB), ma pa zunaj tablo FOLIA-TEC pred hišo pa črn avto z črnimi šajbami in črnimi ratkapami![]()
Če boš rabo pomoč pošlji PM pa ti skiciram pot.
Avto njegov pa poznamče še ma tisto črno mazdo, drugače pa hvala za obrazložitev, če pa bom še vedno v dvomih ti pošlem PM tole s papirji ma pa res krasno urejeno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov