Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid So dec 11, 2004 11:32 am

mito155 je napisal/-a:Glede na to da je vsem v nosu če je to V6..... NIIIIII.... ker ima v6 serijsko dva ločena izpuha, enega na levi drugega na desni starni. Rora od izpuha se pa pri serijskem ne vidi.

lp

No pa še eno anekdoto. Je imel kolega SDI ja na 17 col feltnah, pa ga je enkrat kolega pelu z LADO SAMARO, pa je model reku: Ti tole gre pa kr dobr! :D :D :shock: :shock:

Hm ja pol pa res čudno da SDI na 17 col felgah nikamor ne gre :rofl zakaj ni dal 19tke rajš gor. :lol:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Ne dec 12, 2004 3:09 pm

Dolg časa že spremlam tole debato in bi rad tud jz neki dodal.

Gremo k dejstvom: Tole je Golf IV 1.4 16V.....če kdo ne vrjame...tole je moj dokaz :
Slika

Drugače pa, glede stylinga pa to... men ni kej posebnega, ok, sej je lep, ampak gume različnih dimenzij, pa V6 wanna be mi gre na bruhanje! Drugače pa golf... je pa sigurno muka, ko se s tem voziš po cesti in te skor usak navadn avto prefuka :noro

No, tok od mene

Lp, Matej
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
Mad_Dog
Nov uporabnik

Kraj: Zreče

Napisal/-a Mad_Dog Ne dec 12, 2004 4:13 pm

krofl je napisal/-a:Dolg časa že spremlam tole debato in bi rad tud jz neki dodal.

Gremo k dejstvom: Tole je Golf IV 1.4 16V.....če kdo ne vrjame...tole je moj dokaz :
Slika

Drugače pa, glede stylinga pa to... men ni kej posebnega, ok, sej je lep, ampak gume različnih dimenzij, pa V6 wanna be mi gre na bruhanje! Drugače pa golf... je pa sigurno muka, ko se s tem voziš po cesti in te skor usak navadn avto prefuka :noro

No, tok od mene

Lp, Matej

PIZ....!!!
Al sem sploh omenil, kak mašina je not????
Jst ne vem ka taki fovšijarci, kot si ti, delate tu gor!!!
Če človek predstavlja svoj avto v galeriji in kaže svoj trud, svoje veselje in pokaže STYLING avtomobila in ne motorja, pričakuje tudi komentarje glede STYLINGA!!!

NIKOLI NISEM OMENIL DA JE MOTOR TAK KOT PIŠE NA AVTU!!!
IN ČE JE MENI VŠEČ MET NEVEMKAKE OZNAKE GOR NA, OB, V, POD... AVTOM K SE NOBENGA NE TIČE!
NAJRAJ BI SI PA DAL ZAJ GOR (FOVŠIJA V SLOVENIJI JE NEOZDRAVLJIVA!!!)

ŠE ENKRAT ZA VSE: MOTOR JE 1.4 16V IN TI VALARJI GA NE OBREMENJUJEJO!!!

PA ŠE NEKA ZA TEBE: ZANIMA ME KAJ LAHKA TI POKAŽEŠ Z SVOJO PETKO AL KARKOLI ŽE MAŠ!!!

RAJ VEČ TRUDA VLOŽI V SVOJ AVTO KOT PA V SVOJ JEZIK, KER GA NE ZNAŠ UPORABLJAT, SICER PA NE VEM KAJ SPLOH DELAŠ TU GOR, K NIMAŠ KAJ ZA POKAZAT!!!
Slika

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Ne dec 12, 2004 4:16 pm

Mad_Dog je napisal/-a:
krofl je napisal/-a:Dolg časa že spremlam tole debato in bi rad tud jz neki dodal.

Slika

No, tok od mene

Lp, Matej

PIZ....!!!
Al sem sploh omenil, kak mašina je not????
Jst ne vem ka taki fovšijarci, kot si ti, delate tu gor!!!
Če človek predstavlja svoj avto v galeriji in kaže svoj trud, svoje veselje in pokaže STYLING avtomobila in ne motorja, pričakuje tudi komentarje glede STYLINGA!!!

NIKOLI NISEM OMENIL DA JE MOTOR TAK KOT PIŠE NA AVTU!!!
IN ČE JE MENI VŠEČ MET NEVEMKAKE OZNAKE GOR NA, OB, V, POD... AVTOM K SE NOBENGA NE TIČE!
NAJRAJ BI SI PA DAL ZAJ GOR (FOVŠIJA V SLOVENIJI JE NEOZDRAVLJIVA!!!)

ŠE ENKRAT ZA VSE: MOTOR JE 1.4 16V IN TI VALARJI GA NE OBREMENJUJEJO!!!

PA ŠE NEKA ZA TEBE: ZANIMA ME KAJ LAHKA TI POKAŽEŠ Z SVOJO PETKO AL KARKOLI ŽE MAŠ!!!

RAJ VEČ TRUDA VLOŽI V SVOJ AVTO KOT PA V SVOJ JEZIK, KER GA NE ZNAŠ UPORABLJAT, SICER PA NE VEM KAJ SPLOH DELAŠ TU GOR, K NIMAŠ KAJ ZA POKAZAT!!!

ta golf je men tok sweetkan :)

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Napisal/-a krofl Ne dec 12, 2004 4:20 pm

No ja...whatever... jz te nism nč napadu, jz sm sam komeniral.

glede moje petke...kje pa piše, da morš tuki gor kej pametnga pokazat?? jz sm pač pokazu, kaj sem dobil oz kupil, ko jo bom pa začel rihtat jo boš pa komentiral, ok? Je avto kot avto... ampak če pa že morš glih čez mojo petko, ti sam povem, da ne gre velik počasnej ku tale tvoja mašina!

Uglavnem...jz nism hotu tebe napadit...vidu sm folk, da ugotavlja katera mašina je, pa sm pokazu...zarad mene če maš 3.2 mašino not, kaj ti naj? sm tud pokomentiral tvoj styling, če pa graj ne sprejmeš, potem pa ne objavljaj slik...

btw... kaj ti da mislit, da sm ti fouš? to mi pša res ni logičn...zakaj bi ti bil fouš?????

aja...pa caps lock se ti je zataknu, če nisi potuhtu...

pa brez zamere prosm, peace

Lp, Matej
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne dec 12, 2004 4:23 pm

No no no... ne se zdej razburjat.

Če še jst svoje povem. Avto mi ni nevem kulk všeč, čeprou je blo vrjetno velik dela vloženga not. Najbrž si za vse plačal, sam pa naredil bolj malo, pa vseeno.

Kr se tiče nalepk, kot so V6, 4Motion in pa GTI, je to totalno primitivna stvar, na ravni 6 letnega otroka. Vsekakor je znimivo, da maš tak avto, da pa kr nekej limaš gor, pol ke je treba pa na gas prtisnt, te pa en twingo 16v stegne, pa vrjetno moj tut z bogimi 12 pa še nekej sekundami do 100.

Sploh gume, kot so te, dajat na tak avto je neumno. In če ti pravš da se ne pozna, ti ne vrjamm, ker VEM da se pozna. Pa ne samo pr pospeških in končni, tudi pr porabi. Mamo Audija doma. 160hp, pa so gor zimske gume 205, 16 colske, poleti pa 235 17 colske. In ja, se pozna. Kljub 350 Nm navora! Sploh pa ta avto ni narjen za 245 gume. Daleč od tega.

Tko mal kritike, drgač pa... styling se itak dela zato da je všeč tebi. Pač jst sm si twingota poštimal in si ga bom poštimal po svojem okusu, ker ne maram tone plastike in vseh možnih nalepk in podaljškov.

Enim pa je všeč prav to. Hvala bogu da smo si različni.

Aja pa še nekej. Fora v širših zadnjih gumah je, da maš zadej pogon. Tle se ti vrjetno stabilnost sm zmanjša...

Uporabniški avatar
Mad_Dog
Nov uporabnik

Napisal/-a Mad_Dog Ne dec 12, 2004 4:28 pm

krofl je napisal/-a:No ja...whatever... jz te nism nč napadu, jz sm sam komeniral.

glede moje petke...kje pa piše, da morš tuki gor kej pametnga pokazat?? jz sm pač pokazu, kaj sem dobil oz kupil, ko jo bom pa začel rihtat jo boš pa komentiral, ok? Je avto kot avto... ampak če pa že morš glih čez mojo petko, ti sam povem, da ne gre velik počasnej ku tale tvoja mašina!

Uglavnem...jz nism hotu tebe napadit...vidu sm folk, da ugotavlja katera mašina je, pa sm pokazu...zarad mene če maš 3.2 mašino not, kaj ti naj? sm tud pokomentiral tvoj styling, če pa graj ne sprejmeš, potem pa ne objavljaj slik...

btw... kaj ti da mislit, da sm ti fouš? to mi pša res ni logičn...zakaj bi ti bil fouš?????

aja...pa caps lock se ti je zataknu, če nisi potuhtu...

pa brez zamere prosm, peace

SJ ŽE KUL...

Lp, Matej
Slika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Ne dec 12, 2004 4:30 pm

jst bi pa tuki sm neki prašou- se naum kregou

na tem golfu-- praviš da so ti gume vn gledale iz blatnikov?
ti je kej brusilo al pa krkoli druzga blo narobe?
ker men tud tko gleda 1cm vn, pa nevem al bi širu blatnike al ne.
maš kje poslikano kolk ti vn gleda, tko da vidm za primerjavo?

maš zdej že poširjene blatnike k nimaš več tiste plastike gor?

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Ne dec 12, 2004 4:31 pm

kva se kle vsi spotikate ob njegov avto...sej ni reku da je 2.0 , 1.9 al v6, gti........
sam predstavu je styling, in to je to...cel kup foušljivcev se pa kači kva je kolk je itd...otročje čist...
Drgač pa svaka čast za avto, lepo zrihtan!
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Mad_Dog
Nov uporabnik

Napisal/-a Mad_Dog Ne dec 12, 2004 4:39 pm

Omelo je napisal/-a:No no no... ne se zdej razburjat.

Če še jst svoje povem. Avto mi ni nevem kulk všeč, čeprou je blo vrjetno velik dela vloženga not. Najbrž si za vse plačal, sam pa naredil bolj malo, pa vseeno.

Kr se tiče nalepk, kot so V6, 4Motion in pa GTI, je to totalno primitivna stvar, na ravni 6 letnega otroka. Vsekakor je znimivo, da maš tak avto, da pa kr nekej limaš gor, pol ke je treba pa na gas prtisnt, te pa en twingo 16v stegne, pa vrjetno moj tut z bogimi 12 pa še nekej sekundami do 100.

Sploh gume, kot so te, dajat na tak avto je neumno. In če ti pravš da se ne pozna, ti ne vrjamm, ker VEM da se pozna. Pa ne samo pr pospeških in končni, tudi pr porabi. Mamo Audija doma. 160hp, pa so gor zimske gume 205, 16 colske, poleti pa 235 17 colske. In ja, se pozna. Kljub 350 Nm navora! Sploh pa ta avto ni narjen za 245 gume. Daleč od tega.

Tko mal kritike, drgač pa... styling se itak dela zato da je všeč tebi. Pač jst sm si twingota poštimal in si ga bom poštimal po svojem okusu, ker ne maram tone plastike in vseh možnih nalepk in podaljškov.

Aja pa še nekej. Fora v širših zadnjih gumah je, da maš zadej pogon. Tle se ti vrjetno stabilnost sm zmanjša...

TI ŽE VEŠ PROFESOR AVTOMOBILIZMA, DAJ SI JIH NA SVOJ AVTO PA PROBEJ PA POL GOBCAJ! ČE PA MAŠ ŠE KJE KAKEGA TAKEGA GOLFA Z ISTO MAŠINO, PA LAHKA PROBAMO EN DRAG DA TI V ŽIVO DOKAŽEM DA AVTO NI POČASNEJŠI IN OKORNEJŠI, PA NIMAM PREDELANE MAŠINE!
Slika

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Napisal/-a krofl Ne dec 12, 2004 4:39 pm

Jz še zdaj ne vidim, zakaj bi mu bil kdo fouš??? ) ok, razn za muzo :twisted: )

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: razlog?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Napisal/-a vepar Ne dec 12, 2004 4:43 pm

vepar je napisal/-a:jst bi pa tuki sm neki prašou- se naum kregou

:atensn

Uporabniški avatar
Mad_Dog
Nov uporabnik

Napisal/-a Mad_Dog Ne dec 12, 2004 4:44 pm

vepar je napisal/-a:jst bi pa tuki sm neki prašou- se naum kregou

NIČ NI BRUSLO, ŠE JE NEKAJ PROSTORA MED NOTRANJIM BLATNIKOM IN GUMO, SIVER ZA 3-4 PRSTE.
ČE TI GUME GLEDAJO VEN... OBVEZNO, RAZŠIRI BLATNIKE, AL PA DAJ KAKE OBROBE GOR, KER ČE TE PLAVI DOBIJO NA CESTI BREZ HOMOLOGACIJE TI BODO POBRALI TABLICE IN DENARNO KAZNOVALI... PO PRVEM DECEMBRU PA BODO TE KAZNI VERJENO DRASTIČNE.

SLIKE PA NIMAM, MAJO PA PLAVI:=) SO MI ZARADI TEGA TABLE ENKRAT POBRALI, DOKLER SI NISEM UREDIL OBROB IN HOMOLOGACIJE...

TOLIKO O MOJIH IZKUŠNJAH O TEM...
Slika

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Napisal/-a krofl Ne dec 12, 2004 4:46 pm

Dej že ta kurčev Caps Lock ugans no!! :jy
SlikaSlika

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Napisal/-a crazi Ne dec 12, 2004 4:50 pm

Mad_Dog je napisal/-a:
Omelo je napisal/-a:No no no... ne se zdej razburjat.

TI ŽE VEŠ PROFESOR AVTOMOBILIZMA, DAJ SI JIH NA SVOJ AVTO PA PROBEJ PA POL GOBCAJ! ČE PA MAŠ ŠE KJE KAKEGA TAKEGA GOLFA Z ISTO MAŠINO, PA LAHKA PROBAMO EN DRAG DA TI V ŽIVO DOKAŽEM DA AVTO NI POČASNEJŠI IN OKORNEJŠI, PA NIMAM PREDELANE MAŠINE!

JAO!! Hm pa jaz mam na punteku z 90KM 16 col gume gor pa ni nevem kake razlike ker sm zmeru premer gum in je ista pišuka! Sam s tem da mam jaz dimenzijo 195/45/16, prej pa 195/60/14, pa je ista pišuka!!!!
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Uporabniški avatar
Mad_Dog
Nov uporabnik

Napisal/-a Mad_Dog Ne dec 12, 2004 4:51 pm

krofl je napisal/-a:Dej že ta kurčev Caps Lock ugans no!! :jy

SPET TE MOTI NEKAJ KAR SE TE NE TIČE!!!
KAKE VEZE MA ZAJ TO V TEM FORUMU???
Slika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Napisal/-a vepar Ne dec 12, 2004 4:55 pm

dej mi še povej kje si take obrobe staknu?
neki tazga bi zdej jst rabu za na tehničnga.
sm mene bol skrbi da mi bo guma drgnla ob zunanji blatnik.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Ne dec 12, 2004 4:55 pm

Ok se pa mene tiče, kot moderatorja! Prvič, žališ folk. Drugič, VELIKE ČRKE pomenijo dretje. Pač, ne uporabljaji jih, ker boš drgač bil še v drugo opozorjen, pol pa sledi že začasen ali stalen ban. Je moteče.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Ne dec 12, 2004 4:57 pm

crazi je napisal/-a:JAO!! Hm pa jaz mam na punteku z 90KM 16 col gume gor pa ni nevem kake razlike ker sm zmeru premer gum in je ista pišuka! Sam s tem da mam jaz dimenzijo 195/45/16, prej pa 195/60/14, pa je ista pišuka!!!!

Hehe, sm ti računej 3 stvari.

1. Tvoj avto je LAŽJI!
2. Tvoj avto ma kr nekej VEČJO moč!
3. Svoje gume nisi iz 195/65/15 (kot ma golf serijsko, če se ne motim), povečal na 245/40/17.

Uporabniški avatar
Mad_Dog
Nov uporabnik

Napisal/-a Mad_Dog Ne dec 12, 2004 5:03 pm

Neprimerne izjave... brisanje by Omelo.

Očitno enim glava ne tesni dovolj... Mraz prihaja do možganov skozi vse špranje.
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov