D.J. je napisal/-a:Pa dobr, je le turbo pa dost KM več, da sploh ne govorimo o navoruMed pocket rocketi ti pa počas zmanjkuje konkurence, ne? Kakšni so pa še kej plani za naprej?
croma_man je napisal/-a:mal razmisl o turbini na cliotu - v nemčiji stojijo v garažah mislim da trije 2.0 turbo clioti k so jim mašine zaropotale (pa pošteno narjene mašine) - baje je zlo neprimeren motor za turbo gor piknat.
menjekul je napisal/-a:o tistih 275KM ki naj bi bili v bmw-ju dvomim da so na cesti![]()
siguren sem da clio leti sam..... a je kak posnetek ki pač lahko pokaže več kot samo štart?
Moby je napisal/-a:Prav lep avtomobilček vale ni kej sem te nekajkrat vidu v MB (k sm skor vsak vikend gor). Dej povej a si tekmoval s kakšnim hudim avtomoblom ? k itaq vem da je v MB dostkrat ob nedelah kako zbiranje navdušencem avtekov
sporty je napisal/-a: Pa se link: http://www.k-tecracing.com/news_story.asp?id=60
VaLe je napisal/-a:1x sem se peljal iz Avstrije in naletel na Mercedes-Benz CL 65 AMG (350 KM), ki je bil očitno zelo živčen in se nekaj napenjal v avtu... idealna priložnost, da sem videl kje bom ostal
Ampak temu ni ravno bilo tako... v pospeševanju sem se kr malce odlepil, pri kakih 160 km/h pa je 350 konjev prihrumelo mimo... ampak brez skrbi da je voznik vozil na polno, ker se mu je prav vidlo kak je bil živčen![]()
Itak sem zgubil proti tistemu avtu... ampak ne čisto :P![]()
Jaz sem bil v glavnem presenečen... pozitivno seveda![]()
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov