D.J. je napisal/-a:TurboCrime je napisal/-a:Andy je napisal/-a:dej no....yaris poje 1.3 puntiča
Kako pa ti to veš, si provu oba?, dvomim....
No pa en bulši primer že k smo pri puntotih
Punto emotion:
Prostornina 1368 cm3
Moč (kW/KM) 70/95 pri 5800 vrt/min
Masa 960 kg
Pospešek 9,9 s do 100 km/h
Mislim da tukaj ni debate...
Teorija. Si vozil Yarisa? Jest ga vozim že več kot pol leta (1.3), na dragu sem pojedel Focusa 1.6, golfa 1.8 syncro, swifta 1.3, izgubil za 1/2 metra proti neonu 2.0 136 KM. Na roko merjen pospešek z dvema v avtu in napol praznim tankom je bil od 10.3 - 10.8, nikoli nad 11s. Če si tok pameten, pa samo povej kraj in čas pa pripelji tistega puntota, pa da vidimo kaj bo
SAVINJCAN je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:TurboCrime je napisal/-a:Andy je napisal/-a:dej no....yaris poje 1.3 puntiča
Kako pa ti to veš, si provu oba?, dvomim....
No pa en bulši primer že k smo pri puntotih
Punto emotion:
Prostornina 1368 cm3
Moč (kW/KM) 70/95 pri 5800 vrt/min
Masa 960 kg
Pospešek 9,9 s do 100 km/h
Mislim da tukaj ni debate...
Teorija. Si vozil Yarisa? Jest ga vozim že več kot pol leta (1.3), na dragu sem pojedel Focusa 1.6, golfa 1.8 syncro, swifta 1.3, izgubil za 1/2 metra proti neonu 2.0 136 KM. Na roko merjen pospešek z dvema v avtu in napol praznim tankom je bil od 10.3 - 10.8, nikoli nad 11s. Če si tok pameten, pa samo povej kraj in čas pa pripelji tistega puntota, pa da vidimo kaj bo
itak, da te puntek dol vrže, posebej ta sporting tanov, ko se mi zdi, da ima 6 gear. če te pa ne, te pa moj clio brez kakršne koli predelave.
pinjas je napisal/-a:no že dolgo nism nč napisal v mojem postu, ma ne zato k se mi ni dalo temveč zato k sm pozabu sploh da ga mam odprtegaops:
no par slikc ku zgleda moja škatlca trenutno, nč posebnega ma mi je všeč
platišča so iz belega prešli na temno sivo ( sem se naveličal iztopati med ostalimi v prometu)
originalni sedeži mi nikakor niso bli všeč pa sm dal notr neki drugega, ki mi je malo bolj ušeč ( kos plastike med sedeži pa je v utdelavi še) zadnji sedeži pa se bodo dal preoblečt
pinjas je napisal/-a:prodaj avto, ker s ceno smo tam tam po mojem, sploh pa ti zaradi širine dva ne bi pašala noter. brez zamere.
ma izoliral in zasilikoniral sem skor cel avto tko da ne vem kje naj bi začel...
plani za v naprej so ja, sam ne bi o tem .
yaris VS punto , kjerkoli in kadarkoli, . sploh pa mene ne briga kjer avto je bolš, ker je v vozniku razlika ne v konjih!!!, so tud avdiji A4 in A6 ostali zadaj , seveda v ovinku, po ravnini zna pa vsak stisnt ( tud 90 letna babica)tko da dost s tem zdej!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov