mgas XLR je napisal/-a:trgovci so lisice to pa ja vsak ve
razen izjem
hja nekako te morajo prepricati o dobri kvaliteti in newem se cem svojega izdelka...

lp
BlackWind je napisal/-a:mgas XLR je napisal/-a:trgovci so lisice to pa ja vsak ve
razen izjem
hja nekako te morajo prepricati o dobri kvaliteti in newem se cem svojega izdelka...
lp
mgas XLR je napisal/-a: AJA PA ŠE NEKAJ ŠE ZICE NA MENJALNIKU NISO HOTLE MENJAT SM MOGO V 6 IN ODPREDAJ V 3 NA ŽICAH MENJAT
george_ je napisal/-a:ja ej učeri sm te pa u kran vidu pa me sploh nis hotu poznat![]()
Drgač pa kr u redu zgledajo tele luči
Ej morva enkat jt na eno pjačo da mal podebatirava.
Po pamet![]()
lp, Naftar
PaGeR je napisal/-a:Tudi meni so všeč, moti me edino ker imaš oranžne blinkerje ali se samo tako vidi?Probaj prešaltati na chrome, take ko sem jaz notr dal, pa bo pomojem veliko lepše izpadlo..Če maš že se oproščam
Drugače se pa opravičujem, ka bo že treba enkrat na kavoNism pozabu nate :P
LP
voltage je napisal/-a:lepo ratuje tale čriček, zmeri lepši. tele leksuske so pa njami, na tvingoth jh pa ne vidš velik (v primerjavi z kkšno 206ko & podobno), zato nkar ne štrihj nč sam tkole pust. a kj razmišljaš o tem da bi tablco na odbijač prestavu?
Pro2Type je napisal/-a:No pa si jo le dol dal K&N nalepko.![]()
![]()
Morm tele lexuske v živo vidt, drugač je pa res full lep, ne kičast avto, ravno s pravo mero postylan. Le tako naprej.!!!!![]()
Čav
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov