dejan84 je napisal/-a:URBY je napisal/-a:Diesel 80 konjev?
LOOOOOOOOOL![]()
Reku sm da dost konjev. 80 je premal![]()
@Yagi: Men še kr prbližn enak gre. Bom vidu kolk se na končni pozna. Porabaje šla pa za ene 2-3 deci gor
S|icKeR je napisal/-a:brez zamere, ampak od pagerja so lepše.
S|icKeR je napisal/-a:drgač pa, tale barva feltn ne paše lih na ta avto, k je presvetu. al so pa to sam slike. mislm, da bi velik bl do izraza pršle tmnejše feltne.
dejan84 je napisal/-a:No, spet neki novga od ene ure nazaj (trgovini Technoracing še enkrat hvala!!!!):
Nove slike pričakujte nekje v četrtek, če bo vse po sreči.
dejan84 je napisal/-a:Sm se odločou tud med temnim kromom, samo sm vidu na netu slike ice blue stilotov z originalnimi dark chrome feltnami, pa vsaj meni niso bli všeč.
PaGeR je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:Sm se odločou tud med temnim kromom, samo sm vidu na netu slike ice blue stilotov z originalnimi dark chrome feltnami, pa vsaj meni niso bli všeč.
Jst sm pa drugačno verzijo slišu :P
Sicer mi je nawadn, sam ne morš pa reč da so iste felge, ker so si v detajlih kar dosti različne, praw tako kot jaz ne morm rečt da so tvoje enako velke kot moje
LP
PaGeR je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:Sm se odločou tud med temnim kromom, samo sm vidu na netu slike ice blue stilotov z originalnimi dark chrome feltnami, pa vsaj meni niso bli všeč.
Jst sm pa drugačno verzijo slišu :P
Sicer mi je nawadn, sam ne morš pa reč da so iste felge, ker so si v detajlih kar dosti različne, praw tako kot jaz ne morm rečt da so tvoje enako velke kot moje
LP
_PaPy_ je napisal/-a:aaaaaaaaaaaa .. jao sam še bl jezn sm k vidm d maš fedre zto k jz sm jih naroču pred 3mi tedni pa nimam še nčč:( res me bedira
Cash je napisal/-a:Na Pagerjevi strani so še stare feltne, zato sm pa tud vprašu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost