Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli Pe maj 27, 2005 12:37 pm

Ej Sazo a si že kj razmišlu da bi tud zadn del avta še mal nadgradil? Uno k si učer govoru s F..... je huda ideja, sam kva pa če se to nau dal, kva boš pol naredu?
Aja pa lučke so čist hude (vsaj za moj okus)!

;)

LP, quelle

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

.

Napisal/-a SELJO Pe maj 27, 2005 1:43 pm

lucke sm vidu ja vcer k sm bil pr mitju so ravno prisle. skoda da si vzel iste ker zdaj nas je ene par istih :P povej zakaj rabis kleparja?mogoce bi se dalo kaj zrihtat.

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Pe maj 27, 2005 2:56 pm

ja vem da jih ma že kr nekej ludi....sj bi jih jest dau že prej sam kaj ko ni blo dnarja....mal dnarja mal muzke pravjo.......ja rabu bi enga kleparja da mi neki poštima....sam res dobrga.....
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Napisal/-a SELJO Pe maj 27, 2005 3:08 pm

ti sam pazi pr lucek da se ti ne bo nardil tako kot pri meni ko je prisel nekako pajek v luc pa notr naredil mrezo.....pajka sem ze fental mrezo pa upam da bom lahko ven spihal......tko da je dobr al pazt ce kksn pajek po luci skace...ker je lukna kar velika....

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli Pe maj 27, 2005 5:39 pm

SELJO je napisal/-a:ti sam pazi pr lucek da se ti ne bo nardil tako kot pri meni ko je prisel nekako pajek v luc pa notr naredil mrezo.....pajka sem ze fental mrezo pa upam da bom lahko ven spihal......tko da je dobr al pazt ce kksn pajek po luci skace...ker je lukna kar velika....

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

.

Napisal/-a SELJO Pe maj 27, 2005 5:40 pm

ni smesn :woohoo

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Pe maj 27, 2005 5:44 pm

SELJO je napisal/-a:ti sam pazi pr lucek da se ti ne bo nardil tako kot pri meni ko je prisel nekako pajek v luc pa notr naredil mrezo.....pajka sem ze fental mrezo pa upam da bom lahko ven spihal......tko da je dobr al pazt ce kksn pajek po luci skace...ker je lukna kar velika....

heheheeheh js sm meu u katrci pouno pajkov, pa se nism zato nč sekiru, prav fajn se mi je zdelo ;) :D
Slika

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Ne maj 29, 2005 1:08 pm

Sm4jli je napisal/-a:

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Mal več bremzi lahk, da bo pol mreža zgorela od vročine.
:D
LP

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Ne maj 29, 2005 4:20 pm

Pa kaj se nea pajek zasmodi notri (pa mreža tudi verejtno)?

Prekleta svinja ma savno not, ohladit pa se gre v vodo za šipe pucat :P

Lp BoŠko

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso So jun 04, 2005 12:39 am

Leva sprednja luč ti ne gori. ;)

Sm te vidu dons u centu.

Avto je BOMBA. ;)

Lp Alonso

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Ne jun 05, 2005 9:27 pm

Slika

evo tazadnje lučke...kako se vm zdi...sj bom bolšo fotko naredu...to je blo lihk iz mitinga ta vikend....lp

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Pe jun 10, 2005 3:01 pm

Ma tel lučke pa to je hudo, pa kr dobr s ga uštimu edin ta spojler me mot sj sm ti že mljonkrt reku da ga zamenji. Mot me pa notranjost, ampak ne izgled, mot me izdelava (armatura, vrata,..) , veš ta trda plastika, pač Peugeuot je to jebiga.

Prvo ko prvo bi se jst lotu MB-ovga Slk-ja ta starga, vseen če je dražji, je pa tok bol narjen in luksuznejši kar cabriu paše. Vzel bi pa črnga al rumenga z AMG paketom, edin dodal bi štir auspufe, spustu u nulo, pa 18 col AMG pa zmaga. Je en tak u lublan že, sam k nima Clear glassa na sprednjih lučeh, to ful mot.

Drgač pa - Ledice : Rocks!! ;)
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe jun 10, 2005 3:50 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Ma tel lučke pa to je hudo, pa kr dobr s ga uštimu edin ta spojler me mot sj sm ti že mljonkrt reku da ga zamenji. Mot me pa notranjost, ampak ne izgled, mot me izdelava (armatura, vrata,..) , veš ta trda plastika, pač Peugeuot je to jebiga.

Prvo ko prvo bi se jst lotu MB-ovga Slk-ja ta starga, vseen če je dražji, je pa tok bol narjen in luksuznejši kar cabriu paše. Vzel bi pa črnga al rumenga z AMG paketom, edin dodal bi štir auspufe, spustu u nulo, pa 18 col AMG pa zmaga. Je en tak u lublan že, sam k nima Clear glassa na sprednjih lučeh, to ful mot.

Drgač pa - Ledice : Rocks!! ;)

:jao:
kaj si pa ti mim useku ej

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Pe jun 10, 2005 7:01 pm

ja ej slk....ta str.....ga nebi uzeu tud če bi mi ga zastonj dal....ga ne prenesem....lihk zanč sm ga pelu....j***a od j**c.....če bi dobu tanovga pa s takšno opremo k jest hočm....se prav uso....bi ga meu...drgač mi je pa tole dost lepš od tastarga...kr ena škatla mi je ....pa dost manjši od tega....še mn placa...

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Eddis Pe jun 10, 2005 8:07 pm

Sazo je napisal/-a:ja ej slk....ta str.....ga nebi uzeu tud če bi mi ga zastonj dal....ga ne prenesem....lihk zanč sm ga pelu....j***a od j**c.....če bi dobu tanovga pa s takšno opremo k jest hočm....se prav uso....bi ga meu...drgač mi je pa tole dost lepš od tastarga...kr ena škatla mi je ....pa dost manjši od tega....še mn placa...

Velik lepsi je tvoj CC od une skatle k dela bruko Mercedesu! 8)
...ima se - može se, nema se - folira se...

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport So jun 11, 2005 1:17 pm

Ta škatla od mercedesa meci ne dela bruke če je oblečena v amg paket pa hudo zrihtana in predvsem je velik bol kvalitetno narejen od pugija, ni trde plastike sploh so pa motorji močnejši tok da glava boli!!

Ja res ne vem zakaj ga že ne bi uzel :roll: , pugija bi jst raj dal punci.
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 So jun 11, 2005 1:24 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Ta škatla od mercedesa meci ne dela bruke če je oblečena v amg paket pa hudo zrihtana in predvsem je velik bol kvalitetno narejen od pugija, ni trde plastike sploh so pa motorji močnejši tok da glava boli!!

prvu treba punco met :D :lol:

LP
Slika

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis So jun 11, 2005 1:26 pm

rok46 je napisal/-a:
BMW Motorsport je napisal/-a:Ta škatla od mercedesa meci ne dela bruke če je oblečena v amg paket pa hudo zrihtana in predvsem je velik bol kvalitetno narejen od pugija, ni trde plastike sploh so pa motorji močnejši tok da glava boli!!

prvu treba punco met :D :lol:

LP

Pol si ga more punca se zasluzit, kar je pa danes zel otezko, ane?

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Ne jun 12, 2005 1:40 pm

punca je....dou ga ne bi....razn če bi meu velik keša.....se prau.........odpade...

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Ne jun 12, 2005 1:45 pm

Sazo je napisal/-a:punca je....dou ga ne bi....razn če bi meu velik keša.....se prau.........odpade...

Sazo - ne prbiji, bos reku da ti pounca nima velik pod palcem? Pr vama se ne ve kdo je bl bogat, tko da psssst...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov