Aja pa lučke so čist hude (vsaj za moj okus)!

LP, quelle
SELJO je napisal/-a:ti sam pazi pr lucek da se ti ne bo nardil tako kot pri meni ko je prisel nekako pajek v luc pa notr naredil mrezo.....pajka sem ze fental mrezo pa upam da bom lahko ven spihal......tko da je dobr al pazt ce kksn pajek po luci skace...ker je lukna kar velika....
Sm4jli je napisal/-a:SELJO je napisal/-a:ti sam pazi pr lucek da se ti ne bo nardil tako kot pri meni ko je prisel nekako pajek v luc pa notr naredil mrezo.....pajka sem ze fental mrezo pa upam da bom lahko ven spihal......tko da je dobr al pazt ce kksn pajek po luci skace...ker je lukna kar velika....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BMW Motorsport je napisal/-a:Ma tel lučke pa to je hudo, pa kr dobr s ga uštimu edin ta spojler me mot sj sm ti že mljonkrt reku da ga zamenji. Mot me pa notranjost, ampak ne izgled, mot me izdelava (armatura, vrata,..) , veš ta trda plastika, pač Peugeuot je to jebiga.
Prvo ko prvo bi se jst lotu MB-ovga Slk-ja ta starga, vseen če je dražji, je pa tok bol narjen in luksuznejši kar cabriu paše. Vzel bi pa črnga al rumenga z AMG paketom, edin dodal bi štir auspufe, spustu u nulo, pa 18 col AMG pa zmaga. Je en tak u lublan že, sam k nima Clear glassa na sprednjih lučeh, to ful mot.
Drgač pa - Ledice : Rocks!!
Sazo je napisal/-a:ja ej slk....ta str.....ga nebi uzeu tud če bi mi ga zastonj dal....ga ne prenesem....lihk zanč sm ga pelu....j***a od j**c.....če bi dobu tanovga pa s takšno opremo k jest hočm....se prav uso....bi ga meu...drgač mi je pa tole dost lepš od tastarga...kr ena škatla mi je ....pa dost manjši od tega....še mn placa...
BMW Motorsport je napisal/-a:Ta škatla od mercedesa meci ne dela bruke če je oblečena v amg paket pa hudo zrihtana in predvsem je velik bol kvalitetno narejen od pugija, ni trde plastike sploh so pa motorji močnejši tok da glava boli!!
Ja res ne vem zakaj ga že ne bi uzel, pugija bi jst raj dal punci.
rok46 je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:Ta škatla od mercedesa meci ne dela bruke če je oblečena v amg paket pa hudo zrihtana in predvsem je velik bol kvalitetno narejen od pugija, ni trde plastike sploh so pa motorji močnejši tok da glava boli!!
Ja res ne vem zakaj ga že ne bi uzel, pugija bi jst raj dal punci.
prvu treba punco met![]()
![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov