Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če feb 16, 2006 8:17 am

JohnyR je napisal/-a:@Killa: Ka ti nimaš več 19ke?

Ne žal nimam :( , zdej mam Clio RS :D Škoda, ker mi ni zneslo, da bi vzel Cliota in19ko lahko obdržal :x
Slika

fičoman
Nov uporabnik

Kraj: na soncu pod punco

Napisal/-a fičoman Ne feb 19, 2006 5:21 pm

killah bee je napisal/-a:
JohnyR je napisal/-a:@Killa: Ka ti nimaš več 19ke?

Ne žal nimam :( , zdej mam Clio RS :D Škoda, ker mi ni zneslo, da bi vzel Cliota in19ko lahko obdržal :x

kako zneslo a finančno
ja pol bi pa men reku pa bi ti jest posodu une 10k k si dubu za 19 :twisted:
sej je ta tud lep avto nč se ne sekiri

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a ZaJeBaNi Pe feb 24, 2006 12:29 pm

u pismo mi nc dobre obuctke na daje tole niti mal ker se spomnim sem pred po leta ko sem kupil avto tudi sam imel takole masino v miljon delov svaka cast da sam to delas jesm z fotrm to delov sm vsaj pomoc mu upam da ti bo uspelo LP :!:
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
Privatnik
Novinec

Napisal/-a Privatnik Pe maj 05, 2006 9:08 pm

Dobr ti gre, bos meu se kr dost dela da bos vse porihtu. mam js se tut dost dela z mojo pa se nebom tolk detajlno lotu masine. Me ze kr glava boli :lol:

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Če maj 11, 2006 10:28 pm

no tuki je glih tema o renault 19, pa bom kr kle uprašu če mi bo kdo znal odgovort. Kaj naj nardim, če se mi pri centralnem zaklepanju (daljinskem) ne zaklenejo vsa vrata, namreč zaklenejo se samo voznikova. Ali so krivi motorčki ali je kaj drugega to? Lahko to sam popravim al je treba do avto štromarja...hvala pa LP

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Ruff_RydeRR Pe maj 12, 2006 12:01 am

motorčki al pa kkšn slab stik pomoje prej slab stik če se ne zaklepa več vrat
svetujem štromarja
My soul almost complete ;)

AS_
Novinec

Kraj: Vas na Gorenjskem:)

Napisal/-a AS_ Pe maj 12, 2006 8:31 am

burka je napisal/-a:no tuki je glih tema o renault 19, pa bom kr kle uprašu če mi bo kdo znal odgovort. Kaj naj nardim, če se mi pri centralnem zaklepanju (daljinskem) ne zaklenejo vsa vrata, namreč zaklenejo se samo voznikova. Ali so krivi motorčki ali je kaj drugega to? Lahko to sam popravim al je treba do avto štromarja...hvala pa LP

A lahko zakleneš na roko?
Meni se je namrec zgodilo isto pa tudi na roko nisem mogel sopotnikovih vrat zaklent. Potem sem pa razstavil motorček za centralno zaklepanje na sopotnikovih vratih pa sem videl, da je nekako prisšo veliko vode notr in je motorček tako zarjavel, da ga niti za en obrat nisem uspel premakniti.
Utopil sem ga v WD-40, spucal in na roko parkrat obrnil, sestavil, zadihtal in nazaj priklopil in sedaj dela BP.

lp AS_
GTi rocks?!

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Pe maj 12, 2006 12:02 pm

lahko zaklenem na roko, ker se oboje zadnjih ne zaklene, pa sopotnikova. To je bilo že ko sem ga kupil, in mi je na račun tega uspelo ceno za 20jurjev znižat :) uglavnm dva motorčka mam rezerve, upam da niso vsi pomrli. Bom pa najprej naredil tako kot si mi ti napisal. hvala pa LP, bom poročal
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov