DaDek je napisal/-a:
samo ta avto ko se pa ti voziš z njim pa tudi ni tako slap, ali? mas renta car to ali kako?
res mudel vsaka ti čast ej![]()
mihajlo je napisal/-a:Če si že v LA šu, stop še mal na plažo poslikat "mašinerijo"
DJ E.M. je napisal/-a:ej pa a to si ti tm tko pr familiji al si tko šol na blef...
rad bi vidu mal še te bajte pa tko če se da jaja pa plažato bi blo tut hudo
sam pomoje so te američani največji porabniki kroma
Bor je napisal/-a:B|ind je napisal/-a::shock:gremo v NY
![]()
:P
Vrjemi mi da v NY ne boš vidu kej fajnega. Avtobusi, kombiji, kak limo, potem pa TAXi, taxi, taxi,taxi.... Vse je rumeno.
Baje je v NY 70% taxijev ostalo je pa drug promet.
lenivec je napisal/-a:btw zakaj večina avtov nima spredne tablice? kak je s tem v usa. je nerabijo al kaj?
MacTron je napisal/-a:Caterham:
ho ho vidm da si se za nazaj in naprej napasu oci
pa nam sline ...dal
btw a se ni mal risky sprehajat ponoc kot tujec v L.A ?
dejvi je napisal/-a:Tole je drug planet! NORO.
Kolk pa kaj stanejo taki rabljeni avti tam. Recimo 5 let stari. A lahko zvohaš za kak primer?
DJ E.M. je napisal/-a:dej mal sliki te stavbe pa tko še kej druzga ne sam avet ful me zanima kako je tm pleha je vse povsod dost
eclipse_R je napisal/-a:pa kaj ti sam s fotkičom v roki pržganim skos hodšda use avte ujameš..
lp
Maverick je napisal/-a:Mene pa se mal zanima kako zivljenje v LA in tak dalje poleg avtov ki so WOW!
McLaren je napisal/-a:. Kolk stane letalska karta (ekonomski razred)?
Gnusmas7 je napisal/-a:guna slika z mitsubishiji pa owna, svaka cast :P
aja slike na 5. strani ne delajo
Caterham je napisal/-a:mihajlo je napisal/-a:Če si že v LA šu, stop še mal na plažo poslikat "mašinerijo"
Na plazi ni dost avtov, ker se kao folk boji da bi sol razzrla barvo na avtu, pa kromirane felge nardila mat, tko da ni glih dost masinc tm. Bl okol Bel-aira pa Beverlyja pa malibu beacha je dost.
DaDek je napisal/-a:Caterham je napisal/-a:mihajlo je napisal/-a:Če si že v LA šu, stop še mal na plažo poslikat "mašinerijo"
Na plazi ni dost avtov, ker se kao folk boji da bi sol razzrla barvo na avtu, pa kromirane felge nardila mat, tko da ni glih dost masinc tm. Bl okol Bel-aira pa Beverlyja pa malibu beacha je dost.
mislim da je on mislil mašinerija = punce![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov