Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe feb 02, 2007 5:35 pm

@avtomobilJa tudi meni je tkrt bil Leon najlepši in zato tudi nisem vzel novega modela,ki mi pač ne potegne,mi je mk1 precej lepši :D
Motor je vrjetno kr enak,ker ma VAG koncern itaq enake motorje le pokrov motorja se spreminja.
Dariooo
Na Leonu so že tele feltne
Slika
samo zj je pač avto slikan z zimskimi gumami in železnimi platišči.
Samo komaj čakam na pomlad in na čas ko pridejo sedaj skladiščena platišča nazaj gor.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe feb 02, 2007 5:41 pm

če so na leonu že te feltne, kako to da v resnici niso pa so gor zimske? al ne razumem kaj si hotu povedat s prejšnjim stavkom?

lp
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe feb 02, 2007 5:52 pm

eclipse_R je napisal/-a:če so na leonu že te feltne, kako to da v resnici niso pa so gor zimske? al ne razumem kaj si hotu povedat s prejšnjim stavkom?

lp

Lej te feltne so že na lenou sm mislu v tem smislu,da sm jih že prejšno sezono imel gor in da jih mam sedaj pač shranjene v garaži na suhem,ker mi je mal škoda met pozimi alu feltne gor čeprav je letošnja zima kr radodarna z lepim in suhim vremenom.
Čakam pa na pomlad oz v najboljšem primeru na 15.3 da jih premontiram :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe feb 02, 2007 5:59 pm

no sej, sam je blo tko čudn napisan.. sm mislu da si že obupal nad zimo pa jih kr gor poknu :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga So feb 03, 2007 12:54 am

lep Leon :D ...cuvaj ga ! :D

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So feb 03, 2007 8:25 am

eclipse_R je napisal/-a:no sej, sam je blo tko čudn napisan.. sm mislu da si že obupal nad zimo pa jih kr gor poknu :D

lp

pogledal bi par strani nazaj pa bi vse zvedel :roll: :roll:

Samo veš bolj ko ga gledam bolj maš prav,da kaki krom res nebi gor pasal,ko bojo felge spet gor bo bil 1a ;) ;)

Lp

sine@
Nov uporabnik

Napisal/-a sine@ Po feb 19, 2007 10:29 pm

No glede na to,da si dal dons šipe temnit....bi lahko prilimal slike kok zgleda,po spremembi! :D :D :D Vem pa zato k si bil,ravno za BMW-jem na vrsti, katerga smo prišli iskat :D

lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po feb 19, 2007 11:39 pm

Mater fantje zakaj pa nobeni ni kaj rekel pa bi kako rekli madona.Se bi vsaj spoznali lahk
:lol: :lol:
Drgač pa ja Leon je danse končnu tudi zatemnjen z Dr.Glass-om sm zadovoljen zj upam,da kakih napak nebo oz,kakih reklamacij ampak prvi vtisi so super.
tut temnjen je zlo lepo
Slike bojo pa takoj ko avto operem in ga obujem v letne copatke :D
Drugič pa fantje,če me do "spozna" kr z besedno na dan pa bomo kako rekli sej nea grizem :lol:

Uporabniški avatar
Skeleton
Nov uporabnik

Napisal/-a Skeleton To feb 20, 2007 2:50 am

Pa upam da je homologacija za stekla tud zravn??

CST Blacky
Novinec

Kraj: Ljubno ob Savinji

Napisal/-a CST Blacky To feb 20, 2007 9:09 pm

Skeleton je napisal/-a:Pa upam da je homologacija za stekla tud zravn??

Sam da bi tablice pipu :D

Seat, ne pozabi omeniti celotne zgodbe...kaj vse se je dogajalo..... :P

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr feb 21, 2007 12:02 pm

SRTC Velenje je napisal/-a:
Skeleton je napisal/-a:Pa upam da je homologacija za stekla tud zravn??

Sam da bi tablice pipu :D

SRTC Velenje kako misliš "pipat tablce"
drgač pa sm pri lokalnem centru za tehnične preglede včeri oddal vlogo za pridobitev homogolizacije.
Ker pa se pri nas opravljajo homogolizacije vsak prvi četrtek v mesecu pa bom na homogolizacijo počakal še dober teden.Potem pa iz lastnih izkušenj čakal kaki mesec na kartonček,da mi ga ljubi LPP pošlje po pošti domov.
Mam pa vse kar je na avtu ustrezno vgrajeno za vse mam račune in potrdila ter seveda TUV-e tut izpisek iz optike tko,da na homogolizaciji nebi smelo bit problemov.

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr feb 21, 2007 12:12 pm

Homologacija ne pa homologizacija... Zrihtaj ja čimprej pa bo.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr feb 21, 2007 12:31 pm

lepo, da napreduje leonček 8)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr feb 21, 2007 12:57 pm

Še slikce sicer mal slabše (gsm fotoaparat) ampak za čist taprvo silo bojo vredi :D
Priponke
21022007072.jpg
21022007069.jpg
21022007066.jpg
leon2
21022007064.jpg
leon 1
Zadnjič spremenil seat, dne Sr feb 21, 2007 1:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr feb 21, 2007 1:00 pm

črno na črno= :woohoo
Lepo res, max temnejeno ne?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr feb 21, 2007 1:06 pm

Ja temnjeno je max v okviru zakona :P

sine@
Nov uporabnik

Napisal/-a sine@ Sr feb 21, 2007 1:17 pm

seat je napisal/-a:Ja temnjeno je max v okviru zakona :P

Se pravi to je 10% spredi pa 50% zadi!
Ja sam če se ne motm,tebe ni bilo tam med delom,ali pač? Drugač bi pomoje pocuku za rokav pa pohvalu avto :D Drgač pa človk ne more vrjet,da v 3 minutah razdre tapeto pa uzame šipo vn!

lp

CST Blacky
Novinec

Kraj: Ljubno ob Savinji

Napisal/-a CST Blacky Sr feb 21, 2007 1:30 pm

10% spredaj, zadaj 55%.
sine@ sej ni biu sam tam, je meu družbo....pol pa dva hepana greta peš 500m u gostilno :D

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr feb 21, 2007 1:38 pm

SEAT lepo lepo napreduje rihtanje tvojega leončka, krasno ti je zatemnil šipce :tomidelej: zdej pa še samo letne gume gor pa gasa. :D
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

sine@
Nov uporabnik

Napisal/-a sine@ Sr feb 21, 2007 1:44 pm

SRTC Velenje je napisal/-a:10% spredaj, zadaj 55%.
sine@ sej ni biu sam tam, je meu družbo....pol pa dva hepana greta peš 500m u gostilno :D

Pol smo se pa glih sfalil :P :D
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov