Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Pe sep 23, 2005 6:20 pm

PLAYA406 je napisal/-a:none: by the way a teli k pa dragajo so ti pa kul pol al kako? a oni pa lahk norijo... fak pa sej se zato zbirate tm... da divjate...in zdj kle neki men serjete kt da sm edini...

Ne leti to SAMO na tebe, ampak na vse ljudi, ki tako vozijo... Ampak pustimo zdaj to, dokler ljudje sami takih stvari ne skapirajo žal ni efekta.

Drugače pa zelo lep avto, felne lepo pašejo ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe sep 23, 2005 7:14 pm

dajmo se zdaj malo umirit, smo povedali svoje, zdaj pa se dajmo držat teme predstavitev pežoja.

Drugače pa tudi jaz sem kupoval tak avto kot ga imaš zdaj ti, pa sem se pol odločil za audija.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Pe sep 23, 2005 10:37 pm

Courage™ je napisal/-a:Drugače pa tudi jaz sem kupoval tak avto kot ga imaš zdaj ti, pa sem se pol odločil za audija.

pravilna odločitev :D

Uporabniški avatar
P206S16
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a P206S16 Pe sep 23, 2005 10:59 pm

vse lepo in prav!!!

Avto je lep, eni vemo........ kakšen je bil prej. :?

Morate pa vsi tu prisotni vedet: VSI GA LAHKO IMAMO VSAJ TRI MESECE in se delamo največjega jacka na svetu.
Vsak dobi danes LIZING brez pologa samo z osebno izkaznico. Gre pa zadeva nekako tako: 1. mesec plačaš obrok, 2. mesec "pozabiš plačati", te spomnejo iz Hypo,Debis,... 3.mesec joj spet "pozabiš" , do 4. pa ne prideš ker ti ga uzamejo :o

A ti je Grega dobr zrihtal?

Nekdo je spraševal za tele feltne. Prišle so preko Kadunca (A3M) in sicer jih je imel en model iz Kopra ki ima vulkanizerstvo (in audija podobnega kot Courage) feltne so bile nove ampak jih ni mogel prodati. Ena je bila malo udarjena, baje je padla na tla... tako da jih je kupec dobil za 3x140 EUR + moral je dati delati distančnike. Gume so bile pa okoli 100 eur komad. Bilo je zelo poceni, vseskupaj izgleda pa hudo!

Aja imam jest poceni kleparja in ličarja, mogoče bi se tudi prvi odbijač in znak najdu v kakem zaprašenem kotu :)

Še zmeri jih je malo ki so tako lepi!
LP
leti...leti.... S16

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Pe sep 23, 2005 11:09 pm

P206S16 je napisal/-a:vse lepo in prav!!!

Avto je lep, eni vemo........ kakšen je bil prej. :?

Morate pa vsi tu prisotni vedet: VSI GA LAHKO IMAMO VSAJ TRI MESECE in se delamo največjega jacka na svetu.
Vsak dobi danes LIZING brez pologa samo z osebno izkaznico. Gre pa zadeva nekako tako: 1. mesec plačaš obrok, 2. mesec "pozabiš plačati", te spomnejo iz Hypo,Debis,... 3.mesec joj spet "pozabiš" , do 4. pa ne prideš ker ti ga uzamejo :o

LP

u šit na koga je pa to letelo??

Uporabniški avatar
P206S16
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a P206S16 Pe sep 23, 2005 11:50 pm

občutek imam da na večino izmed nas, predvsem na une najbolj pametne, ki komaj zmorejo za bencin in "tisto" položnico vsak mesec. So par dni na forumu in vse vedo in takoj so vsi proti njim. Zakaj le :?: :?:

Z drugimi besedami:
Nekaj izmed nas mladih (večina na forumu) ima avtomobile; Koliko si ga nas je sami kupilo? Nima veze kakšnega.

Nekaj nas je ki imamo avtomobile, jaz npr.: 206 S16 - danes bi si lahko kupil 3 nove skeširal, ampak ljudje kje bomo pa živeli???? Celo življenje pri starših?

Halo?? s takimi drobtinicami kot so avti se tle bahamo in kažemo?

Koliko vas ima končan faks ali magisterij ali doktorat?
Koliko vas je na svojem in ne na koruzi?
Koliko vas je, ki ste pri 20 letih sami kupili avto ali kakršno koli stvar za 2 ali 3 mio brez pomoči staršev ali krede -fafinga na pošten način?

Koliko vas/nas tu pametuje v temah sami pa še bicikla nimate?

Ljudje malo se zamislimo sami nad sabo nato pa pluvajmo ali se klanjamo po/pred drugimi :!: :!:
leti...leti.... S16

Uporabniški avatar
Mini Me
Novinec

Kraj: Sm pa tja...

Napisal/-a Mini Me So sep 24, 2005 12:15 am

Kaj pa ti zej nekej filozofiraš?Forum se imenuje Avtomobilizem
in ja z takimi drobtinicami se bomo bahali.
Tukaj ni važn kje živiš in kolk šole maš,pač pa se vse vrti okrog avtov.
Ti pa tle nekej nabijaš"kje bomo pa živeli":Kaj te briga kje bomo živeli!!

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a So sep 24, 2005 12:22 am

Mini Me je napisal/-a:Kaj pa ti zej nekej filozofiraš?Forum se imenuje Avtomobilizem

se strinjam ;)

pa btw tle naj bi tekla tema o peugeot 406 coupe :? ;)

206RC
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 206RC So sep 24, 2005 9:14 am

Nekaterim starši pomagajo, ker lahko, drugim pač nemorejo in morajo sami zaslužit... Res pa je, da je filing drugačen če si nekaj sam kupiš z svojim denarjem...

Uporabniški avatar
z1g3c
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a z1g3c So sep 24, 2005 10:39 am

P206S16 je napisal/-a:občutek imam da na večino izmed nas, predvsem na une najbolj pametne, ki komaj zmorejo za bencin in "tisto" položnico vsak mesec. So par dni na forumu in vse vedo in takoj so vsi proti njim. Zakaj le :?: :?:

Z drugimi besedami:
Nekaj izmed nas mladih (večina na forumu) ima avtomobile; Koliko si ga nas je sami kupilo? Nima veze kakšnega.

Nekaj nas je ki imamo avtomobile, jaz npr.: 206 S16 - danes bi si lahko kupil 3 nove skeširal, ampak ljudje kje bomo pa živeli???? Celo življenje pri starših?

Koliko vas je, ki ste pri 20 letih sami kupili avto ali kakršno koli stvar za 2 ali 3 mio brez pomoči staršev ali krede -fafinga na pošten način?

Ljudje malo se zamislimo sami nad sabo nato pa pluvajmo ali se klanjamo po/pred drugimi :!: :!:

se strinjam cist

Uporabniški avatar
z1g3c
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a z1g3c So sep 24, 2005 10:42 am

TommyGun je napisal/-a:
Mini Me je napisal/-a:Kaj pa ti zej nekej filozofiraš?Forum se imenuje Avtomobilizem

se strinjam ;)

pa btw tle naj bi tekla tema o peugeot 406 coupe :? ;)

naj bi tekla ja...sam ze 5 strani tece o drugih stvareh nazalost... :(

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 So sep 24, 2005 10:49 am

P206S16 je napisal/-a:občutek imam da na večino izmed nas, predvsem na une najbolj pametne, ki komaj zmorejo za bencin in "tisto" položnico vsak mesec. So par dni na forumu in vse vedo in takoj so vsi proti njim. Zakaj le :?: :?:

Z drugimi besedami:

Namesto da sprašuješ sam povej kako si prišel do avtomobila! Koji k te boli če je sosedu kupil fotr modeno za vozit že tretje leto v 1. letnik faksa... kva se vsak vtakne v life nekoga če ima nekdo hud avto in začne s tem; kje boš pa živel...

In ker si se tudi mene dotaknil notri... kaj maš proti kreditu... a maš pol miljona plače, si podedval bajto, zemljo, da se zdaj o stanovanjskem probleu tu kurčiš, jest sem plačeval 10let starga punta na kredit in kaj zdej... sem nesposoben? ...

Povej nam s čim se ukvarjaš, kok si star, kako si si kupu prvi avto, do kdaj si pri starših živel. Kako preživiš čez mesec, kakšne stroške imaš ipd.... razsvetli nas 95% ljudi kateri bomo mogli vzeti kredit na 30 let da se bomo dokopali do manjših stanovanj....

...talent... :roll:

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt So sep 24, 2005 10:54 am

Pa naj se pove kdo danes NEEEEEE zivi na kreditih??? kot da bi imeli pol miliona place :g:
Zadnjič spremenil fiat gt, dne So sep 24, 2005 11:10 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Napisal/-a mgas XLR So sep 24, 2005 10:57 am

bravo P206S16
Slika

indijanc
Nov uporabnik

Napisal/-a indijanc So sep 24, 2005 10:58 am

u redu bo fantje...zdj ste pa res sli cist iz teme.glede tega lohka saj drugo temo odprete... :roll:
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So sep 24, 2005 11:11 am

A bo treba zaklenit al kaj? Pismo folk umirite se k drugače bom zaklenu.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So sep 24, 2005 12:22 pm

Jaooo kak folk najeda s temi krediti.Pa kaj zdaj ce mas avto na kredit, ce kupis s500 na kredit pa si ga sposoben odplacevat si za mene isti car ko ce si ga skeširal, pač nimaš na kupu naenkrat tolk denarja, mogoče maš kej vezanega, delnice kaj pa jas vem pa pač ne moreš takoj do njega ... eni se obnasajo tak ko da ce vzames avto na kredit ga pol nea rabis placat
Slika

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 So sep 24, 2005 9:48 pm

itak. delam v trgovini z računalniki, pa se ne spomnim kdaj je keri kupo nazadnje računalnik na keš. vsi samo na kredit kupujejo. pa je vrednost recimo 200.000 jurjev, ne pa avto ki je v povprečju vreden 10krat več.

PLAYA406
Nov uporabnik

Napisal/-a PLAYA406 Ne sep 25, 2005 5:07 pm

nism ne jack niti najvecji frajer... vsak avto k sm ga mel sm si ga sam kupu ce ze glih to koga zanima... fotra nimam... mama pa mi niti slucajno nebi dala niti mal kesa za car... in tud sluzbo za nedolocen cas mam... gregatu pa sm lepo avto skesiru... eni mamo sanje in da se le te kdaj uresnicjo sparas kukr se da... in pametno investiras da se denar lepo obraca...

pa za vse tiste k ne znajo brat... izpit za motor sm naredu 5let nazaj in ne mi rect da nism moru v povprecju 5ih let narest na leto 10k km... damn indijanc kje si pa ti bil ko je na urniku bla matematika... :lol: smesn si mi...ful...

CockroaC: jz bi reku isto... za s500 kredit odplacevat s5 ni mala sala... pogoj od oka je mio na mesec place... no in kok od vas jo ma tok... nevem ce bi jih na eno roko prestel...

Lp...

PLAYA406
Nov uporabnik

Napisal/-a PLAYA406 Ne sep 25, 2005 5:13 pm

robertos_664 je napisal/-a:itak. delam v trgovini z računalniki, pa se ne spomnim kdaj je keri kupo nazadnje računalnik na keš. vsi samo na kredit kupujejo. pa je vrednost recimo 200.000 jurjev, ne pa avto ki je v povprečju vreden 10krat več.

tudi eden mojih boljsih fednov je v tem poslu...in trdi isto... na mesec okoli 5 strank k skesirajo en komp za 200.000...

sicer pa nima drgac veze kako ljudje pridejo do avta... vazn da pridejo,ce si ga res zelijo... lp.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov