Mad je napisal/-a:jaz bi na tvojem mesto šel do Turnška in rekel naj mi utrdi mortizerje 20% in zmontira Eibach fedre
DoubleG je napisal/-a:heh, ne ne, sm izrecno reku za srebrne, grafitne mi niso tolk ušeč.
Če bodo feltne preveč notr morm kupt distančnike. A pr njih je važno edino to, da imajo 4x100 razmak in nič drugega? A so pol šraufi dost dougi, al je treba tut druge uzet?
DoubleG je napisal/-a:Mad je napisal/-a:jaz bi na tvojem mesto šel do Turnška in rekel naj mi utrdi mortizerje 20% in zmontira Eibach fedre
ne mislim stran metati novih športnih fedrov in tudi amortizerjev ne bom tršal, ker hočem ohraniti udobje.
Mad je napisal/-a:Pri distančniku moraš paziti tudi na centralno luknjo, ki mora pasat na tvojo pesto ... sicer ti trese ... vijak pa daš za toliko daljši kot je distančnik širok ... oziroma daljši od normalnega vijaka ... saj niso dragi - od 200 do 400 sit/ kos distančnike kupi raje širše kot ožje, ker če bo kaj ven gledalo ti jih strugar postruži v najslabšem slučaju pa malo speglaš notranji rob blatnika - imaš po modernih avtoservisih tako pripravo - Valjček z katero nategneš blatnik tudi 1 cm in ne poškoduje barve / če ni bil kitan ... tvoj verjetno ni bil ... L.p. Mad
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost