Andy je napisal/-a:lepo lepo, kok si jo pa zadi dodatno znižu, zamenju fedre al vuga in co.
fedri in amortizerji so komplet H&R samo zadaj je bla previsoka pa smo odrezal za en ovoj pa pol pol mi je pa še en iz lublane amortizer obnovu pa zrihtu mal navoj podalšu,...
zdej enkrat u bližnji prihodnosti si moram še čas uzet pa se lotit še litk je pa barva res svetovna iz ene strani so bele pol iz druge pa na srebrno potegne
sj ne bo čist bela pač belo srebrna kombinacija sj k poštriham bom pofotku pa boste vidl lahko se pa tud dobimo pol kje da se vidi zaključni izdelek u živo
Za sprednja kolesa bo treba še camber kit nabavt ops: k je avto tok spuščen pa so mal nagnjene not zato pa moram ovinke šponat da mi gume enakomerno pobera
Hvala naj omenim da tud jaz do tega avta nism prišel tako zlahka sm kr dobr let šparu zelooooo intenzivno tko da pri meni se vse skupaj počasi premika ne morem ravno u enem dnevu kupt usega kar želim je pa res da tud rim ni biu u enmu dnevu zgrajen
zdej konc mesca dobim camber kit da bom lahko na srednjih gumah optiko nastavu pol pa počas treba litke pobarvat k mi že tok časa stoji barva pa za zunanjost bo treba še poskrbet mal vse skup gre zelo počas ker primankuje denarja kazni se pa kar stopnjujejo
sm biu na showu sm pršu z ekipo uroša iz srebrno del solko sm tud jaz vidu to hondico k je bla zuni parkerana čist iste barve k moja pa iste litke samo da jaz nimam MS design podalškov pa moja je spredaj malenkost nižja
drugač pa tud mene zanima čigava je tista hondica