Courage™ je napisal/-a:Verjetno je govora o tisti zeleno Octaviji,...
OT, Kalos se je po mojih informacijah prodal v Chevroletov salon.
Zjebani, zakaj pa si zbrisal slike ? Sej pa zdaj si itak že dobil konkretno število odgovorov.
Ne da semi ubadat

Courage™ je napisal/-a:Verjetno je govora o tisti zeleno Octaviji,...
Zjebani, zakaj pa si zbrisal slike ? Sej pa zdaj si itak že dobil konkretno število odgovorov.
Courage™ je napisal/-a:o kakih pajdasih govoris ?
To kaj sem ti napisal sem ti napisal sam, in nisem pricakoval da mi bo kdo delal druzbo.
Ne razumem zakaj si zaj zbrisal slike. Pričakoval si komentarje. Ko si jih dobil pa ti niso bli všeč si pa šou slike zbrisat. Stoj za svojim avtom, če ti je všeč in pusti slike gor.
PS.: tudi ti ne zgledaš slabo![]()
_PaPy_ je napisal/-a:ZaJeBaNi je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Verjetno je govora o tisti zeleno Octaviji,...
Ne da semi ubadatstabo pa z tvojimi pajdasi ko bo fertik mogoc dam slike spet gor da takrt pa uzivaj LEPI
Se bo ze kdo nadju da ga drkate z tvojimi pajdasi
Mislm s tem si dokazal da si ne želiš kritik. Torej ne objavlej sploh avto na forumih če nočeš kritik. Bodi realen in jih daj nazaj.
krizo je napisal/-a:Zajebani... zakaj pa nisi dal slik s pobarvanimi odbijači gor?
![]()
![]()
![]()
Speedfighter je napisal/-a:Lepo da si slikce dal gor-zdej vsaj vem o čem je bla debata teh 6 strani...
Pa sej sploh ni tok slab kokr sm pričakoval po vseh teh kritikah-itak je pa važn da je teb kul pa da se dobr počutš k se vozš z njim![]()
Veselo ga pedenaj še naprej pa ne izgubit veselja![]()
PS: Pa špegle v barvo avta...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov