Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So avg 12, 2006 12:52 am

Ja ravno te stvari na koncu naredijo razliko, sicer pa tudi tile ki si jih nalepil so mimo za moje pojme ... pa hvala bogu, okusu so različni.Vsak nekaj po svoje fura .. ampak kar je tebi všeč pač večini ni iz tega izhajajo pač te kritike ... konec koncev pa itak ni pomembno ... vsakomu svoje jaz pravim.
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Kraj: planina

Napisal/-a 5ka So avg 12, 2006 5:11 am

ja sam v tem primeru je pol tko kot da bi reku daš gor dva spojlerja pa lite feltne pa avto ni več stock.nočm te prepričat da bi ti wojgni ratal všeč ampak je poanta zgodbe da ratuje poslikava avtov čedalje bolj del avto stilinga. pri nas še ne ampak če pogledamo malo severno je to že skoraj nujno če hočeš da je tvoj avto v izboru najlepših. tle niso sam wojgni ampak tud vse ostalo( tribali razne črte in barvni prlivi). uporabljajo pa zato avte od sičentov,pand trabantov pa do s klas metcedezov jaguarjev in avdijev A 8. bomo vidl kaj bo čas prinesel ampak mislm da prihaja to tudi k nam
ride to live live to ride

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So avg 12, 2006 5:19 am

5ka je napisal/-a:jaz mislm da ma vsak pravico probat kaj ustvarjat na avtu in vsak začetek je težek. tud chip foos se je mogu na nečem učit. pač na tem forumu v učeh večine izpadem i**** ker se lotevam stvari z lukno v tošlu. ni treba da maš bogate starše al pa da sediš v pisarni z dobro plačo da lohk pedenaš avte.mam pač tri mulce 180 let staro bajto brezposlno ženo in mizerno plačo vseen se pa rad vozm v avtu v katermu se JAZ dobr počutm. pa tud če neprimeren za kako poslikavo.j*** ga pobje bo treba tud koga kim se trud pa mu včas ne rata razumet ne pa sam pluvat po njem pa mu dopovedvt da je b**** ker je drugačn od drugih

Lej nobeden ti ni reku,da si b**** al karkol druzga.Vsi vemo in tut jst priznam,da se tazga projekta nebi lotu,ker vem,da bi naredu katastrofalno pa še kako roko bi si spahnu :lol:
Jst sem ti samo hotu dopovedat,da sem opazu tega Sunnya al kaj že je in da mi to na stock avtih deluje prow smešno.Zdaj,če je keremu to lepo pol naj to ima,ampak meni to ni všeč na stock avtomobilih.Na "spedenanih" avtomobilih pa zna to celo lepo zgledat.
Vrjem tut sam sem mel take kikse na prejšnem avtu in še zj nea vem kaj sem tkrt razmišlu :D
Glede avtomobila,ki je že toliko star pa se vrjetno vsi strinjamo,da ga ja najlepše ohranjat pri čimbolj orginalnem stanju pa naj bo to oldtimer al pa 10 let stara petka.
Če me razumeš je lepše pogledat kakega Yugo-ta ki je lepo spucan ohranjen kot pa Xugo-ta,ki ima "styling" dodatkov gor v stilu ni da ni.

5ka je napisal/-a:ja sam v tem primeru je pol tko kot da bi reku daš gor dva spojlerja pa lite feltne pa avto ni več stock.nočm te prepričat da bi ti wojgni ratal všeč ampak je poanta zgodbe da ratuje poslikava avtov čedalje bolj del avto stilinga. pri nas še ne ampak če pogledamo malo severno je to že skoraj nujno če hočeš da je tvoj avto v izboru najlepših. tle niso sam wojgni ampak tud vse ostalo( tribali razne črte in barvni prlivi). uporabljajo pa zato avte od sičentov,pand trabantov pa do s klas metcedezov jaguarjev in avdijev A 8. bomo vidl kaj bo čas prinesel ampak mislm da prihaja to tudi k nam

No to je pa čist res kar si napisal.Časi se spreminjajo in dogvedi kaj bo v "modi" čez kako leto ali dve.
Sem pa mnenja,da sam vojgn ali tribal ne bo lih styling vrhunec.Za stylan avto je treba še kaj več nardit kot pa sam eno poslikavo gor narest,če me razumeš.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka So avg 12, 2006 8:01 pm

to je jasno daje prej treba na avtu narest še kaj. na onih slikcah se sicer mal slapš vid ampak vsi avti majo mal večja alu platišča, bodi kit al pa vsaj mal aerodinamičnih dodatkov. tatuji so pač sam pika na i in vem da bi mogl pr men bit isto. na volvotu zdaj projektiram izboklino na predni havbi nekako v stilu kakega starga amerikanca kjer so pod havbo skril turbo čardžer( brez rež za zajem zraka) nato pa bi zadaj tud bol v ameriškem stilu naredu podalšek prtlažnika in vanga postavu rezervo ki je zdej pod havbo in na vsaki strani tega pokrova rezerve namontirov eno izpušno cev. lohk se mal igram ker mam dve predne in eno zadno havbo še v rezervi. vse skupi bi naredu tko da bi zgorno stran dodatka odpirov z zadno havbo skupej spodni del pa bi prišravfal na zadno steno tko da bi vseskup zgledal kot da je original. jasno bi blo vse iz klepane pločevine kar bo mal bol dolgotrajen proces ker moram to delat na roke. najprej se bom mal pozanimov kako z homologacijo tega ker bi mogu tud odrezat kar zajeten del zadnega odbijača in ta del nadomestit z cevastim na katerem bi bla tud reg. tablica. neki mal podobnga sm najdu v knigi bulevard crusin' in the usa kjer je notr nekaj teh križark. bolj nazorn primer bi bil kak buick regal al pa riviera sam nimam slik
Priponke
12082006.jpg
tle pa še en tak intuzijast kot jaz z "naroke" narisanim flejmom na lov budget hot rodu(verjetn se spodi ne bo dal prebrt)
12082006(001).jpg
tale ma prtlažnik sam pršravfan jaz bi pa rad da zgleda kot del avta ostalo okoli pa v tem stilu(izpuh dodatn odbijač)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So avg 12, 2006 9:03 pm

Lej ambicije in načrte imaš zelo velike oz.kr všečne.Sam tm pr izboklini na sprednji havbi bi blo pol mogoče bolje če nardiš še zamenjavo motorja.
Glede zadnjega dela pa nevem kaj misliš
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka So avg 12, 2006 10:09 pm

v planu 2.0i ki je že v garaži. to je največ kar je blo v tem avtu serisko in bi bla kar poštena zamenjava za 1.4 ki je zdej pod havbo
kar se iiče zadnjega dela si predstavljaj pokrov rezervnega kolesa ki je vpasan tako da zgleda kot del prtljažnega prostora. zgornji del le tega se odpira z havbo in omogoča dostop do rezervnega kolesa. spodnji del pa je pritrjen na zadnjo steno in je fiksen. če si ne predstavljaš bom probu najdt kako sliko na netu ker sem fotoshop dlihkar snev iz neta in nimam pojma kako se dela z njim. sej veš nije žvaka za seljaka heehhee.

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Po avg 14, 2006 8:49 pm

najdu sem ene slike tega dodatka zadaj. ko jih gledam se mi zdi da bi bil moj avto vseeno preveč oglat za kej tazga tako da bom projekt opustil.
Priponke
Buick_21thm.JPG
Buick_21thm.JPG (8.31 KiB) Videno 1979 krat
Buick schräg von hinten.jpg

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Sr apr 25, 2007 12:02 pm

ja že mal dolg se ni zgodl nič novga oz. zdej pa bo en nov projekt.
pred kratkim sem kupu enga lepga volva 480s avto je z relativno
majhne serije volvov in je kar redek na naših cestah. za enkrat
nimam nobenih idej o stilingu avta in pomoje se bo vse skup končal z
enimi lepimi feltnami okol 16 col. verjetn je tešk dobit kake spojlerje
ki bi lepo sedl na ta avto zarad njegove ekscentrične oblike.
če pa ma gdo kako idejo al pa kak photoshop na tem avtu pa naj kar pove
Priponke
02042007(018).jpg
02042007(003).jpg
02042007(002).jpg
lech5.jpg

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none Sr apr 25, 2007 12:05 pm

Oprosti, ampak gršega avta še nisem videl :jao:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr apr 25, 2007 12:22 pm

Moz, ti si se odoco da bos naredo avtoodpad okoli bajte ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Sr apr 25, 2007 12:59 pm

mogoče pa res courage sam moji avti se vozjo okol
okol tega a je avto za cajt v katerem so ga delal grd ali ekstravaganten bi se dal raspravlat sploh če pogledaš kaj dons prhaja iz fabrk

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Napisal/-a M|t3k Sr apr 25, 2007 1:40 pm

A tale ne bo dobil wojgna?

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Sr apr 25, 2007 2:46 pm

pa kva ste tok zapel za te poslikave ki sem jih delu na avtih :?:

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Sr apr 25, 2007 2:52 pm

tista bela 5ka na prvi strani je zakon
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Sr apr 25, 2007 3:26 pm

ervin30 je napisal/-a:tista bela 5ka na prvi strani je zakon

a se ne vozi ta petka po mb? pa zadni ratkapi ma kromirani :P

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Sr apr 25, 2007 3:37 pm

DaDek je napisal/-a:
ervin30 je napisal/-a:tista bela 5ka na prvi strani je zakon

a se ne vozi ta petka po mb? pa zadni ratkapi ma kromirani :P

prvi dve pa 13# spiner?

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr apr 25, 2007 3:38 pm

veckrat te vidm z petko...

a je volvo turbak?
Slika

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Sr apr 25, 2007 3:51 pm

meni so tut vsec big rims, pa mi na pamet ne pade da bi na toledota dajal ratkape z spinerji... tega folk ne loči.

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Sr apr 25, 2007 4:29 pm

una v mariboru ni moja volvo pa žal ni turbak ma 1.7 i motor z 109 konji

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr apr 25, 2007 5:05 pm

skoda ker ni turbak....ceprav tud to ni slabo

je pa supr avto z lepimi felgicami in ce je spuscen....enega metalik modrega velikokrat vidim ki je 17kah in je prava bomba
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov