croma_man je napisal/-a:blokada je pri 7000.
go back to school, learn something bout turbo cars
Symon je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:blokada je pri 7000.
go back to school, learn something bout turbo cars
Hja saj turbo avti imajo ponavadi niže blokado kot NA natunani avti. Ampak 5500 mi res ni bilo jasno, je pa res, da pri Fiatu nikol ne veš.OK mal heca, ne zamerit.
WILLIAMSCAR je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:mal se bral pa sam tole bom reku jutri posnamemo film pa vam dokažem da se avto zavrti do 9k obratov.killah bee je napisal/-a:In potem pride svizec in zavije čokolado, medtem ko pade mim Clijo na 9k obratih.
lp
Sam da ne bo kaj med snemanjem počl oz. raznesl
mislim da ko bo tvoj rs toliko star ga že davno nebo več!
lp
takrat bodo že žabe okrog njega kje na odpadu kvakale
zdaj pa daj hit men en karton za bedno izjavo pa še seb enga za še bolj bedno, fovš in privoščljivo izjavo.
Na podlagi česa tako sklepata, sej je renoPol že ne bo RS tolk hitr guznu
![]()
Me pa res zanima kak bo filmček? Če ga bomo sploh dočakal
jutri bomo posneli film in ga dali gor da boste videli da se avto zavrti do9k.
lp
killah bee je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:mal se bral pa sam tole bom reku jutri posnamemo film pa vam dokažem da se avto zavrti do 9k obratov.killah bee je napisal/-a:In potem pride svizec in zavije čokolado, medtem ko pade mim Clijo na 9k obratih.
lp
Sam da ne bo kaj med snemanjem počl oz. raznesl
mislim da ko bo tvoj rs toliko star ga že davno nebo več!
lp
takrat bodo že žabe okrog njega kje na odpadu kvakale
zdaj pa daj hit men en karton za bedno izjavo pa še seb enga za še bolj bedno, fovš in privoščljivo izjavo.
Na podlagi česa tako sklepata, sej je renoPol že ne bo RS tolk hitr guznu
![]()
Me pa res zanima kak bo filmček? Če ga bomo sploh dočakal
jutri bomo posneli film in ga dali gor da boste videli da se avto zavrti do9k.
lp
Malo morm
WILLIAMSCAR je napisal/-a:nobeme podlage ni! čes eno urco bo kolega dal film gor.
lp
clia je vozil Janez ZgonecPRODRIVE je napisal/-a:Dorjan racing ,boš ti vozil clia ali Čimžar
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov