Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
jb007
Nov uporabnik

Napisal/-a jb007 Pe jan 12, 2007 11:08 pm

Pa daj no, sploh ne gre tk dober. Sm vidu Honde ko ful bol letijo. Pa še u blokado jo lahk ful stisneš. Pa kk je interkuler gor zmontiram, da popizdiš. Sploh ga nisi ravno zmontiral. Kaki debili so ti kaj pomagali to skup šraufat. Se mi zdi, da vse razpada. Prit ti rajš k men pa te bom js s hondo pelu, pa jo bom ene dvakrat u blokado stisnu in boš vidu ka so to koji.

BUM BUM do konca!!!
Bum, bum u blokado!!!

Uporabniški avatar
crazy_0
Novinec

Kraj: Dolenja vas

Napisal/-a crazy_0 Pe jan 12, 2007 11:12 pm

jb007 je napisal/-a:Pa daj no, sploh ne gre tk dober. Sm vidu Honde ko ful bol letijo. Pa še u blokado jo lahk ful stisneš. Pa kk je interkuler gor zmontiram, da popizdiš. Sploh ga nisi ravno zmontiral. Kaki debili so ti kaj pomagali to skup šraufat. Se mi zdi, da vse razpada. Prit ti rajš k men pa te bom js s hondo pelu, pa jo bom ene dvakrat u blokado stisnu in boš vidu ka so to koji.

BUM BUM do konca!!!

:roll:

Uporabniški avatar
wolf66
Nov uporabnik

Napisal/-a wolf66 Pe jan 12, 2007 11:29 pm

jb007 je napisal/-a:Pa daj no, sploh ne gre tk dober. Sm vidu Honde ko ful bol letijo. Pa še u blokado jo lahk ful stisneš. Pa kk je interkuler gor zmontiram, da popizdiš. Sploh ga nisi ravno zmontiral. Kaki debili so ti kaj pomagali to skup šraufat. Se mi zdi, da vse razpada. Prit ti rajš k men pa te bom js s hondo pelu, pa jo bom ene dvakrat u blokado stisnu in boš vidu ka so to koji.

BUM BUM do konca!!!

:D Dej eno blokado. Sam enkrat naj nardi BUM BUM.

Samo, imaš prav. Ne glede, koliko truda in denarja bom vložil v avto, nikoli ne bo tako zapel na blokadi kot VTI. 8)

Intercooler mi je pa držal en čudn grosse ded, zato pa je tako kriv. Zgleda, da si od brutalnih pospeškov dobil dioptrijo in ga nisi mogel držati ravno. :vc

Če ti je dolgčas, ti lahko takoj pošljem Crash science: trains :ppppp ,
ali pa pojdi pisat magisterij. 8]

Pa, če bi še malo ostal in z mojo ženo :pij: , ti zdajle ne bi blo dolgčas. :D

Ostalim: sorry za offtopic

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch So jan 13, 2007 2:21 am

BUM BUM do konca!!!

haha smeh. Mal škoda da se greš prjavt samo za eno tako bedno izjavo ahha , nič jasn:D Drgač ti je pa model lepo vse odgovoru tak da vzem svojo hondo , pejd do enga prepada, vzameš palico zatakneš za gas, das prvo sklopko spustiš in se vržeš iz avta (lahko tudi not ostaneš če to sede) pa boš vidu BUUM BUM :d sry za offtopic

drgač pa svaka čast defintivno bo treba jit en krog:D
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 So jan 13, 2007 6:57 am

wolf66 je napisal/-a:Se bom hitro spravil k delu. Ko boš spet v Sloveniji, bo že vse pripravljeno za novo testno vožnjo. 8)

No super! :D Drugače pa zna do tega trenutka minit še kakšen dober mesec ali več. :oops:

Drugače pa :cry za oni post poznavalca. Mislim da jih tukaj ziher polovica ne ve kaj dela ta zadeva v praksi! 8)
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man So jan 13, 2007 9:47 am

BUM BUM do konca!!!

zavist, ime ti je slovenec :roll:

Učer sm se tud jst peljal s to raketo, zanimivo kak hitro zmanjka kilometer ravnine pri teh konjih...pa 8000 sm vidu na turbo motorju, sicer mi še zdej ni jasno kak se lahk tak visoko zavrti sam se :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So jan 13, 2007 10:02 am

Sej sem ga banal ;)

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga So jan 13, 2007 12:12 pm

:shock: :shock: ...posast tale Alfa
noro dobro leti !!

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne jan 21, 2007 8:59 pm

wolf66 je napisal/-a:

BUM BUM do konca!!!

:D Dej eno blokado. Sam enkrat naj nardi BUM BUM.

Samo, imaš prav. Ne glede, koliko truda in denarja bom vložil v avto, nikoli ne bo tako zapel na blokadi kot VTI. 8)

Intercooler mi je pa držal en čudn grosse ded, zato pa je tako kriv. Zgleda, da si od brutalnih pospeškov dobil dioptrijo in ga nisi mogel držati ravno. :vc

Če ti je dolgčas, ti lahko takoj pošljem Crash science: trains :ppppp ,
ali pa pojdi pisat magisterij. 8]

Pa, če bi še malo ostal in z mojo ženo :pij: , ti zdajle ne bi blo dolgčas. :D

Ostalim: sorry za offtopic

zakaj sm dobo občutek da se poznata :?: :lol:
Drugače pa spoštovanje za tole menjavo motorja, sploh ker ni pasalo vse šrauf na šrauf, drugače 4 dni niti ni tak hitro za tak poseg.
Kaj pa čip je že drug al je še isti?
LP Rok

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne jan 21, 2007 9:19 pm

to pa je prava zverina ne :twisted: boš kaj tekmoval letos (drag race) ?
Zadnjič spremenil jay, dne Ne jan 21, 2007 9:21 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
zmeden
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a zmeden Ne jan 21, 2007 9:21 pm

ja nimam kj druga za rečt kot pa:NORO DOBRO!!!te večkrat vidim ko švigaš po velenju... :lol: 8) pa ko sm prvič vidu to mašino ko se je pelala mim mene sam :shock:

lp Robi

Uporabniški avatar
wolf66
Nov uporabnik

Napisal/-a wolf66 Po jan 22, 2007 7:37 am

Gen|uS je napisal/-a:zakaj sm dobo občutek da se poznata :?: :lol:
Drugače pa spoštovanje za tole menjavo motorja, sploh ker ni pasalo vse šrauf na šrauf, drugače 4 dni niti ni tak hitro za tak poseg.
Kaj pa čip je že drug al je še isti?

Res se poznava. :D

Drugače motorja res ni takšen problem zamenjati v štirih dneh, vendar sem moral precej stvari predelati. Največja težava je bila premakniti ABS z originalne pozicije kakšnih 15 cm stran.

Čip je zaenkrat še isti, ker imam trenutno zelo malo časa. Bo pa kmalu. :D

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 To jan 23, 2007 11:39 am

To le glej da bo čip, ko bom spet doma! :D

Lp
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
wolf66
Nov uporabnik

Napisal/-a wolf66 Sr jan 24, 2007 12:00 am

Dejan_S2 je napisal/-a:To le glej da bo čip, ko bom spet doma! :D

Lp

Se bom potrudil. Samo ne vem, kako ga bom testiral, ker pri nas sneg noro pada. :?

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris Po jan 29, 2007 4:55 pm

Ja ni kaj dobro gre avto, si me kr fajn stisnal včeri :D v velenju, sam škoda da se nisi še malo dlje peljal.

Lp

Kris
Slika
Slika

Uporabniški avatar
wolf66
Nov uporabnik

Napisal/-a wolf66 Po jan 29, 2007 9:26 pm

kris je napisal/-a:Ja ni kaj dobro gre avto, si me kr fajn stisnal včeri :D v velenju, sam škoda da se nisi še malo dlje peljal.

Lp

Kris

Za tunelom sem potem zavil domov. Saj lani sem se kar naprej vozil na relaciji Velenje-Mislinja, ker sem stanoval v Mislinjii, vendar se nisva nikoli srečala.

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris To jan 30, 2007 7:18 am

Ja se mi je zdelo da so tiste slike nastale v mislinji, enkrat me moraš peljat s to zverino.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
wolf66
Nov uporabnik

Napisal/-a wolf66 To jan 30, 2007 10:06 am

kris je napisal/-a:Ja se mi je zdelo da so tiste slike nastale v mislinji, enkrat me moraš peljat s to zverino.

Ni problema. :D

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka To jan 30, 2007 9:11 pm

jst se tut javim za vožnjo s to lepotico, te lahk potem peljem tut jst z 156ko, sam verjetno ne bo efekta :lol:

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Sr jan 31, 2007 7:42 am

burka je napisal/-a:jst se tut javim za vožnjo s to lepotico, te lahk potem peljem tut jst z 156ko, sam verjetno ne bo efekta :lol:

Ko se noter vsedeš se ne zavedaš več, da sediš v 4 vratni limuzini! :D

Ko slišiš zvok, čutiš G. 8)
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov