jb007 je napisal/-a:Pa daj no, sploh ne gre tk dober. Sm vidu Honde ko ful bol letijo. Pa še u blokado jo lahk ful stisneš. Pa kk je interkuler gor zmontiram, da popizdiš. Sploh ga nisi ravno zmontiral. Kaki debili so ti kaj pomagali to skup šraufat. Se mi zdi, da vse razpada. Prit ti rajš k men pa te bom js s hondo pelu, pa jo bom ene dvakrat u blokado stisnu in boš vidu ka so to koji.
BUM BUM do konca!!!
jb007 je napisal/-a:Pa daj no, sploh ne gre tk dober. Sm vidu Honde ko ful bol letijo. Pa še u blokado jo lahk ful stisneš. Pa kk je interkuler gor zmontiram, da popizdiš. Sploh ga nisi ravno zmontiral. Kaki debili so ti kaj pomagali to skup šraufat. Se mi zdi, da vse razpada. Prit ti rajš k men pa te bom js s hondo pelu, pa jo bom ene dvakrat u blokado stisnu in boš vidu ka so to koji.
BUM BUM do konca!!!
BUM BUM do konca!!!
wolf66 je napisal/-a:Se bom hitro spravil k delu. Ko boš spet v Sloveniji, bo že vse pripravljeno za novo testno vožnjo.
BUM BUM do konca!!!
wolf66 je napisal/-a:jb007 je napisal/-a:Pa daj no, sploh ne gre tk dober. Sm vidu Honde ko ful bol letijo. Pa še u blokado jo lahk ful stisneš. Pa kk je interkuler gor zmontiram, da popizdiš. Sploh ga nisi ravno zmontiral. Kaki debili so ti kaj pomagali to skup šraufat. Se mi zdi, da vse razpada. Prit ti rajš k men pa te bom js s hondo pelu, pa jo bom ene dvakrat u blokado stisnu in boš vidu ka so to koji.
BUM BUM do konca!!!
Dej eno blokado. Sam enkrat naj nardi BUM BUM.
Samo, imaš prav. Ne glede, koliko truda in denarja bom vložil v avto, nikoli ne bo tako zapel na blokadi kot VTI.![]()
Intercooler mi je pa držal en čudn grosse ded, zato pa je tako kriv. Zgleda, da si od brutalnih pospeškov dobil dioptrijo in ga nisi mogel držati ravno.![]()
Če ti je dolgčas, ti lahko takoj pošljem Crash science: trains,
ali pa pojdi pisat magisterij.![]()
Pa, če bi še malo ostal in z mojo ženo, ti zdajle ne bi blo dolgčas.
![]()
Ostalim: sorry za offtopic
Gen|uS je napisal/-a:zakaj sm dobo občutek da se poznata![]()
![]()
Drugače pa spoštovanje za tole menjavo motorja, sploh ker ni pasalo vse šrauf na šrauf, drugače 4 dni niti ni tak hitro za tak poseg.
Kaj pa čip je že drug al je še isti?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov