nightrider31 je napisal/-a:ves da res sedaj bo pa res ze cas za kaksno
Jap! Se strinjam
AIRbrush je napisal/-a:No ko bom pa tega prerasel, bi blo pa dobro tole imet:
http://www.garage-michel.ch/Seiten/Xsar ... Compr.html
Adijio pamet! Točno tko je pobarvan kot moj!
willyga je napisal/-a:Kot prvo mi je ta tvoj "VTS" kičast in grd ko kamniška kibla. kot drugo vsi vemo da si tisto majhno boro policajsko plačo celo zmetal za en kurčev pleh. kot tretjič nimaš nobene homologacije in ti bl mal pomaga če si taplav. Da ne omenjam jerry racing team... kao neka rally ekipa. V Kamniku ti nastejem 10 folka k obvlada avto bols k ti in tisti "jerry" skupaj. Mal pomisl kokrat si twingica razbil? Četrtič, ti ta pleh tko ne gre več kot 175 km/h.... res pa je da ma dobre pospeške kar ti pa ne pomaga ker si kmet. Da ne omenjam kok si mel za povedat ko se je folk v kamniku zbiral na črti...glede avtoakustike... že 5 let sanjaš o tem pa še zdej nisi nč pametenga vrgu v avto.. aja prjatlov pa tko nimaš ker ne znaš govort o ničemer drugem ko o tvojem plehu...
Lep pozdravček: tvoja nočna mora.... čakam te...![]()
![]()
super98 je napisal/-a:willyga je napisal/-a:Kot prvo mi je ta tvoj "VTS" kičast in grd ko kamniška kibla. kot drugo vsi vemo da si tisto majhno boro policajsko plačo celo zmetal za en kurčev pleh. kot tretjič nimaš nobene homologacije in ti bl mal pomaga če si taplav. Da ne omenjam jerry racing team... kao neka rally ekipa. V Kamniku ti nastejem 10 folka k obvlada avto bols k ti in tisti "jerry" skupaj. Mal pomisl kokrat si twingica razbil? Četrtič, ti ta pleh tko ne gre več kot 175 km/h.... res pa je da ma dobre pospeške kar ti pa ne pomaga ker si kmet. Da ne omenjam kok si mel za povedat ko se je folk v kamniku zbiral na črti...glede avtoakustike... že 5 let sanjaš o tem pa še zdej nisi nč pametenga vrgu v avto.. aja prjatlov pa tko nimaš ker ne znaš govort o ničemer drugem ko o tvojem plehu...
Lep pozdravček: tvoja nočna mora.... čakam te...![]()
![]()
Desmodromika pod drugim nickom...100%
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost