S|icKeR je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:drsokodj je napisal/-a:nisem pristaš renojev, ampak tale clio mi je pa ušeč ... dobra konkurenca 207RC !!
dobra konkurenca 207RC?sorči,sam RS pa nima konkurence med malimi športniki
pa če vam je prou al pa ne
ja itak da ne. avto za svojih 200hp ne gre nikamor!
C4V4L13R je napisal/-a:@pancho:
nisem zasledil, sam kako ti je pa uspelo zvit zadnji most? predvidevam, da si letu s ceste![]()
_Pancho_ je napisal/-a:Hahaha, platišča niso OZ, čeprav so zelo podobne in vsi prvo pomislijo, da so ultraleggera.
@207sport - z avtom sem max zadovoljen, saj nisem imel z njim nobenih problemov, nudi mi pa točno to kar sem želel in pričakoval od te petarde.
_Pancho_ je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:@pancho:
nisem zasledil, sam kako ti je pa uspelo zvit zadnji most? predvidevam, da si letu s ceste![]()
Najprej ostri desni zavoj, kjer se v drugi polovici še malenkostno zapre in spusti v levi pregledni 90° zavoj z robnikom. V 1. ovinek sem priletel res fantastično, zmotili so me nasproti vozeči avtomobili in namesto običajnega zaviranja, je bilo potrebno pobožati gas, da sem avto poravnal. Seveda je zmanjkala 1 sekunda na zaviranju in začelo me je nositi proti robniku. Ko se je avto nekoliko umiril, sem lahko samo še čakal in poizkušal avto povleči iz ovinka. Deloma mi je uspelo, potem pa "tresk" v robnik z zadnjo feltno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov