AudiRSboy je napisal/-a:MacAudio je napisal/-a: To pomoje napiše edn, k nima dnara za njih.
s to izjavo si pa res mim udaru.....smehi na veliko![]()
bordon..... po posnetku sodec rabis 15s do 100kmh?
MacAudio je napisal/-a:Pohvale za avto! A mislš to hondico kej spustit v tla? Ker pol bojo felge veliko lepše sedle, kakor sedaj. Ne poslušaj bednih komentarjev in se ne sekiraj. So velik lepše, k pa plastične ratkape. To pomoje napiše edn, k nima dnara za njih. Glede hitrosti in vsega, pa poskusi dobit nekoga z GPS-om, da se pride stvari do dna.
Lp!
jay je napisal/-a:saj za svoje konje pošteno greedino menjavaš pa res kot začetnik
![]()
felne tudi meni niso všeč, bi dosti manj plačal in več naredo če bi alessio f1 dal gor
_bordon_ je napisal/-a:Shket je napisal/-a:Sej ne razumem kaj želiš z tem videom pokazat, da ti muzika slabo pribije al da ti avto nikamor ne gre?
da imaš ti bolši avto![]()
in da ti ko raketa leti
pač nisem mel kaj delat pa sem naredu ta video
in sem tel dokazat ta koliko gre v 1, 2, in 3 brzini po števcu
je res pa da laže
SamoK je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:Shket je napisal/-a:Sej ne razumem kaj želiš z tem videom pokazat, da ti muzika slabo pribije al da ti avto nikamor ne gre?
in da ti ko raketa leti
je res pa da laže
pa on ma ja AX 1.0 (33kW) letnik 89!!
AudiRSboy je napisal/-a:SamoK je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:Shket je napisal/-a:Sej ne razumem kaj želiš z tem videom pokazat, da ti muzika slabo pribije al da ti avto nikamor ne gre?
in da ti ko raketa leti
je res pa da laže
pa on ma ja AX 1.0 (33kW) letnik 89!!
in teb gre to strasno v nos .... razvidno ze v prejsni temi!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov