Punisher je napisal/-a:kolko je kesl na tej corsi...???
predvidevam da isto kot na moji astri g sport...masini sta Z18XE...
in to da ti spravis porabo na tvoji relaciji na 6.6l...ne civkaj...lepo te prosim, poznam te ceste, in vem kje se vozis na delo...tako da tole ti nekaj na stima...in da imas ti na 12oookm porabo tak nizko, ne vrjemem...meni pije z 215/40/17 nekje 8.8l...pozimi, ker je blo zdaj toliko mrzlo in avto deluje dlje casa pod avto zaugom se vec in zaradi zimskih ramzer se mi je povzpela na 9.9 litra...ne mi rect da ce se peljes od radelj v graz po teh cestah in da imas vedno fraj cesto, in nic spredaj vozecih se avtov, ki zavijajo, zavirjo...nekdo vzame prednost...ti vrjamem da se da spustit a porabo...ampak v testne namene...
sam sem res ob pazljivi voznji priso na relaciji 30km priso na 4.5l porabe...nikoli cez omejitev...predpisi od daske in se res previdna voznja...ce bi reko da mas 90% avtoceste bi ti vrjel, ampak imas nekje 40/60 tako da ti tisti manjsi del dviguje povprecek...
in kolko vidim imas pol kesla, naredil pa si 205km...a se ti to zdi da ti pije malo...pri tem videnem ti avto pije vec kot 10l...racunaj...ce hoces delat tolko km kot jih ti...moras do polovice kesla naret vsaj 350 km...kar pa se meni ni ratalo...delam cca. 550km... z celim...280 nekje do polovice...
lp, dominic...
Kestl je 44 literski.
Kdo čivka se lahko na 4 oči zmeniva.če si tako blizu,tako da ne meni ti tako preko foruma,da ti bo vse jasno.
Kako js vozim in kolk pije se ne bom kregal in še enkrat dokazovoval enmu ,k misli da je že vse videl,ko je na svet prišo.Če pa bi rad kdaj testno vožnjo,da boš lahko ta cmok pojedu,pa se zmeniva.
Js se peljem ob 5:15 iz radelj prav zaradi tega ker potem nimam gužve in lako še kako kavico pred delom spijem.Koliko pa ti bremzaš v ovinki je tvoj problem,js že pred ovinkom vem koliko gasa je treba dat,da tega ne rabiš naredit,in kako za ritjo se ti drugim voziš je tudi tvoja stvar,js se zaradi slabih šoferjev sam ne mislim non stop pusluževat bremze,ker držim razdaljo.A ob tej uri,ko js štartam se v zwaringu na križišču srečam komaj s prometom,čez 5 km pa je itak AC.Grem pa proti wies,preding,st.andrea,wundschu, v wundtschuju se priklopim na AC v večini sem v gleisdorfu to je 18km dlje od graza oz po AC še +40km,skupno v eno stran po števcu 95km.
In ta tvaoja trditev ,da bi vrjel če bi po AC velik vozu,hm avto na AC pride preko 3500 obratov in z tako vožnjo pozabivarčnejšo porabo, zato ne kozlov strelat.
Najmanj pije pod 3000 obrati!!!!
Pod zaugom pozimi itak več pije,kateri pa ne.Lej so mi drugi z corso c gsi iste govoril,tako pač je,kot sem povedu.In ne vem zakaj bi lagu nisem 5 let star,da bi se bahal računat pa tut znam,sem na feri hodu.
Ma to sploh ni blo neko merjenje tistih 200km,kr je blo kr tk nekaj gor.Pol mi piše range,ki ga še lahko naredim krepko preko 400km ,pol z avtom pa 900km delam al kaj.
Dej ne neke ovinke iskat,če ne vrjameš bova enkrat polnega vlila,se peljala v graz na piščanca in pivo in nazaj pa bova tankala pa boš vidu kako je.