Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če maj 24, 2007 10:28 am

Cornelius je napisal/-a:Vi kar objavite kompleten članek jaz moram nujno odvetniku hahaha
klical me je, da je "obsadno stanje, da so ga klicali, da kaj se grem, da je to
ena od največjih korporacij na svetu in da je to nedopustno...i tralalalala
BOLI ME PATKA JAZ SEM NEZADOVOLJNA STRANKA TE KOMPANIJE IN PIKA.

se nadaljuje... :woohoo

Summit Avto :/:o:/

:tomidelej: :tomidelej:

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če maj 24, 2007 10:44 am

prav je da če pošteno plačaš da tudi pošteno naredijo!

se že veselim poročanja.

lp

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Če maj 24, 2007 10:55 am

DaDek je napisal/-a:
Cornelius je napisal/-a:Vi kar objavite kompleten članek jaz moram nujno odvetniku hahaha
klical me je, da je "obsadno stanje, da so ga klicali, da kaj se grem, da je to
ena od največjih korporacij na svetu in da je to nedopustno...i tralalalala
BOLI ME PATKA JAZ SEM NEZADOVOLJNA STRANKA TE KOMPANIJE IN PIKA.

se nadaljuje... :woohoo

Summit Avto :/:o:/

:tomidelej: :tomidelej:

Nedopustno je to, kar so ti oni naredili iz avta...ko macki na rep stopis, zacvili :lol:

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Če maj 24, 2007 11:10 am

Kje je članek?

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če maj 24, 2007 11:11 am

kaj nobedn direkta ne kopuje :twisted:

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če maj 24, 2007 1:17 pm

Edina stvar, ki je jaz ne razumem je, ZAKAJ ne zahtevaš odškodnine za diskriminacijo pri izdaji testnega vozila??? To je nedopustno. Pa če so jim 1000 volvotov čez mejo odpeljal.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Volvo-s60
Novinec

Napisal/-a Volvo-s60 Če maj 24, 2007 4:09 pm

On zahteva odškodnino za stvari ki so mu jih ukradli iz nadomestnega avtomobila na servisu.

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Če maj 24, 2007 4:26 pm

Evo samo da skaniram članek ga objavim. Mal potrpljenja prosim.
Da vidite uradni odgovor Summita. Napisan diplomatsko.
Ker če te kdo obtužuje se braniš in poveš " nismo nič slabega naredili" ali "smo naredili pa mislimo..." itn...

Grem skanirati.
http://www.direkt.si/domov/moja_dezela/

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Če maj 24, 2007 4:44 pm

Citiram:
Mitja Erjavec nam v imenu podjetja prijazno razloži, da si pri podjetju prizadevajo za profesionalen in korekten odnos s strankami in prav tako resno jemljejo tudi primer Aleksandrovega volva, vendar dodaja, da odškodninskemu zahtevku glede na pravo relevantna dejstva in okoliščine v tej korektni zadevi ni bilo mogoče ugoditi...

Ja to so taki ljudje da če jih zravno dobiš ko nepriznajo ... se prav čudim da ti aleksander niso rekli da si sam si tako uničiv avto .... ( mogoče so ti celo to rekli )

vglavnem sram jih je lahko pa upam da boš dobo kar ti pripada pa vsaka ti čast ..
Slika

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Če maj 24, 2007 5:35 pm

Prvi del članka

http://shrani.si/files/001copy112k1.jpg

2 del. članka.

http://shrani.si/files/002copy112k2.jpg

Meni niso mogli prav nič povedati ker se je od prvega dne šef servisa g. Pobor obnašal kot da je on bog in batina in še nadiral me je zakaj nočem njima dati avta, da bojo oni to popravili...aha.

Zdaj si kar najami dobrega odvetnika če misliš, da boš še naprej lagal na sodišču.
Prav zaradi tega ker je najvišja inštanca v Volvo sistemu odobrila popravilo in so podali izjavo bojo ta isto poveedali na sodišču saj ih bomo povabili seveda če bojo po Tokiu še poniževali stranke na Summit Avtu.
Tako kot sem na Švedskem povedal kompletno zadevo in polna imena in priimke v Tokiu bom zahteval kot stranka opravičilo in posledično odgvornost šefa servisa kateri je kljub 8 dnevnem posegu dovolil nekaj takega. Še slabše on je dovolil izdajo avtomobila v tem stanju meni in me še prepričeval "ja kaj je pa narobe??? "
Boš vprašal tehnično osebje ko pride na sodišče kaj je narobe.

Uporabniški avatar
jurk
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a jurk Če maj 24, 2007 6:46 pm

Dec lahko ti recem samo KAPO DOL :bow

Veckrat se mi je zdelo, da bi blo enkrat res treba it do konca, pa ce sem posten nimam ne denarja pa ne casa da bi kaj takega naredil, si mi pa definitivno za vzor pa lep primer za naprej, ce se mi kdaj kaj podobnega zgodi :twisted:
Ford Team Slovenija @ http://www.ford-team.si/

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Če maj 24, 2007 7:05 pm

bravo branko, če boš hodil kaj po štajerskem koncu me pokliči, da gremo na kako kavico ali pivo. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Če maj 24, 2007 7:09 pm

uradni servisi .... tu se pokaže, da je v nekaterih primerih neuradni servis boljša varianta od uradnega. verjetno predvsem zato, ker jim gre za zadovoljstvo stran, priporočitve le-teh in njihovo vračanje.

a takšnim, kakor je summit se gladko j**e, saj stranke pač imajo in tudi vozilo, ki je registrirano na pravno osebo folk ponavadi vozi na uradni servis (ne vem ali je to potrebno ali ne, naj kdo drug pove).

zato je očitno najbolje, da se volvake vozi na neuradne servise, ko so iz garancije. jaz imam s temi http://www.tetra-mark.si/ naprimer zelo dobre izkušnje. moram reči, da so se res potrudili, tudi na naročen del se je čakalo le EN dan. le testerja nimajo, a so bili že vse zmenjeni z interclassom, da se ga je še tja peljalo (500 metrov stran). tako prideš do zadovoljnih strank.

sicer je pa potem tudi vprašanje, ali znajo šraufati na neuradnih servisih novejša vozila ala novi S80.

Uporabniški avatar
gagi´d hype
Novinec

Kraj: Od Sevnce čez Ljubljano v Šalovce :D

Napisal/-a gagi´d hype Če maj 24, 2007 7:23 pm

tole sm si zdle prebral, stari, vse postrelat treba!!!

js bi znoru!
Slika

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Če maj 24, 2007 7:45 pm

Tudi jaz sem na sestanku direktno "na lep način "znorel in povedal novemu direktorju, da zdaj komaj razumem unga tipa nekje v Celju pred leti ko je zabil Peugeota v salon v jezi ko so ga nategovali z servisom....in da tudi meni pride ko bo šlo čez mejo da bom z sosednega gradbišča uzel ta veliki buldožer ko bo delavec na malici in porušil kompletno stavbo in potem se mi hebe za posledice a škode bo za par mio euro...
kaj mi boste? me zaprli za per let in potem? Rubili spodnje gate, TV ali računalnik?
In Vam povem, da je njegov neuradni odgovor bil samo to:
" jaz bi na Vašem mestu že zdavnaj znorel in naredil večji kraval"

Ne glede na njegov perfidni uradni odgovor tega človeka spoštujem ker se je resnično 100 % zavzel da se reši primer in je komaj 2 meseca v Summitu a kot kaže je Japonec "il cappo" 8)
Samo poglejte koliko se je v zadnjih parih letih zamenjalo direktorjev na Summit motors, summit avto itn... vam pvoem številko ...8. nekaj smrdi...

Glede vaše podpore veliko hvala veliko mi tudi pomeni čeprav je virtualna.
Seveda vas razumem, da nimate ni časa ni volje ne denarja da se greste bosti z takšnimi ki mislijo, da bom kar tako odnehal.
Glih zdaj se im niti ne sanja kako bom zadevo peljal. Uradno prek odvetnika neuradno prek prijatelja iz Nagoye kateri mi je veliko pomagal.
Moram Vam povedati, da je nekaj članov V.foruma ko sem resnično bil v podnu lansko leto, ostal brez službe ogromno pomagalo in se im obenem tudi tukaj zahvaljujem na vsemu.

Lepo je prebrati spodbudne poste in dobiti samo v današnjem dnevu da si ne zmišljujem čez 30 SmS od ljudi katere niti ne poznam a št. sem dal tudi javno na Internet, na SDS forum, na ostale forume in tukaj.
Konec tedna se medijska kampanja nadaljuje. V ponedeljek bo vsako Volvo vozilo katero bo v centru Ljubljane začevši od Državnega zbora, Skupščine Slovenije, maxi marketa, parkinga NLB, parkinga na Miklošičevi, Kongresni parking in vsa parkirišča dobila A4 3 liste ter JAVNI PROTEST proti SUMMIT AVTU pa naj me tožijo kolikor želijo.
Vsaki protest sem osebno podpisal in dal tel.št. A ma kdo kaj proti? ;)

Love it or hate it Summit Avto.

Volvo for life.

Volvo-s60
Novinec

Napisal/-a Volvo-s60 Če maj 24, 2007 7:57 pm

Branko bravo, svaka ti čast če rabiš pomoč za letake bi šlo.

Plesko

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če maj 24, 2007 8:20 pm

love it 8)

glede odškodnine si skromen, tu bi te okoli ušes :EE

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Če maj 24, 2007 8:34 pm

Volvo-s60 je napisal/-a:Branko bravo, svaka ti čast če rabiš pomoč za letake bi šlo.

Plesko

Nobenga nočem mešati ker posamezniki med njimi mislijo, da lahko še uporabljajo Udbo, Sovo, MNZ, Milicajce sosede itn...tipična komuništična razmišljanja. In joj meni jaz se tega bojim...brrrr... :roll: Mene? Naj poskusijo. Bomo pa vsi na CNN. In bojo spet Ameri napisali, da je Irak zraven Slovaške--- :twisted:

Naprej z čisto vestjo če je imate na Summitu. Jaz je imam.

Sem stranka in to Vas bom naučil, da boste spoštovali vsako stranko kot da je bog ker Vas ona hrani in daje vašim otrokom socialno varnost. Pomeni če Vaše delo ni narejeno kot treba se bo treba kot v tujini naučiti sprejeti odgovornost in nočem da je nobeden brez službe ker sam vem kaj pomeni biti brez, samo če treba tudi odpoved dati a ne lagati in prebacivati odgovornost na nadrejene kateri mislijo, da bojo z odvetniki utišali nezadovoljne stranke.

Da ne bom sam jamral tukaj evo ene velike pohvale za Volvo DUMIDA.
Bistvo je da zadovoljna stranka privabi še ogromno drugih. In Vam povem, da sem to tudi storil ter pripeljal vsaj 5 novih strank na pooblaščeni Volvo servis DUMIDA v Pesnici pri Mariboru kjer so me sprejeli 300 % na boljšem nivou in z razumevanjem.
Pohvala šefu servisa g. Janezu Baumanu za pravilen in dober odnos do strank.
Oni so mi povrnili zaupanje v Slovenski Volvo servis.

Težko je dobiti novo stranko a še težje obdržati staro.

In po vsem tem kar je bilo so zelo dobro spoznani z zadevo.
Laho noč in varno vožnjo.

b@ndit
Nov uporabnik

Kraj: SinGapur

Napisal/-a b@ndit Če maj 24, 2007 9:05 pm

vsaka čast da zdržiš tole vse!js bi popizdil! :twisted:

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Če maj 24, 2007 9:56 pm

menjekul je napisal/-a:
glede odškodnine si skromen, tu bi te okoli ušes :EE

se strinjam samo 10k€ ma jaz bi jim vsak tedn nabil za 1k€ zaradi živciranja :twisted:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost