Tudi jaz sem na sestanku direktno "na lep način "znorel in povedal novemu direktorju, da zdaj komaj razumem unga tipa nekje v Celju pred leti ko je zabil Peugeota v salon v jezi ko so ga nategovali z servisom....in da tudi meni pride ko bo šlo čez mejo da bom z sosednega gradbišča uzel ta veliki buldožer ko bo delavec na malici in porušil kompletno stavbo in potem se mi hebe za posledice a škode bo za par mio euro...
kaj mi boste? me zaprli za per let in potem? Rubili spodnje gate, TV ali računalnik?
In Vam povem, da je njegov neuradni odgovor bil samo to:
" jaz bi na Vašem mestu že zdavnaj znorel in naredil večji kraval"
Ne glede na njegov perfidni uradni odgovor tega človeka spoštujem ker se je resnično 100 % zavzel da se reši primer in je komaj 2 meseca v Summitu a kot kaže je Japonec "il cappo"
Samo poglejte koliko se je v zadnjih parih letih zamenjalo direktorjev na Summit motors, summit avto itn... vam pvoem številko ...8. nekaj smrdi...
Glede vaše podpore veliko hvala veliko mi tudi pomeni čeprav je virtualna.
Seveda vas razumem, da nimate ni časa ni volje ne denarja da se greste bosti z takšnimi ki mislijo, da bom kar tako odnehal.
Glih zdaj se im niti ne sanja kako bom zadevo peljal. Uradno prek odvetnika neuradno prek prijatelja iz Nagoye kateri mi je veliko pomagal.
Moram Vam povedati, da je nekaj članov V.foruma ko sem resnično bil v podnu lansko leto, ostal brez službe ogromno pomagalo in se im obenem tudi tukaj zahvaljujem na vsemu.
Lepo je prebrati spodbudne poste in dobiti samo v današnjem dnevu da si ne zmišljujem čez 30 SmS od ljudi katere niti ne poznam a št. sem dal tudi javno na Internet, na SDS forum, na ostale forume in tukaj.
Konec tedna se medijska kampanja nadaljuje. V ponedeljek bo vsako Volvo vozilo katero bo v centru Ljubljane začevši od Državnega zbora, Skupščine Slovenije, maxi marketa, parkinga NLB, parkinga na Miklošičevi, Kongresni parking in vsa parkirišča dobila A4 3 liste ter JAVNI PROTEST proti SUMMIT AVTU pa naj me tožijo kolikor želijo.
Vsaki protest sem osebno podpisal in dal tel.št. A ma kdo kaj proti?
Love it or hate it Summit Avto.
Volvo for life.