R 34 GT-R je napisal/-a:Ej big, kaj pa boš z intercoolerji naredu?
pridejo dodatni gor večji

abbe je napisal/-a:adis je napisal/-a:bo treba mal pregledat števec ker to definitivno ne kaže pravilno
kaze pravilno,ker vsem audijem tko kaze.sm vozu ze par mocnejsih bencinarjeu pa majo pozim eni tko na mestu 52l/100km napisano.
nevem pa kva je fora tega.bojo povedal tisti ki imajo audije...
bigturbo je napisal/-a:abbe je napisal/-a:adis je napisal/-a:bo treba mal pregledat števec ker to definitivno ne kaže pravilno
kaze pravilno,ker vsem audijem tko kaze.sm vozu ze par mocnejsih bencinarjeu pa majo pozim eni tko na mestu 52l/100km napisano.
nevem pa kva je fora tega.bojo povedal tisti ki imajo audije...
no fantički da vam malce razložim u čem je keč te porabe zakaj tko kaže? Pr avdijih je tko da ko se pelješ ti avto preračunava porabo in ko se ustaviš ter ugasneš motor si shrani zadnjo trenutno porabo.Nato ko zopet prižgeš motor se ti pokaže ista prejšnja poraba dokler ne spelješto je to in
![]()
bigturbo je napisal/-a:tema je o čem že![]()
o porabi
hehehe prosim S4 IN A4 TDI pr mojmu je tko
pač eni ne morte dojeti da vam mlinčki tok pijejo pa še dizli pol pa uh to pa je ne mogoče jst mam 160ps pa mi pije 10l un ma pa 360ps pa liter več hahaha ampak na žalost tko je in se ne pozna pa še petkrat bolj se peleš za liter več hehehe no neb več tem to so dejstva
Senad je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:tema je o čem že![]()
o porabi
pač eni ne morte dojeti da vam mlinčki tok pijejo pa še dizli pol pa uh to pa je ne mogoče jst mam 160ps pa mi pije 10l un ma pa 360ps pa liter več hahaha ampak na žalost tko je in se ne pozna pa še petkrat bolj se peleš za liter več hehehe no neb več tem to so dejstva
če bi mogoče uporabljal ločila, bi se dalo kaj razbrat iz tvojega posta.
bigturbo je napisal/-a:Senad je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:tema je o čem že![]()
o porabi
če bi mogoče uporabljal ločila, bi se dalo kaj razbrat iz tvojega posta.
![]()
lepo ti vse piše
abbe je napisal/-a:@ bigturbo.ni potreba po razburjanju.noben ne govori o tem kok kermu avto kur pa kok ne.
ampak o tem da pri audijih trenutna poraba,ko avto stoji na mestu ne kaze tocno.samo o tem je slo.ne pa o tem kako teb litr vec pokur pa mas nevem kok konjeu bla bla bla.
in mislim da je senad hotu pac povedat da mu je cudn okako ti lahko trenutna poraba na mestu kaze 11.4l/100km,ko pa se ne premikas.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost