točno tko. špar tuning. zanimivo kako se okusi spreminjajo. se še spomnim kaki 2 leti nazaj ko so vsi dajali notr pohodno pločevino, in pa cartatoo-je in so bli takrat taglavni in vsi so/smo vsem svetovali naj dajo notr to pločevino. zdj pa za moje pojme so original tepihi najlepš. pokliči raje unega na avto.netu ko dela te tepihe po naročilu, te pridejo 50€ pa jih maš s poljubnim izvezenim napisom gor. bo 100x lepš kot ta špar tuning, pa še drsijo ne.
denisboy je napisal/-a:pa tistemu ki se to ne dopade pač ne rabi komentirat, ker jaz tud ne komentiram tistega kar mi ni všeč
preberi si definicijo besede spletni forum na wikipediji pa boš kaj kmalu ugotovil, čemu je to čudo namenjeno, da tudi negativnim komentarjem, in na žalost nam je večini alu stayla tepihi gnilo grdo extra špar tuning. žal.
denis tisti tepihi zgledajo ful noro v avtu,se posebi,ce mas take neonke not,ko jih mas ti,res je pa,da nekaterim to ne pase.sam mors vedet,da ti to delas zase,ne za druge.LP
me pa zelo zanima kaj imate drugi v notranjosti, še posebaj tisti ki mate renault-e, kjer je notranjost kot v jugotu, da o zunanjosti sploh ne govorim [/quote]
206 je pa biser avtomobilizma?! Ne vem zakaj daješ avto na forum če ne preneseš kritike?!
lahko bi razumel da sn se malo poheco če je smejko poleg ne saj pa sn napiso da se vsakemu nekaj dopade nekaj pa ne - nevem zakaj zaj nebi kritike sprejel
edit mactron: zbrisani posti - v prihodnje pa pazi kaj govoris