SRTC Velenje je napisal/-a:golfTDI je napisal/-a:SRTC Velenje je napisal/-a:Avto je biu kupljen nov po naročilu iz avtohiše..
zakaj po naročilu? si meu kake posebne želje glede opreme?
Ja
SRTC Velenje je napisal/-a:Naročeno je blo vse razen usnjenih sedežev, šob za pranje žarometov, ogrevanih sedežev in navigacije..............
Avto nima pravega čipa, ampak samo navito pumpo.......pravi čip še mogoče pride.........tist pa pol pade na 103kW
golfTDI je napisal/-a:SRTC Velenje je napisal/-a:Naročeno je blo vse razen usnjenih sedežev, šob za pranje žarometov, ogrevanih sedežev in navigacije..............
Avto nima pravega čipa, ampak samo navito pumpo.......pravi čip še mogoče pride.........tist pa pol pade na 103kW
ja to maš pol highline paket.zgoraj omenjeno dobiš v comfortline.
jst mam higline pa mi glih te stvari falijo,ki si jih naštel.
prejšnje luči že prodajaš?
mattey je napisal/-a:kolko jaz vem ni highline paketa pri polotih, druge stvari si moreš pač sam po naročilu zbrat... mislim da je tak ker ko sem polota kupoval nisem nikjer zasledil highline paketa
na izbiro so trendline, konfortline in sportline
golfTDI je napisal/-a:mattey je napisal/-a:kolko jaz vem ni highline paketa pri polotih, druge stvari si moreš pač sam po naročilu zbrat... mislim da je tak ker ko sem polota kupoval nisem nikjer zasledil highline paketa
na izbiro so trendline, konfortline in sportline
moj je 9N,03 letnik ma pa highline paket.pri 9N3 tega paketa več ni,tok da je treba vzet trendline ter še kaj po naročilu,če ti je comfortline predrag in hočeš met kej opreme. zdele sm glih najdu na netu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov