crash1@siol.net je napisal/-a:Glej rajši sem dal par € več, kot da bi kupil tiste kopije, ki jih imajo u a3m-u (kar sem tudi nameraval), sam vseeno je tle malo boljša kvaliteta, tudi če so tacenejši od sparcota, so sigurno bolj kvalitetni od tistih. Za une ta drage pa lih nebi dajal tolko, rajši poštimam še kej drugega na avtu! Pa itak avta ne uporabljam usak dan, tako da mi ni panike, če pa se mi ne bodo dopadli, pa u prodajo naprej...hehe
Drugače pa hvala, ki si povedal, ker jaz se glih ne spoznam tolko na sedeže![]()
lp
crash1@siol.net je napisal/-a:Ja sej v originalnih od 5-ke gt se tudi zelo lepo sedi, so stari vendar zelo udobni. Mislm spat mi glih ni treba u avtu :P , ker se toliko ne vozim z njim, za tiste stvari pa imamo ja eno posteljo doma a??...hehehehops: :P
crash1@siol.net je napisal/-a:Ma ja vidiš jaz to bolj malo spremljam. Te sedeže pa sem uzeu lih kr jih je imel prijatelj in jih ni rabil, pa sm reku da bom probal kako to zgleda u avtu in kako se počutiš med vožnjo, sej če ne sm ž zgoraj napisal, da grejo u prodaj takoj...hehe.
Pa ti si dobil tudi pase zraven in vodila, čeprav težko verjamem za ta denar![]()
![]()
DimmniBurek je napisal/-a:Oooo Fjc! Hehe, jest sm delou en cajt sz twajm bracotam, pa sz osnovne se poznamo tku na vidz...
Sm te vidu čz Harije, in majkuuu ej, turbinca ful lepu pwaje... Enkrat ku te ki vidm u Bistrci te pocukam za rokav, me boš đjrnu en krwg...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov