Tole si pa dobr naredu, sam zafilat bi mogu še uno lukno ko je bil prej auspuh. A mi verjameš da sem ti mislil predlagat tak auspuh že ko si prvič predstavil tega seicentota samo nisem vedel gesla od acom potem sem pa pozabil.
mal offT: Kaj pa je z onim rumenim audijem, če se ne motim sem ga videl zadnjič nekaj karamboliranega
jap imam ze druge odbijace (iste samo klinani) tako da tam nebo lukne
ja audi je podiru ograjo.mam use dele nove sam je trenutno na velkm servisu (jermena,olja,filtri,sklopka pa ene cevi k nedobim nikakor in zarad te cevi ze 2 tedna stoji avto )
ewo jst sm dv gor ze kr letne gume ker zimske mi je zacelo nenormalno pobirati....na notrani strani ze pobral lamele (pa to sezono nove gume)
drugac je pobarvan na novo vec k pov avta in seveda ze tretic novi spegli samo da teli ostanejo ker so mi najbolsi do zdej...te dni se novi odbijaci in se kar nekaj stvari, boste pa videli
imaš ti mal zamaknjen podvozje al je sam takšna slikca? ker če primerjaš levo pa desno kolo, je desni veliko bolj ven al si pa mal odbijač sfalil, ko si ga delal
...zdej, a so italjani tok šlampast nardil (možno, ker vem da je pri nekaterih avtomobilih recimo sprednje kolo tud 1cm bolj ven kot drugo) al pa maš zamaknjeno karoserijo oziroma podvozje...
poglej si kako ena linija odbijaca gre pa druga in bos vidu da gre ena cist postran ena pa naravnost...odbijac je ves pokrivljen... zato pa tudi pridejo novi odbijaci ker so te ze zelo zelo bogi