Na cesti sem se zaradi teh karambolov počasi res počutil ogroženega

. Ob dejstvu, da sem s cca. 200km na dan kar precej na cesti, pa sem sklenil, da si tokrat končno (čeprav v nasprotju z mojimi predstavami o avtomobilih) za vsak dan omislim nekaj malenkost novejšega

, nekaj s klimo, ABSom in predvsem s kakšnim airbagom

in seveda nekaj takšnega kar bo v prvi vrsti poceni, poceni za vzdrževati, in kar bo predvsem malo porabilo....
Niti ni bilo tako zahtevno odgovoriti na vprašanje kaj kupiti. Kot omenjeno zgoraj, avto ne sme biti predrag, ker ne bom zapravil vsega denarja za vsakodnevni avto. Kljub temu pa naj ne bi deloval preveč zastarel in cenen. Ne rabi biti športnik in ne rabi biti velik, ker se večinoma vozim sam.
In tako sem pripeljal domov... ne saj ne vem, če naj sploh napišem.... domov sem pripeljal... oh kako tipičen slovenček bodo rekli

... ah pa naj bo, domov sem pripeljal Cliota

ops:

.... pa dobr, a je vse vredu z mano

?
Tokrat v malce drugačni obliki:
Takšnega si je zamislila fabrika:
Takole pa je izgledal pa moj:
Zakaj spet Clio? Kaj pa vem, čeprav ne izgleda in mi verjetno nihče ne bo verjel, res nisem tako kot nekateri obseden z določeno znamko

. Iskal sem avto od "prelomnega" 2000 letnika naprej, velikosti Polo/Golf, Ibiza, Clio/Megane, Punto, Fiesta, C2, 206,.... Nekaj dokaj preverjenega in zanesljivega in predvsem nekaj česar oblika je všečna tudi po tistem, ko ga nadomesti nov model (čeprav je to stvar okusa

). Če je kriterij še cena potem (vsaj zame) ni več prav velike izbire.
Pri Renaultu je (vsaj zame) tako, da tisti osnovni paketi opreme predstavljajo res popolnoma osnoven (in predvsem poceni/cenen) avtomobil.
Če vzamem za primer R5, recimo Campus/Five je avto res praktično ravno toliko, da ima volan, kolesa in sedeže. OK malo pretiravam, ampak kaj dosti več dejansko nima. Je pa poceni

. Če pa pogledamo tiste prave (francoske) R5 pa je zgodba precej drugačna. Boljša armatura (ki ni iz cenene plastike), sedeži (takšni, da se lahko reče sedež), vsa notranjost, kjer se pri naših petkah vidi pločevina je tu oblečena v plastiko,.... Ja takšne so med ostalimi francoskimi 5kami tudi turbo 5ke

. Ampak te 5ke niso bile tako zelo poceni

.
Tudi pri Clio 1 je zgodba precej podobna, ampak očem tistih, ki se ne poglabljajo v detajle kar dobro prikrita. Tako je oprema RN, RL spet precej osnovna in avto zaradi tega seveda spet poceni

kot nov in kasneje kot rabljen. Oprema RT, S, RSI,... pa že kar dobro prikrije tisto "cenenost" in naredi kar precej drugačen avtomobil.
Seveda je zgodba enaka ali zelo podobna tudi pri Clio 2. Če je bila prva faza Clia 2 (98-01) še bolj staromodna (tako pri oblikovanju, materialih,...

), so se stvari s prenovo Clia 2 (01-09+) malce spremenile. Tudi Clio je želel postati bolj moderen, bolj futurističen, tako kot večja (takrat nova) Laguna 2 (l.01->). Če smo se včasih že navadili, tistih treh osnovnih paketov oprem (RL ki nima nič, RN ki ima še malo manj kot nič in recimo RT ki je že kar spodoben) se je bilo potrebno "pomilleniumiti" in se spoznati z novimi imeni oprem. Authentic, Expression, Elan, Exception, Dynamic, Billabong, Extreme, Privilege, Initiale (in še katera) so poskrbeli za malce zmede. In verjetno se večini niti ne ljubi poglabljati v posamezne opreme in razlike med njimi, pač da ima klimo in ABS, to je vse.
Sicer med opremami ni tako velikih razlik kot med SLO/FR R5, ampak vseeno razlike so. V materialih, sedežih, števcih,... seveda tudi v ceni

. Dejstvo je, da je osnovno opremljenih predvsem zaradi cene največ na cesti. Je to eden od vzrokov za splošno znane debate o "Renault plastik fantastik",... itd.?...
V glavnem, ko sem prvič gledal Clio 2 (osnovna oprema), sem si rekel da takšnega avta nočem imeti. Ko sem ga gledal drugič (boljša oprema) sem se odločil za nakup.
Sedaj ko sem tole, kar sem zgoraj napisal, še enkrat prebral se mi zdi kot, da bi opisoval razliko med Aixamom in MB

. Dejstvo je da je Clio še vedno samo Clio (toliko kolikor je Renault Renault), ampak s pravim paketom opreme lahko postane čisto soliden avtomobil, s katerim je mogoče brez večjih težav preživeti tudi kaj več kot samo skakanja po lokalnih trgovinah.
LP, Primož