Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Schkorc Pe avg 07, 2009 9:06 am

Spet sem našel nekaj prostega časa, da kaj malega napišem.
....
Sezona 2006 se je počasi bližala h koncu. Z rdečima 5kama sem naredil nekaj (res malo) izletov, potem pa sem jih odjavil in pospravil, ker jih nisem potreboval. Za "nedeljske izlete" enostavno ni bilo več časa, za vsak dan pa jih je (vsaj po mojem mnenju) za takšne (predvsem dolge) vsakodnevne vožnje kot sem jih imel, nesmiselno uporabljati. Tako ali drugače pa sem imel še dva daily driverja, ki sta bila bolj primerna za vsak dan.

Ta dva daily driverja sta bila že poznana Vijolko #2 in Baccara, ki sta mene in mojo pametnejšo polovico ves čas sicer zelo uspešno prevažala po svetu, ampak sem se počasi najedel tistih nalepk in trdote na Vijolkotu #2, zato sem ga rental bratecu, ki ga je potreboval za kratke relacije. Razlog je bil tudi v tem, da sem dobil ugodno ponudbo (ki se je sicer kasneje izkazala za dokaj neugodno) za enega drugega Cliota, ki bi mi bolj ustrezal za vsak dan.

In tako sem domov pripeljal še enega Cliota :roll::
Slika

Avto je bil za moje potrebe več kot odličen in ne preveč drugačen od tistega kar sem bil navajen. Tako kot pri Vijolkotu in Baccari je bila nizka registracija, nizka poraba, vzdrževanje? kaj je že to vzdrževanje, ampak glede na ostale moje avtomobile po dolgem času spet udoben...

In predvsem ne smem pozabiti, da je bil tudi zelo zelo zelo praktičen, skoraj prava "katrca" :D.

Slika

Sicer je s tem avtomobilom in njegovim prejšnjim lastnikom bila (no oziroma je še vedno) kar dolga štorija, ki jo bom enkrat kasneje mogoče tudi opisal (če se ne bo kmalu končala)....

LP, Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Pe avg 07, 2009 9:55 am

Škoda, kaj nisi od strani slikal, da bi vidli kolko si ga z siporeksom spustil v podn :D

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Pe avg 07, 2009 10:18 am

gaši je napisal/-a:Škoda, kaj nisi od strani slikal, da bi vidli kolko si ga z siporeksom spustil v podn :D

Saj sem fotkal, ampak ni bilo nič posebnega :).

Za primerjavo prazen in poln:
Slika

Očitno je lahko navaden Clio tudi pravi mali dostavnik :D.

LP, Primož

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Če avg 13, 2009 9:39 am

Z Baccaro in predvsem s tem zadnjim belim Cliotom sem pridno nabiral kilometre. Nekega večera pa mi je načrtovano pot z belim Cliom prekrižala neka nova Astra. Prizor je bil prav smešen. Med (ultra hitro) vožnjo (s kakšnimi 40km/h) po domačem kraju opazim nekje na mojem pasu nasproti vozeč avto. OK, saj pelje proti svojemu pasu, očitno je zapeljal iz kakšnega dovoza... in res avto je zapeljal na svoj pas, ampak takoj zatem spet na mojega :shock:, z mojo ultra hitrostjo se mu delno umaknem na pločnik in se tam ustavim... ampak očitno nisem naredil dovolj prostora in Astra je z nezmanjšano hitrostjo priletela v mene, tako da sva čelno treščila z voznikovima stranema. Ampak Astra je želela pot nadaljevati in se je sprehodila še po celi bočni strani :shock:.

No končno se je nekje za mojim avtom ustavila, verjetno se drugače niti ne bi, ampak ji je odtrgalo kolo.... No pa se z mojo skobacava iz avta pogledat kaj in kako. Tudi iz Astre se je pojavila voznica, ki je sicer z nasmeškom na obrazu delovala malce prestrašena. Ob pogledu na mojega belega Cliota, sploh ni tako slabo zgledalo, razbita voznikova luč, odbijač, blatnik, radkapa :), voznikovo ogledalo in podrsana voznikova stran. Astro je pa odprlo kot piksno :twisted:, kolo je imela nekje pri vratah, spredaj ga je kar precej manjkalo, hladilniki so spustili, cela voznikova stran pomečkana...
Ko sem voznico vprašal, kaj je bilo, če me je spregledala (ob 23ih s prižganimi lučmi), se je samo smehljala.

No po parih minutah je celo spregovorila, da zakaj se ji nisem umaknil :shock: . To, da sem se ji umaknil na pločnik je komentirala takole: "Ja to zdaj govoriš, ko ste štirje jaz pa sama" :shock:, dejansko sva bila v avtu in okoli nje samo jaz in moja :roll:... OK očitno tole ne bo ravno enostavno rešit :), nič grem postavit varnostni trikotnik, da me še kdo ne zgazi.... "Kam pa greš!" je zakričala za mano... trikotnik grem postavit, sem ji odgovoril.... "Kaj ga pa rabiš postavljat, a se ne bomo kar zmenili?" .... ja vredu, ampak preden pride vleka itd.,... "Kakšna vleka, a hočte zaslužit, kolk vam dam?" je rekla... Ja škodo na avtu bi bilo treba poravnati, jst ne rabim zaslužit, sem ji odgovoril...
"Kolk bi rad 1000, 2000€?.... Kdo od vas mi je denarnico ukradel!" :shock: :shock: (še vedno sva bila z mojo sama) čakaj malo pa kaj je narobe z njo sem si mislil.... "Pa telefon ste mi tud ukradli!".... OK zdaj mam dost, bom raje poklical kolega (ki stanuje par metrov stran), da bom mel še kakšno pričo, da ne bom na koncu res še sam kriv :).... Kolega se je samo smejal :D, kmalu za tem je bil pa še on obtožen, da ji je ključe od avta skril :lol: lol... Ker se res ni bilo mogoče pogovoriti z njo sem poklical može v modrem...

Ampak preden so se uspeli pripeljati, se je gospodična odločila, da se njej pač ne ljubi več čakati in da gre naprej, ja prav ampak kakšne podatke bi pa vseeno rabil... "Saj ste si lahko tablico zapisali" in se je vsedla v avto, tam je našla vse "izgubljene" predmete od telefona, denarnice in seveda ključev od avta, ki so bili v ključavnici :)... Ženska je zadevo vzela resno in avto zagnala, ne glede na to, da sem ji še enkrat povedal, da ji manjka kolo... očitno je aksa nekako ostala povezana (ali pa imajo GTCjke serijsko šepro :)) in tako ji je ob veliko cviljenja, poskakovanja itd. uspelo s polžjim tempom narediti kakšnih 5 metrov, dokler se ni odločila, da bo obupala in je avto "zapeljala" čez robnik, ga zaklenila in odšla :shock: :D.
Vse je enkrat prvič.... sicer je bilo policajem malce težje obrazložiti kaj, kako in predvsem kje je voznica drugega avta, ampak je šlo. Voznico sem potem kakšno uro po tem, ko so miličniki opravili svoje delo srečal na bližnjem (cca 5km oddaljenem) petrolu, ko je bencin kelnarjem razlagala, kako so ji ukradli vse, telefon, denarnico, avto :D...... Da me ni prepoznala, ko sem stal in plačeval zraven nje verjetno ni potrebno razlagati :D....

Zdaj mam pa res dovolj teh karambolov, bo očitno potrebno kupit kak avto s vsaj kakšnim airbagom, ker očitno sem na cesti marsikomu odveč :).

...

Pa še nekaj za tiste, ki samo fotke gledajo. Enkrat takrat sem zasledil, da je moj bivši Vijolko (#1) zamenjal lastnika in se je tako iz okolice Krškega kamor sem ga prodal "preselil" nekam na Koroško.

Rahlo pa je (spet) spremenil podobo:

Od strani je še nekako
Slika

v notranjosti pa...
Slika

ko bom velik, bom made in Japan :)
Slika

LP, Primož

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če avg 13, 2009 9:59 am

raztur :lol: od kitajskih tatoojev do kitajskih nalepk.
Čudno še nima kitajskega imena folk :shock:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi Če avg 13, 2009 10:11 am

jay je napisal/-a:raztur :lol: od kitajskih tatoojev do kitajskih nalepk.
Čudno še nima kitajskega imena folk :shock:

Bivši lastnik tega cliota je gogo,ti bo znan iz AKK ;)

Uporabniški avatar
Slavc
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a Slavc Če avg 13, 2009 10:11 am

To je pa slikano na Muti pred knjižnico ...
kar je dobro ni slabo ... :)

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Če avg 13, 2009 11:07 am

Kolko je ta clio˝japan˝ mocen.
Zdi se mi znan z avtoceste :D .
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Če avg 13, 2009 1:00 pm

Schkorc, samo zgodba pa zmaga...kolko sem se pa pri tem nasmejal...

in kaj si v koncni fazi ugotovil, je bila voznica pijana, pod vplivom drog...al samo pac, baba kot baba...no, mogoce se blont =)

"Ja to zdaj govoriš, ko ste štirje jaz pa sama" :shock: , dejansko sva bila v avtu in okoli nje samo jaz in moja :roll:

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Če avg 13, 2009 1:01 pm

no ja sej zadi še ni pretirano....mogoče so nalepke res odvečne noter je pa pravi riž....jooj kva folk dela z avtomobili....
ob zgodbi prometne nesreče sem se pa smejal ko.......ne vem hahahahahahaha

šinki
Novinec

Kraj: idrija

Napisal/-a šinki Če avg 13, 2009 1:32 pm

K sreči ti je butnila v tega kliota, ne pa v kakšnega ventilarja ali GTT-jko.
okužen z Rallyus virusom

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Če avg 13, 2009 2:37 pm

dominic je napisal/-a:Schkorc, samo zgodba pa zmaga...kolko sem se pa pri tem nasmejal...

in kaj si v koncni fazi ugotovil, je bila voznica pijana, pod vplivom drog...al samo pac, baba kot baba...no, mogoce se blont =)

"Ja to zdaj govoriš, ko ste štirje jaz pa sama" :shock: , dejansko sva bila v avtu in okoli nje samo jaz in moja :roll:

lp, dominic...

Predvidevam, da je bil alko v igri, ker blond ni bila :)... V naslednjih dneh sem slišal, da je baje bila prej na neki fešti (ampak ne na kakšni v bližini :)) in je potem hotela iti v kazino. Kako se je pripeljala od Trbovelj čez tisti ovinkasti hrib mi verjetno nikoli ne bo jasno :)... aja pa baje je telefon pozabila že na tisti fešti....

šinki je napisal/-a:K sreči ti je butnila v tega kliota, ne pa v kakšnega ventilarja ali GTT-jko.

Ravno zaradi takšnih stvari sem takrat sklenil, da za vsak dan uporabljam avtomobile, ki jih lahko enostavno nadomestim z drugimi :).

Kar se tiče Vijolkota #1 bom pa tudi v prihodnje prilepil še kakšno fotko kasnejših preobrazb :).

LP, Primož

roomeo
Stalni uporabnik

Napisal/-a roomeo Če avg 13, 2009 4:27 pm

@nesreča :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Če sep 03, 2009 11:02 am

Na cesti sem se zaradi teh karambolov počasi res počutil ogroženega :). Ob dejstvu, da sem s cca. 200km na dan kar precej na cesti, pa sem sklenil, da si tokrat končno (čeprav v nasprotju z mojimi predstavami o avtomobilih) za vsak dan omislim nekaj malenkost novejšega :?, nekaj s klimo, ABSom in predvsem s kakšnim airbagom :D in seveda nekaj takšnega kar bo v prvi vrsti poceni, poceni za vzdrževati, in kar bo predvsem malo porabilo....

Niti ni bilo tako zahtevno odgovoriti na vprašanje kaj kupiti. Kot omenjeno zgoraj, avto ne sme biti predrag, ker ne bom zapravil vsega denarja za vsakodnevni avto. Kljub temu pa naj ne bi deloval preveč zastarel in cenen. Ne rabi biti športnik in ne rabi biti velik, ker se večinoma vozim sam.

In tako sem pripeljal domov... ne saj ne vem, če naj sploh napišem.... domov sem pripeljal... oh kako tipičen slovenček bodo rekli :)... ah pa naj bo, domov sem pripeljal Cliota :shock: :oops: :roll:.... pa dobr, a je vse vredu z mano :)?

Tokrat v malce drugačni obliki:

Takšnega si je zamislila fabrika:
Slika

Slika

Takole pa je izgledal pa moj:
Slika

Slika

Zakaj spet Clio? Kaj pa vem, čeprav ne izgleda in mi verjetno nihče ne bo verjel, res nisem tako kot nekateri obseden z določeno znamko :lol:. Iskal sem avto od "prelomnega" 2000 letnika naprej, velikosti Polo/Golf, Ibiza, Clio/Megane, Punto, Fiesta, C2, 206,.... Nekaj dokaj preverjenega in zanesljivega in predvsem nekaj česar oblika je všečna tudi po tistem, ko ga nadomesti nov model (čeprav je to stvar okusa :)). Če je kriterij še cena potem (vsaj zame) ni več prav velike izbire.

Pri Renaultu je (vsaj zame) tako, da tisti osnovni paketi opreme predstavljajo res popolnoma osnoven (in predvsem poceni/cenen) avtomobil.
Če vzamem za primer R5, recimo Campus/Five je avto res praktično ravno toliko, da ima volan, kolesa in sedeže. OK malo pretiravam, ampak kaj dosti več dejansko nima. Je pa poceni :). Če pa pogledamo tiste prave (francoske) R5 pa je zgodba precej drugačna. Boljša armatura (ki ni iz cenene plastike), sedeži (takšni, da se lahko reče sedež), vsa notranjost, kjer se pri naših petkah vidi pločevina je tu oblečena v plastiko,.... Ja takšne so med ostalimi francoskimi 5kami tudi turbo 5ke :). Ampak te 5ke niso bile tako zelo poceni :).
Tudi pri Clio 1 je zgodba precej podobna, ampak očem tistih, ki se ne poglabljajo v detajle kar dobro prikrita. Tako je oprema RN, RL spet precej osnovna in avto zaradi tega seveda spet poceni :) kot nov in kasneje kot rabljen. Oprema RT, S, RSI,... pa že kar dobro prikrije tisto "cenenost" in naredi kar precej drugačen avtomobil.

Seveda je zgodba enaka ali zelo podobna tudi pri Clio 2. Če je bila prva faza Clia 2 (98-01) še bolj staromodna (tako pri oblikovanju, materialih,... :)), so se stvari s prenovo Clia 2 (01-09+) malce spremenile. Tudi Clio je želel postati bolj moderen, bolj futurističen, tako kot večja (takrat nova) Laguna 2 (l.01->). Če smo se včasih že navadili, tistih treh osnovnih paketov oprem (RL ki nima nič, RN ki ima še malo manj kot nič in recimo RT ki je že kar spodoben) se je bilo potrebno "pomilleniumiti" in se spoznati z novimi imeni oprem. Authentic, Expression, Elan, Exception, Dynamic, Billabong, Extreme, Privilege, Initiale (in še katera) so poskrbeli za malce zmede. In verjetno se večini niti ne ljubi poglabljati v posamezne opreme in razlike med njimi, pač da ima klimo in ABS, to je vse.
Sicer med opremami ni tako velikih razlik kot med SLO/FR R5, ampak vseeno razlike so. V materialih, sedežih, števcih,... seveda tudi v ceni :). Dejstvo je, da je osnovno opremljenih predvsem zaradi cene največ na cesti. Je to eden od vzrokov za splošno znane debate o "Renault plastik fantastik",... itd.?...

V glavnem, ko sem prvič gledal Clio 2 (osnovna oprema), sem si rekel da takšnega avta nočem imeti. Ko sem ga gledal drugič (boljša oprema) sem se odločil za nakup.

Sedaj ko sem tole, kar sem zgoraj napisal, še enkrat prebral se mi zdi kot, da bi opisoval razliko med Aixamom in MB :D. Dejstvo je da je Clio še vedno samo Clio (toliko kolikor je Renault Renault), ampak s pravim paketom opreme lahko postane čisto soliden avtomobil, s katerim je mogoče brez večjih težav preživeti tudi kaj več kot samo skakanja po lokalnih trgovinah.

LP, Primož

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Če sep 03, 2009 11:20 am

Lepega cliota si nabavil :D ..in zelo lepo si se razpisal ;) ..je točno tak kot si napisal..

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Če sep 03, 2009 1:51 pm

Iorema da zelo veliko.. ko sedim v maminem kliotu se mi zdi vse skupi ceneno-slabo, ko pa se v svojega vsedem pa je zgodba popolnoma drugačna :) Od armaturke, sedežev, majhnih dodatkov kot so senčniki z ogledali in lučko, dvojna stropna lučka itd itd, tega pri maminem kliotu ni :) Razlika res kot noč in dan :D

Je pa res, njen je oprema čisto osnovna, toliko da ima navadno klimo in to, sam mam pa billabong, avtomatska klima, športni sedeži pa pač skoraj use kar je še možno pri cliotu :)

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Pe sep 04, 2009 4:51 pm

Schkorc je napisal/-a:Kaj pa vem, čeprav ne izgleda in mi verjetno nihče ne bo verjel, res nisem tako kot nekateri obseden z določeno znamko :lol:.
Tu pa sem se nasmejal tak, ko že dolgo ne :lol: k***, doma maš več renojev kot pa jih stoji pred kakšnim manjšim reno servisom :P

Kolk kliotov pa si ti dal skozi do zdej?
LP Rok

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Sr sep 09, 2009 9:11 am

Še kakšna beseda ali dve o tej novi pridobitvi (Clio 2). Pred nakupom sem si šel (kot vedno :)) ogledati kar nekaj avtomobilov, ampak večina je (kot ponavadi :)) bila slabo ohranjenih, barvanih, polomljenih,.... Takrat so 1.5 dCiji za razliko od 1.9 veljali za oh in sploh dobre motorje. Zato (in ker se veliko vozim) za bencinarji sploh nisem gledal in sem iskal dizla, kilometri mi niso bili preveč pomembni, ker je itak težko vedeti ali so realni ali so "prilagojeni". Ker je šlo za avto "od A do B" mi konjenica ni bila kaj dosti pomembna, največ se je prodajalo 65 konjskih, najmanj pa 100 konjskih. Kljub temu, da sem si želel 82 konjskega, sem nato vseeno izbral osnovni motor. Nikakor pa nisem hotel osnovne (Authentique ali Expression) opreme, ker ob vseh tistih pikicah po sedežih in vratah postanem še sam pikčast. Ker mi svetla notranjost ne ustreza je odpadel sicer dobro opremljen Privilege. Ostali so Dynamique, Billabong in Extreme, ki so si v osnovi zelo podobni. Ker je Billabong (verjetno) namenjen mlajšim oziroma tistim, ki jim paše "moderno" je precej notranjosti obarvano v turkizno barvo, ampak ker meni to nikakor ne odgovarja je tudi ta oprema odpadla. Kar se tiče barve zunanjosti je bilo največ povpraševanja po črnih, ampak je to bila edina barva, ki sem se je izogibal. Saj ne rečem, je lepa, ampak zelo nehvaležna.

Tako sem našel in kupil tega perla srebrnega (ta barva mi je bila od vseh tudi najbolj všeč), dynamique oprema (s 4imi AIRBAGi :D, ta velikim spojlerjem :P in Billabong nalepko :lol:), res lepo ohranjen, od prve lastnice, nikoli karamboliran,... zato mi tistih "samo" 65KM sploh ni bilo več pomembnih.
Sicer sem mislil, da bo avto precej podhranjen, ampak turbo avto se vseeno drugače pelje kot atmosferski in tako mi osebno povsem zadošča teh 65 (turbo) ponijev. Pravzaprav se s svojimi 160Nm navora (ob normalni vožnji) vozi bolj podobno kot 1.6 bencinar.

Z avtom sem v splošnem zadovoljen, sicer me je Clio 1 za njegov čas bolj navdušil (predvsem zaradi prostornosti), ampak je tudi Clio 2 čisto soliden. Res pa me je razočaral, da kljub temu da je na zunaj večji od predhodnika, ponuja dokaj malo prostora tako v potniški kabini kot v prtljažniku. Če sem s prvim cliom lahko tovoril od vrat, havb,.... je tukaj kaj takšnega skoraj neizvedljivo. Sem bil pa zelo presenečen nad porabo. OK po podatkih bi naj bil šparovček, ampak saj so nas vsi učili, da se ne smemo zanašati na tiste podatke na papirju... :shock: Cele 4l/100km :shock: mi je uspelo porabiti s prvim tankom goriva ob povsem normalni vožnji in ne, nisem se vozil 40km/h :) (poraba je lahko tudi nižja 8)). To v praksi pomeni cca 1100km z enim rezervoarjem 8), in to ob cca 45l goriva :).

Kot ponavadi mi serijski avto ni bil povsem všeč. Vozne lastnosti so bile čisto zadovoljive, ah kaj zadovoljive, vrhunske so bile glede na tiste naše predelovanje amortizerjev,.... Pa vseeno bi rad obesil kakšna večja kolesa na njega. Mislite, da bo sploh šlo, glede na to da ima samo 65KM :)?
Nič, tako ali drugače bo avto izgledal visoki, če mu obujem kakšne večje copate, zato ga bo potrebno malo "požagati". Ker smo na dosedanjih avtomobilih že skoraj doktorirali iz tega kako narediti nižji avto, ki se bo peljal tako dobro kot serijski, sem se že v štartu sprijaznil s tem, da tega niti ne poskušam.
Tako sem kupil vzmeti (v upanju na udobje vseeno samo cca. 30mm nižje) in nastavljive amortizerje (da bi se vseeno lahko malo igral :)).

Takole je zgledalo:

Koni nastavljivi amortizerji:
Slika

Eibach vzmeti:
Slika

avto pred montažo:
Slika

in po montaži:
Slika
Saj ne vem, če ni serijski izgledal lepše :).

Pojavilo se je vprašanje, kaj sedaj nataknit namesto teh zimskih 14"? 15ke? Pa to sem imel že na starih Cliotih. Za 16" itak vsi pravijo, da se avto s tako malo konji sploh iz mesta ne prestavi...

BTW: Če se bi našel kak interesent bi avto počasi tudi prodal (da preizkusim še Clio 3 :D).

@Drocky: Koliko Cliotov sem/jih imam? Tiste, ki so opisani v tej temi. Torej: ex "Zlatko", ex "Vijolko" #1, moder Clio 16V, bel Clio 16V, Baccara, "Vijolko" #2, bel 1.2 in ta dCi.

LP, Primož

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Po sep 14, 2009 12:50 pm

V glavnem na dCija sem nataknil felge, ki sem jih našel v garaži zakopane nekje čisto zadaj med ostalimi felgami, kjer so počivale že kar precej časa. In za razliko niso Speedline :).

Tokrat za spremembo malo manj pisanja in naj fotke govorijo.

BBS RD220 in Pirelli PZeroNero v dimenziji 205/40/17:
Slika
Slika

In še na avtu (tokrat je za spremembo celo opran :)):
Slika
Slika
Slika
Slika

Sicer imam sedaj s takšno dimenzijo koles in tako švoh motorjem nekaj težav. In sicer moram sedaj vedno avto malo poriniti, da se začne premikati in šele potem se lahko vsedem v avto in normalno speljem z motorjem. Saj če imam koga zraven ni tako hudo, ampak če sem sam je pa nerodno.
Ali je to normalno? Ima kdo podoben problem?

BTW: Fotke so malo slabše, ker so fotkane s telefonom, tako da če bo kje kakšen fotošuting se rade volje prislinim zraven.

BTW2: Če se bi našel kak interesent bi avto počasi tudi prodal (da preizkusim še Clio 3 :D).

LP, Primož

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po sep 14, 2009 12:55 pm

Luštne felne... Če boš prodajal PM me..
;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov