Želim ti velik varnih in srečnih kilometrov in naj ti dobro služi.
LP!
TrijoAdijo je napisal/-a:Opa. To sem pa šele zdej vidu.ops:
ops: Meni osebno je ta nova audi linija naravnost huda. Čestitke (sicer malo pozno,ampak bolje pozno kot nikoli
) ob nakupu...
![]()
LP!
sašo5 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Opa. To sem pa šele zdej vidu.ops:
ops: Meni osebno je ta nova audi linija naravnost huda. Čestitke (sicer malo pozno,ampak bolje pozno kot nikoli
) ob nakupu...
![]()
LP!
....zadnjih 14 dni sem ti parkrat na cesti "poblendal" (v samem mestu oz. na obvoznici).....pa se mi je zdelo, da si čist "odsoten".....
sašo5 je napisal/-a:taz7 je napisal/-a:
(20mm niži) i orginal felgama 16cola.sad sam stavio 18 cola felge (mam nuvo) i gume 225/45/18.auto leži odlično,nije tvrd i izgleda super.vozio sam inace i audi
.....pozdrav i tebi (nisi napisao odakle si...) stavi slike felgi(auta), a ako si tu u okolini Zgb. ili Samobora, Zaprešiča... još bi bilo lepše, da vidim uživo uz kavicu....
P.S inače, moj je S-line ovjes 30mm spušten - i oseti se, da je tvrđi, naspram 2cm spuštenog užasno tvrd. "Težak" je i volan, jer sam zaboravio naručit servotronic(nadoplata nekih 200 eura....)
taz7 je napisal/-a:imao sportska sjedala i bila su mi pretvrda na duzim putovanjima tako da ih nisam narucio
Baileyz je napisal/-a:da mi paziš nangamen se srce trga na koščke če folk razbija take in podobne lepotičke..
Tattoo- je napisal/-a:Za kakšno obliko si se odločil...
LittleDevil je napisal/-a:sašo, kaj praviš pa na kaj takega?
http://www.avto.net/2004/platisca/oglas.asp?ID=2113463#
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost