Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 So maj 24, 2008 4:22 pm

kakor vidim ima avto vso dodatno opermo. če ima še gretje sedežev bi bilo že preveč

Z usnjenimi zici je gretje sedežev skoraj nujno (pozimi)! ;)

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P So maj 24, 2008 4:34 pm

RED_line je napisal/-a:ql, sam še vedno ga ne bi imel ;)

Verjetn je mal bolsi za vozit pa prej dobi vso moč, v primerjavi s civicom, pol pa ni to to an :D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So maj 24, 2008 5:59 pm

ful lep golf.
sicer mi golfi niso najlepsi avtomobili, ampak v all black verziji zgleda strupeno.

glede na to kar si napisala zakaj ga rabis mislm, da je odlicna izbira.

4vratni golf z vso opremo, za udobno in prakticno voznjo, in 2L turbo :D best of both worlds.

se ne spomnm tocnih besed clarksona za tega golfa ampak je blo neki v smislu da peles otroke v vrtec pol nazaj se peles pa kot da si se usedu na cebelji panj :)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR So maj 24, 2008 7:55 pm

rumena ibiza je napisal/-a:lej sej bom stroške sama plačala ne boš ti, pa ČE bo crknlo pač bo...pa kaj je to važn če si mel prej močnejš avto v rok al ne...mogoče sem jih pa nešteto takih vozila z velik konji...
veš vem kaj me čaka, že registracija pa servis sta pošteno draga...kdor ima tak avto mora vedeti kaj ga čaka...
če pa bi že rad vedel, pa delam noč in dan...čez dan na Petrolu, ponoč ( sem delala) v reviji, pa še študiram...pa še dragi moj vozi noč in dan, doma mamo privat...revni nismo..če bi bili neb mela tut ne pred 7leti nove ibize pa še eno zraven...imam denar, drugače nebi mela takega avta...
zdaj pa nehajte s temi litanijami brezveznimi, mislm da vsak k ma kaj v glavi ve kaj ga z takim avtom čaka...

Ne sekiraj se, zadeva je podobna kot prejšna generacija 1.8T (recimo 180 in 210+verzije) in če vsaj mal z glavo delaš ni noben problem z vzdrževanjem.
Edini pravi strošek je pač zavarovanje+kasko, sploh če nimaš povsod max bonusa.

Gume ne skuriš v 20.000km , serijski 312*25 diski lagano nardijo 60.000+km, poraba pr taki zadevci je pa tut mala za konje. 10-12l. Olja pa tut res min doliješ.
Mene so teli VAG hothatchi res presenetl, trpežne in hvaležne zadevce :D

Problem rata ker ljudje ki ne poznajo teh zadev misljo da če imaš tak avto, treba pa skos na polno in matrat vse skupaj :lol: :lol: Pelješs e kultruno, ko ti paše pa mal stisnš :D

Res fajn avto maš, upam da jesen k bajt pride podobna španska zadevca z tem motorjem :twisted: :twisted: :twisted: Tele 2.0TFSi res povsod hvaljo :D

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 So maj 24, 2008 8:09 pm

ql voz. Za spremembo od 80% VW ima ta celo OPREMO. :P Uživej v vožnji, pa velik srečnih kilometrov.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So maj 24, 2008 8:55 pm

hudobija je tole, res lepo zgleda ;) čestitke za dobr nakup

lp
Slika

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 So maj 24, 2008 10:17 pm

rumena ibiza je napisal/-a:lej sej bom stroške sama plačala ne boš ti, pa ČE bo crknlo pač bo...pa kaj je to važn če si mel prej močnejš avto v rok al ne...mogoče sem jih pa nešteto takih vozila z velik konji...
veš vem kaj me čaka, že registracija pa servis sta pošteno draga...kdor ima tak avto mora vedeti kaj ga čaka...
če pa bi že rad vedel, pa delam noč in dan...čez dan na Petrolu, ponoč ( sem delala) v reviji, pa še študiram...pa še dragi moj vozi noč in dan, doma mamo privat...revni nismo..če bi bili neb mela tut ne pred 7leti nove ibize pa še eno zraven...imam denar, drugače nebi mela takega avta...
zdaj pa nehajte s temi litanijami brezveznimi, mislm da vsak k ma kaj v glavi ve kaj ga z takim avtom čaka...

Glej to kar sem napisal no skopiral je že mimo tebe OK sem samo podal kako zgleda tak avto preko stroškov in te gume sem gledal so po 276€ kos redna cena in serija 3 pol pa neke akcije po 146€ :roll: noro a :D In tudi glede lepe plače sem pač tak napisal, ker z 700€ ga pač ne moreš cel mesec srati :-P 8) :D torej Tak avtek in nekaj laifa pa smo na 2500€ mesec ;)
Ps za 1000€ bo VSX že z novimi gumami :D 205/ 55 R 15V

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 So maj 24, 2008 10:30 pm

Za tak avto (in vzdrževanje) rabiš nekje 1000EUR/mesec. S tem, da ne hodiš vsakoletno na Havaje in da nimaš lastnega stanovanja (torej imaš Avto in lAJF). :P

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny So maj 24, 2008 10:35 pm

dej ne filozofirejte preveč kaj kolk kušta pa tk naprej, punca si avto kupila ker ji je pač biu ušeč in ker seveda mela dnar, vsak pa k kupi tak avto ve, da ne kuri taka reč kot kak dizelaš 5l nafte na 100km, pa tud temu primerno vzdrževanje
obilo užitkov ob pospeševanju in nasploh v vožnji, pa srečno in varno vožno

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Roady So maj 24, 2008 10:42 pm

mater kak vam faušarija vun seka. Sram vas bilo. Sicer pa kaj ku*** vas briga kolko ma ona plače. Zaj mislite, da če ma avto 200 konjev, da pa je vzdrževanje abnormalno drago...

Sicer pa zlo všečen strojček. Upam, da bo tut v moji garaži kaj takega v kratkem ;)
Slika

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Ne maj 25, 2008 1:11 am

pa sj nima 1000HP, da bo treba vsak tedn generalno delat. sploh pa je to problem nikogar drugega kot samo @rumena ibiza, ne vem kaj se mate eni tolk az sekirat okol tega. vozte pač to kar vam je všeč in kar si lahko prvoščte. pa očitno si eni res ne morte pomagat, da nebi nekomu prvoščil sreče, mogoče se pa folk kj potrud za to a in ni kar tako mukte vse skup, zato nehajte nakladat...

itak smo pa of topik

p.s.
@rumena ibiza:
je možno, da sm te dans...oz. že včeraj :lol: vidu na McDrive? če je to to, mislm je mrcina res, ki privablja poglede :tomidelej:

še ena več v Novem mestu :woohoo

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne maj 25, 2008 3:12 am

sam so kre**i v tej sloveniji...rubrika je GALERIJA vi pa razpravlate kasni so stroski...namen je komentiranja avta, vi pa iscete izgovore zakaj si ne morte prvosct tazgaa avta; Najprej stalce pol pa kravca(a.k.a.( osnova šola + )pa bo GTI ) :bere

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Ne maj 25, 2008 9:36 am

avto mi pije od 8,7l do 13...to je zdaj prvi teden, ko si ga prvoščmo..ja če si vidu gtija v mcdrivu je biu zihr mož lačen, tko da najbrž sem bla jst ja...
strošek na mesec 1000eurov ne vem od kje vam to...poleg tankanja ni nix stroškov..gume so še za to sezono...pa servis bo ta teden...drugače pa isto kot ibiza, tam sem tut dajala za registracijo kt da je 200 konski avto hehe...pila je isto..

sej jst se ne sekiram,kaj si drugi misljo, ker mi je lastnen stric fovš, pa da mi ne bo folk iz a.coma... :lol: na to smo se pripravili, jst in fant, da nama bo marsikdo zavidal..
ko je imela ibiza samo 1dan mi jo je nekdo zdrajsu z ključi ...

aja avto je na netu, ker pač sem dobra duša, dovolim imperasu, da je še gor, če si bi slučajno kdo zaželu tazga, da mu ga uvozjo...drugače se NE prodaja..ni šans..hehe

Slovenijaaa moja ljubosumnaaa deželaaa...

Uporabniški avatar
SlaFko
Novinec

Napisal/-a SlaFko Ne maj 25, 2008 11:07 am

Ja sm ti tudi malo fouš.
Brutaln je! :twisted:
'Ko voli nek' izvoli...

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Ne maj 25, 2008 3:29 pm

to je pa zdej dobro presenečenje,
avto je pravi, barva in oprema vrhunska. Lepo ga čuvaj.
Slika

Luky

Napisal/-a Luky Ne maj 25, 2008 3:57 pm

hehe sam smejim se lahk temu ivanu :D

nč druzga, pa lahk mu povem da se da v 24 urah zaslužt 2500 evrov...
sam glavo je treba met na pravem mestu.

pa itak za avto tuk ne bo zapravla čez cel let

tk da ni straha, drugače pa lep avto, nekje na internetu sm zasledil marelično oranžnga pa ful dobr izpade-mi je takoj v oči padu
avto je lep, pa barva črna je tud lepa

če po resnici povem ti nism nč fauš... pa ne vem zakaj :D

Lp

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Ne maj 25, 2008 4:15 pm

Sam takih kot je ivan res ne prenesem..

Če sam nisi sposoben najti načina kako se zasliži dovolj za met nek avto, ne zvračaj fovšije na vse..

živim na vasi in res bi pobruhal vse stare mamce ki so take kot ti in takoj začnejo opravljati, da to ni možno da se nekdo vozi v dragem avtu in da ali je mafijec ali pa krade..

kaj ni možno zaslužit?? se ti res zdi tako? predvidevam, da sam ne najdeš možnosti zvlači se iz povprečja in potem vse okoli sebe obsojaš, ki imajo nekaj več!!

sem študent zadnejga letnika, tip od sestre pa absolvent. On vozi 4leta starega mercedesa S 500, seveda je črn. in kaj misliš da dela samo za benz?? ne ampak tip se znajde in to na popolnoma legalen način!
In te zanima kaj se je govorilo ko je začel prihajati k nam pred 2mi leti??
Še mene so obsojali da nekaj dilam in take, pa imam samo 5 let starega passata..

Sram vas bilo, če ste nekateri nesposobni, vsaj ne bodite nevoščljivi.
DOVOLJ OFF...

Rumena ibiza---> avto mi je res všeč! upam da kmalu doštudiram in si piknem kaj podobnega.. za nevoščljive komentarje se pa sploh ne meni. sicer pa, danes ne živimo v času ko je treba avto imet 20 let.. prepričan sem da se zavedaš vsakega prigaranega evra in če nebi bila sposobna vzdrževat avta, ga pač nebi kupila..
pa srečno vožnjo!

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Ne maj 25, 2008 4:29 pm

se nekaj sem se spomnil ivan..

mojih načipanih 165 knjčkov pri TDIju popapca vse tvoje citroenove, pa imam sigurno 1x manjšo porabo.. toda še vedno padev v razred (ker uradni imam 130 konjev) 110-130 konjev in plačam isto zavarovanje, registracijo..

za gume.. recimo od zimskih 195/65/15 so pa samo še kolesarske ceneje..
aha pa še nekaj.. ravno sem menjal bremze.. avto ima 157000 realnih kilometrov (vedno v lasti moje družine) in so bile do sedaj menjane samo ene ploščice..)

tako samo za info.. da neboš začel z; Prokleti študentje, danes sploh več ne študirajo itd itd... lahko pa še ti predstaviš tvoje stroške, če si upaš seveda in potem se malo zamisliš.. ko boš le ugotovil da po tvojem avtu se ne da sklepati in projecirati stroške na ostale, ker je pač na tvojo žalost že malce za časom.. ali se motim?

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Ne maj 25, 2008 4:38 pm

Jerch: si pa talent. Najprej pametovanje o fovšiji, potem hvalisanje svojega avta. Saj tudi jaz sem na Unotu menjal le ene ploščice pa sem z njem prevozu 100k km, pa že prej jih je mel precej 10k.

ps: ker je tema itak že izven obsega ... glede te tvoje 1x manjše porabe:
1x manjša poraba.
Vzemimo za "manjšo porabo" 7 litrov.
1x7=7 :P

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne maj 25, 2008 4:46 pm

RED_line je napisal/-a:ql, sam še vedno ga ne bi imel ;)

itak še niti za bureka nimaš, kaj šele za AVTO
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost