MacTron je napisal/-a:blue_racer: off
bravo... ob taksih zalitvah CELOTNE skupnosti si bos nabral - tocke ne samo na
najvecjem slovenskem avtomobilisticnem forumu pac pa tudi na RK (katerega vidim
da jemljes kot backup) ...torej bom ze nasel en kompromis z adminom RK da te onemogoci
verjemi da si s tem zelo nizko udaril a.com

Ok, če je po tvojem mnenju nizko udaril na tem forumu, kaj je pol fora da bi se to odražalo tudi na RKS? To si čist otročje povedu, da boš Čebeli naroču naj ga na RKS bana.

Zakaj že? Ker se ne strinja z nonstop istimi predlogi tvojih "veteranskih 6000 postov" članov?
Poteml morš tut mene priporočit za ban na RKS, ker se na tvojem forumu ravnotako ne strinjam z predlogi tvojih podložnikov. Pa potem piš še adminu na clio16valver.com, williamsclio.com, clio-williams.net pa retro-renault.com, pa hmm, kod sm še registriran? Aja, pa tiste dolence, kateri se niso strinjal s predlogi je treba tut obvezno priporočit za ban na RKS.
Mislm da si hotu pokazat kako močan in vpliven si, izpadu si pa čist nezrel. Pa najbol da me prec benaš iz tega foruma, ker itak nimam namena pisat več kle gor, nasploh sem zlo mal pisov v teh 2 letih pa pol, čeprou sm dokej redno bral forum, sm pač v takem primitizmu je pa res neumno sodelovat.
edit:
zdej pa štopam, kolk cajt bo trajalo da bo moj post izbrisan.