Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr jul 30, 2008 3:14 pm

Courage je napisal/-a:Cimprej zamenjaj felne, kontaktiraj uporabnika Pollo, tiste bi na avtu zazigale da bi bil joj, te pa oprosti, niso za nikamor.

Se mi zdi, da so nekateri ta stavek razumeli kot ukazovanje.

Men feltne niti niso napačne, barvna kombinacija feltn mi je čist všečna, mogoče bi mogu mal drugačen dizajn (že tiste s 5 viojaki mal boljše zgleda - vsaj men).

Zdej pa nehite že v prazno nabijat glede tega, kdo ma boljši okus za styling in vmešavanja RK foruma.
Slika

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Sr jul 30, 2008 4:23 pm

killah bee je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:Je tudi nekaj resnice tukaj. Rk forum je tako nizko padel, da so najvecji updeti anence,letvice....
-avtor teme ne rabis imeti nix proti svabom. In pol avtov tukaj je zrihtanih za evropsko konkurenco, ne samo Slo. Zato je pa toliko renojevcev pobralo pokale?razen blacka nihce ne tekmuje vec za reno-pa se on ne vec. To se vidi-vrhunski audi grd, vrhunski megane rs grd-vazn d majo mlincki nove feltne gor in da so spusceni. Plastike bujnedej d je kej plastike. Cist v vednost...do take tocke je ze prslo
Lp

Kaj zdaj usajaš reno forum. Ravno tako kot jaz spoštujem predelave ti spoštuj ljudi, ki jim ni do tega, da bi avto predelovali!

Sicer se pa ne vrti svet okoli plastike in avtomobilov. Sploh pa imaš različne tematike forumov. Klubi, ki so namenjeni specifičnim znamkam pa niso narejeni zaradi predelav samih, ampak zaradi druženja. Če gledam po tvoje, je BMW SLO na najnižjem nivoju, ker so pač gor v večini sami serijski avti in v nasprotnem primeru je honda forum na najvišjem možnem nivoju :shock:

Tema niti ni namenjena drugim forumom zato se držite teme, ki je namenjena oboževanju, kritiziranju predstavljenega avta!

Bom še jaz začel brisat komentarje tukaj!

Na forumu je bil malokdo pohvaljen, ce je mel plastiko. in tudi tako je tukaj. Ceprou je marsikateri(tako rs kot audi) bomba od avta ze v osnovi, ob predelavi pa se boljse. in zato folk bezi ven iz forumov, kluba....! nisem rekel, da brez plastike ni avto lep-v 90% je bolj okusen kot ostali avtomobili s plastiko-samo se tisti, ki vrhunski avto naredijo ekstrem,so popljuvani.
Lp
:)

Uporabniški avatar
Iwa
Nov uporabnik

Napisal/-a Iwa Sr jul 30, 2008 6:21 pm

No, men osebno, je tale avto fenomenaln.. Že tko sm mal upičena na Cliote :oops:

No, lahko samo pohvalm.. In tud feltne se mi dopadejo :P

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če jul 31, 2008 11:37 am

blue_racer: off
bravo... ob taksih zalitvah CELOTNE skupnosti si bos nabral - tocke ne samo na
najvecjem slovenskem avtomobilisticnem forumu pac pa tudi na RK (katerega vidim
da jemljes kot backup) ...torej bom ze nasel en kompromis z adminom RK da te onemogoci

verjemi da si s tem zelo nizko udaril a.com :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če jul 31, 2008 2:15 pm

MacTron je napisal/-a: ...torej bom ze nasel en kompromis z adminom RK da te onemogoci

Someone calling me :D

FLINK: takih, ki predelujejo jih je le za pešcico ostalih voznikov ;)
Slika

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi Če jul 31, 2008 2:33 pm

zaradi enih kur..... feln tak kaos nastane :P :P

Duli
Nov uporabnik

Napisal/-a Duli Če jul 31, 2008 6:22 pm

MacTron je napisal/-a:blue_racer: off
bravo... ob taksih zalitvah CELOTNE skupnosti si bos nabral - tocke ne samo na
najvecjem slovenskem avtomobilisticnem forumu pac pa tudi na RK (katerega vidim
da jemljes kot backup) ...torej bom ze nasel en kompromis z adminom RK da te onemogoci

Ok, če je po tvojem mnenju nizko udaril na tem forumu, kaj je pol fora da bi se to odražalo tudi na RKS? To si čist otročje povedu, da boš Čebeli naroču naj ga na RKS bana. :) Zakaj že? Ker se ne strinja z nonstop istimi predlogi tvojih "veteranskih 6000 postov" članov?

Poteml morš tut mene priporočit za ban na RKS, ker se na tvojem forumu ravnotako ne strinjam z predlogi tvojih podložnikov. Pa potem piš še adminu na clio16valver.com, williamsclio.com, clio-williams.net pa retro-renault.com, pa hmm, kod sm še registriran? Aja, pa tiste dolence, kateri se niso strinjal s predlogi je treba tut obvezno priporočit za ban na RKS.

Mislm da si hotu pokazat kako močan in vpliven si, izpadu si pa čist nezrel. Pa najbol da me prec benaš iz tega foruma, ker itak nimam namena pisat več kle gor, nasploh sem zlo mal pisov v teh 2 letih pa pol, čeprou sm dokej redno bral forum, sm pač v takem primitizmu je pa res neumno sodelovat.

edit:

zdej pa štopam, kolk cajt bo trajalo da bo moj post izbrisan. :)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Če jul 31, 2008 6:38 pm

Duli: off

Vidim da kvecjemu ti nisi zrel ker opazam da ne dojames bistva... kot si videl
je uporabnik veselo zalil CELOTNO skupnost in ne samo to... tudi v vseh 3 postih
je bil zaljiv... ne vem tega se ne da kar tako spregledati. Torej kdo se tu ne strinja
s predlogi? ...na katero stvar ti sploh odgovarjas? ...tu gre za zaljenje ne pa predloge
pa spremlaj malo debato predno kaj napises v smislu meni "zdej te pa bom"

Primitizem... ja samo ti tistega branis, ki je v tej temi naredil tocno to. :clapclap kjub
temu da si eden od clanov a.com in to ze dolgoletnih ...no sedaj pa premisli
Zadnjič spremenil MacTron, dne Če jul 31, 2008 6:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik Če jul 31, 2008 6:56 pm

in zakaj bi moral pol blueracer-ja BAN-at na RK forumu?!?!? :roll: :] pa res ne rabi vsak nabijat kake feltne bi pasale gor če je že 3-krat povedal da felten ne bo menjal!! :evil:

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če jul 31, 2008 7:01 pm

ni fora v feltnah, fora je v tem ker človek ne prenese da ima kdo kritiko. in vsi naj bi njegov avto hvalli in sploh in oh.

ko sem jaz phaetona predstavljal je bilo tudi polno kritikov, pa nisem nič slabe volje bil...

enim so tudi všeč močnejše ženske enim pa bolj suhe...

eni je laško anim pa union...

sprijazni naj se že...

Duli
Nov uporabnik

Napisal/-a Duli Če jul 31, 2008 7:03 pm

MacTron je napisal/-a:Duli: off

Vidim da kvecjemu ti nisi zrel ker opazam da ne dojames bistva... kot si videl
je uporabnik veselo zalil CELOTNO skupnost in ne samo to... tudi v vseh 3 postih
je bil zaljiv... ne vem tega se ne da kar tako spregledati. Torej kdo se tu ne strinja
s predlogi? ...na katero stvar ti sploh odgovarjas? ...tu gre za zaljenje ne pa predloge
pa spremlaj malo debato predno kaj napises v smislu meni "zdej te pa bom"

Primitizem... ja samo ti tistega branis, ki je v tej temi naredil tocno to. :clapclap kjub
temu da si eden od clanov a.com in to ze dolgoletnih ...no sedaj pa premisli

Ampak men še zmeri ni jasno, zakaj bi blo treba koga banat na RKS. Kaj ma to veze? Pa zgleda da nism edini, k mu to ni jasno.
Veš kaj je pomojem v tej temi problem? Da nekateri nočjo dojet, ko jim lastnik avta napiše, da felten ne bo menjal, da njihovi predlogi niso dobri, potem pa še kar limajo nove predloge, ki pa so v osnovi enaki prejšnjim. Kdo je kle potem čuden? Usakmu bi dopizdlo, če jasno pove, da nima namena nečesa storit, potem pa mu par dolgoletnih članov kle 3 strani piše da naj to nardi. Kljub temu, da zmeri jasno pove, da felten ne bo menjal.

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Napisal/-a smile4me Če jul 31, 2008 7:05 pm

@Mactron: govori zase kdo je koga užalil, mene ni :!:
Slika

Duli
Nov uporabnik

Napisal/-a Duli Če jul 31, 2008 7:08 pm

splash je napisal/-a:ni fora v feltnah, fora je v tem ker človek ne prenese da ima kdo kritiko. in vsi naj bi njegov avto hvalli in sploh in oh.

ko sem jaz phaetona predstavljal je bilo tudi polno kritikov, pa nisem nič slabe volje bil...

enim so tudi všeč močnejše ženske enim pa bolj suhe...

eni je laško anim pa union...

sprijazni naj se že...

Nebi reku, da je to. Kle je bol problem, da mu usiljujejo druge feltne, kljub temu da usem pove, da jih ne bo menjal.

Jaz mam tut na mojmu Cliotu 16v original feltne spedline Cliota 16v ph2 (take kot je imela tut 19ka ph2). Pa mi je že velik ljudi, k ne ve kaj sploh so te feltne, zakaj so gor, reku da so grde in da naj jih zamenjam. Pa jih ne bom, in usakmu to povem. Sploh pa ne za kak fensi šit. Na mojem bojo zmeri samo al vetrnice (original 16v ph1), al te zdej, al pa speedline 2012 (take kot je imel dirkalen willi, z poširjenimi kraki navzven). Pa mi lahko 100 ljudi z predelanimi nemškimi avti kle napiše in napopa slike felten na rob, da bi oh in sploh zgledale gor, pa jih ne bom zamenjal. Pa če bojo potem še 3 strani težil z drugimi feltnami, jih še zmeri ne bom zamenjal.

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik Če jul 31, 2008 7:12 pm

smile4me je napisal/-a:@Mactron: govori zase kdo je koga užalil, mene ni :!:

podpis!! 8)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Če jul 31, 2008 7:15 pm

off:

smile4me: poglej... zakaj se slepis? ti verjetno nisi ze 4.leta tu, sploh nisi a.com user
ne vem ampak ocitno si spregledal nekaj... poleg dodatnega

blue_racer je napisal/-a:Luleki da vas je treba iskat...ozeroma ne, sej ste vsi tle na avtomobilizmu! .....Otročaji!!
No sej bom pršu na kak show pogledat vaše švabske jetra, prerihtana da je še asfaltu nerodnu kaj se po njem voz!!
U glavnem zakon ste tuki na avtomobilizmu same zvezde...

in btw... kdo mu je kdajkoli zalil avto v pomenu renault clio? ...na kaksno nivo pa se je on spustil

Duli: a cemu onemogocenje na RKS?...mogoce se bo potem zamislil kaj je napisal na malo
bolj splosno usmerjenem a.com to je bil le "predlog", do tedaj imam pa se zvrhano mero popustkov.

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Napisal/-a smile4me Če jul 31, 2008 7:19 pm

domnevam da je "sej ste vsi tle" letelo na tiste k imajo/imate "švabska jetra" saj ste mu vi/oni v glavo vbijali feltne na rob :!:

btw: sem 4 leta user, samo ne pišem tako pogosto na forumu, ker se itq večinoma vse teme ponavljajo in so tako rekoč 90% vsega samo smeti, če se pa v keri temi kej dogaja je pa prerekanje po dolgem in počez...
Zadnjič spremenil smile4me, dne Če jul 31, 2008 7:30 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Če jul 31, 2008 7:29 pm

Waw.. cela pizdarija :D

Sicer pa men je avto všeč.. Gass, sm te zadnjič probal ujet pa ni šlo hehe :lol:
Sem ti pol potrobu ;)

Duli
Nov uporabnik

Napisal/-a Duli Če jul 31, 2008 7:31 pm

MacTron je napisal/-a:off:
Duli: a cemu onemogocenje na RKS?...mogoce se bo potem zamislil kaj je napisal na malo
bolj splosno usmerjenem a.com to je bil le "predlog", do tedaj imam pa se zvrhano mero popustkov.

Ja, ampak napisal je pa na a.com, ne na RKS.

Kot da bi prjel sosedo za rit, zašamarla bi te pa ena iz druge občine.

Uporabniški avatar
more
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a more Če jul 31, 2008 7:51 pm

Kaj ga bo zdej celo Novo mesto zagovarjalo al kaj.... člouk se očitno ne zna obnašat pa basta!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če jul 31, 2008 7:54 pm

Pa a lahko že nehate. Noben ni nobenemu vsiljeval feln, bili so predlogi. In bili so zelo dobri predlogi. Če pa se lastnik odloči, da ne bo menjal, pač ne bo.

Da nekateri nočjo dojet, ko jim lastnik avta napiše, da felten ne bo menjal, da njihovi predlogi niso dobri

Včasih imajo tudi drugi prav in v tem primeru zelo prav. Feltne, ki so trenutno gor niso grde, se pa najdejo tudi lepše ;)

In narava komunikacije bi lahko potekala na sledečem nivoju od Rejsrja:

Fantje, hvala za predloge, res bi lahko bile tudi kake druge gor ampak iz takšnih in drugačnih razlogov jih ne bom menjal.

Meni se zdi več kot očitna razlika. Kaj pa vam? :

Luleki da vas je treba iskat...ozeroma ne, sej ste vsi tle na avtomobilizmu! .....Otročaji!!
No sej bom pršu na kak show pogledat vaše švabske jetra, prerihtana da je še asfaltu nerodnu kaj se po njem voz!!
U glavnem zakon ste tuki na avtomobilizmu same zvezde...

Zdej pa MIR, ker se bo začelo pucat vse off-e pa še kaj vmes se lahko izmuzne :!:

GROZA
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov