pskoda je napisal/-a:js rad včasih mal bolj prtisnem na gas, še posebno zdaj ko mam skor 200hp, zato ne bom šparal na gumah in bremzah, ker to sta edini stvari ki mi lahko rešita življenje, raje dam kakšno colo manj pa tiste bolj kvalitetne (gume).
pskoda je napisal/-a:js rad včasih mal bolj prtisnem na gas, še posebno zdaj ko mam skor 200hp, zato ne bom šparal na gumah in bremzah, ker to sta edini stvari ki mi lahko rešita življenje, raje dam kakšno colo manj pa tiste bolj kvalitetne (gume).
gofra je napisal/-a:Jutri poklicem v BARTOG za Uniroyalke in CIMa za Sessanto (ceprav ni navedene moje dimenzije). Morda se to - kdo pri nas je zastopnik za Toyo in kdo za Hankook? Hvala vsem!
LpF
snikerson je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:js rad včasih mal bolj prtisnem na gas, še posebno zdaj ko mam skor 200hp, zato ne bom šparal na gumah in bremzah, ker to sta edini stvari ki mi lahko rešita življenje, raje dam kakšno colo manj pa tiste bolj kvalitetne (gume).
edina stvar, ki ti lahko reši življenje si ti in tvoja preudarnost, če u glavi nimaš nič, ti še gume in bremze za 5k€ nebojo pomagale, drugače se pa strinjam, da na gumah se ne špara...
stench je napisal/-a:Jaz vam povem samo eno, dvomim da se kateri od vas, ki trdite da raje dražje gume kupit, sploh upa preizkušat mejo zdrsa falkence na suhem in mokrem.
stench je napisal/-a:Jaz vam povem samo eno, dvomim da se kateri od vas, ki trdite da raje dražje gume kupit, sploh upa preizkušat mejo zdrsa falkence na suhem in mokrem.
gofra je napisal/-a:Thnx Hamzo - kje si jih pa vzel + cena?
LpF
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov