Pa hvala za pohvale, v maju pridejo še nova vrata in ostalo kar mu še manjka. Gre po korakih, ker nimam ravno 2k€+ plače

pskoda je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:MRV je napisal/-a:toyo so smeti gume. moreš jih napumpat malo bolj zato ker ima robove zelo mehke. poleg tega ne držijo ne na mokrem ne na suhem.
Ma kaj to govoriš iz lastnih izkušenj ??
Sicer z omenjenimi pnevmatikami osebnih izkušenj nimam ... ampak večino testov, ki sem jih prebral pravi, da so te pnevmatike dokaj solidne ... ne seveda zdaj ranga Potenze, Pilot Sport ali Sport Concact itd. ... ampak na normalno/dinamično vožnjo naj bi ble čist uredi ...
Oprosti za OFF
LP
Matej
toyo t1r so zelo dobre gume, v nekaterih pogledih celo bolse od zgoraj omenjenih...
Toyo so zanič gume, razen če jih nisi imel ali ne veš kaj so dobre gume
Ne vem od kje tebi ta info. jaz sem jih imel na prejšnjem avtomobilu v dimenziji 205/45 R16 in avtomobil pod nobenim pogojem ni spustil ... dež - fantastična, suha cesta - fantastična ... kar si imel za povedat za robove jo je pa res malo prej pobiralo a v okoliščinah, ki jih je doživljala to sploh ni čudno - mehka guma pač !MRV je napisal/-a:toyo so smeti gume. moreš jih napumpat malo bolj zato ker ima robove zelo mehke. poleg tega ne držijo ne na mokrem ne na suhem.
Mad je napisal/-a:MRV je napisal/-a:toyo so smeti gume. moreš jih napumpat malo bolj zato ker ima robove zelo mehke. poleg tega ne držijo ne na mokrem ne na suhem.
Ne vem od kje tebi ta info. jaz sem jih imel na prejšnjem avtomobilu v dimenziji 205/45 R16 in avtomobil pod nobenim pogojem ni spustil ... dež - fantastična, suha cesta - fantastična ... kar si imel za povedat za robove jo je pa res malo prej pobiralo a v okoliščinah, ki jih je doživljala to sploh ni čudno - mehka guma pač !
MRV je napisal/-a:Mad je napisal/-a:MRV je napisal/-a:toyo so smeti gume. moreš jih napumpat malo bolj zato ker ima robove zelo mehke. poleg tega ne držijo ne na mokrem ne na suhem.
Ne vem od kje tebi ta info. jaz sem jih imel na prejšnjem avtomobilu v dimenziji 205/45 R16 in avtomobil pod nobenim pogojem ni spustil ... dež - fantastična, suha cesta - fantastična ... kar si imel za povedat za robove jo je pa res malo prej pobiralo a v okoliščinah, ki jih je doživljala to sploh ni čudno - mehka guma pač !
max in ostali. t1r gume imam trenutno montirane za summer setup. za njih sem se odločil ker je cena relativno ugodna ter ostali so tudi rekli da ni slaba guma. ok, sm reku in jo kupil da vidim če so za kaj. že po parih 100km sem videl da robe je' nenormalno saj robovi NISO ojačani. posledica tega je da jih moram pumpat na 2.6 - 2.7. da pa bi jih imel na standardnih 2.3-2.4 pa lahko mirno rečem da bi mi jedlo napise.pač, to je odvisno od gume do gume.
nekateri ste rekli da meca ni za divjat. se strinjam. problem nastane ker ta guma je za pop*** mehka, kot je reku max. za vsak dan in normalno vožnjo je premehka, za divjat pa smeti.
max ti praviš da po dežju je držala. katera guma na "jelko" po dežju drži? nobena!razen kaka top of the rang.
ko greš divjat po suhem pa ti daje občutek da že ves cajt drsi, ko pa spusti se pa j***. meni je spustila pri 140 v ovinku. juhu :/
problem nastane ker vsak ima svoj občutek kaj drži in kaj ne. mislite da divjate, a v resnici se vozite kot nekateri vsak dan.
če nimaš dnarja za boljšo gumo je tudi ta dobra. če pa mislite delat kaj več pa raje zberte malo več € in kupite nekaj kar že po imenu zveni dobro.
toliko o toyo.
kr naprej z debato o meci
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov