P.S: upam da te bo kdaj srečala pamet, pa da ti čimprej izpit vzamejo

Courage™ je napisal/-a:Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.
Enkrat se se mimo mene pelji vec ko petdeset medtem ko setam otroka al pa blokadiraj pa kopaj gume v centru mesta pa si zapomni da te bom tak v lamp vsekal da bos j***a cez usta vun spukno smrkavec en.
MaTe0 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.
Enkrat se se mimo mene pelji vec ko petdeset medtem ko setam otroka al pa blokadiraj pa kopaj gume v centru mesta pa si zapomni da te bom tak v lamp vsekal da bos j***a cez usta vun spukno smrkavec en.
haha
slatncan je napisal/-a:največji hec je ko pride malinovc tankat v petek zvečer za 5€, v soboto za 5€ in v nedelo za 5€, odpele se pa vedno s takim šusom da ma itaq pri prvem semaforju prazn kesl...če je ta avto očuvan, sm js biciklta avo pomojem ne vidi izpod 5k obratov...
Courage™ je napisal/-a:Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.
quart je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.
Ni kaj! To so navadni primitivci v kao ˝spedenanih˝jačkih ! Žalostno pa je da je ogromno takšnih! V takšnem primeru...tel. št. 113 pa javit št tablice! Pri nas to najbolj pali! Lahko si jo enostavno prepišeš s pripetih slik!
Gorch je napisal/-a:Nekaj me zanima...kaj si delal z svojim avtom...tako "pomarančastega" avta še nisem videl?OK.če si ga farbal doma v garaži razumem,da ti ga je pa en ličar tkole nakracal...to mi pa ni jasno.
Če ne veš o čem govorim...poglej si sliko v polni resoluciji,ki jo je prilepil dejcc.
Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov