Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Sr okt 07, 2009 4:02 pm

stari če misliš da si "frajer" ker sredi mesta divjaš pa med vožnjo čez park blokadiraš si za mene totalni b****! pa ni bilo prvič da sem te videl pa tiste zadnje luči si že enkrat odtemni ker se ti bo en not zabil ker se NIČ!!! ne vidi čez njih

P.S: upam da te bo kdaj srečala pamet, pa da ti čimprej izpit vzamejo :ne
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Če okt 08, 2009 4:07 am

sn vido da maš avto spredaj rukjen..kaj si te delal :?:
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne okt 11, 2009 1:29 pm

Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.

Enkrat se se mimo mene pelji vec ko petdeset medtem ko setam otroka al pa blokadiraj pa kopaj gume v centru mesta pa si zapomni da te bom tak v lamp vsekal da bos j***a cez usta vun spukno smrkavec en.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne okt 11, 2009 1:34 pm

a to si ti :lol: novi blokada boy sredi belega dneva :lol:
ded 1x boš spoznal na grdi način, da se ti to v totem našem mariboru ne splača.
Zadnjič spremenil jay, dne Ne okt 11, 2009 1:44 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Ne okt 11, 2009 1:38 pm

Courage™ je napisal/-a:Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.

Enkrat se se mimo mene pelji vec ko petdeset medtem ko setam otroka al pa blokadiraj pa kopaj gume v centru mesta pa si zapomni da te bom tak v lamp vsekal da bos j***a cez usta vun spukno smrkavec en.

haha :D

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Ne okt 11, 2009 2:11 pm

MaTe0 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.

haha :D

X2. He he he! 100 posto sem s tabo. Da kakšen tak bebo skrivi en las na mojemu otroku, zaradi občega jarčenja, Bog mu stoj na strani... :ne

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Po okt 12, 2009 7:02 pm

mali ne s*** po mbju pa nekaj kopaj ko neki norec, normalno se vozi, si pritišnjen v glavo al kaj? jaz razumem da zapaše da skopaš 1x na 3 mesce, ne pa na vsakem prehodu pa na vsakem semaforu itd... folk ti gre na prehodu na glavnem trgu mimo, počakaš, pol pa 20cm mimo njih puni gas, pa da bi vsaj avto šel kam pa ajde, ne pa da se dere ko nevem kaka mašina, pa pogledam cez 30s, pa si komaj pri kužnem znamenju...
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Aly
Nov uporabnik

Napisal/-a Aly So okt 17, 2009 3:40 pm

Pa še nekaj, zadnjič si stal za menoj (bela Laguna karavan) po ulici pariške komune proti dvorani tabor....Ded, kaj si ti bolan al kaj si? Stali smo v vrsti, se premaknemo za en avto naprej, ti pa zadaj kuriš gume in se mi zaganjaš v rit? Na mojem zadnjem sedežu pa oba moja otroka. Ne bom ti reko kaj se ti lahko naslednjič zgodi ko boš to ponovno poskušal, ne igraj se več z živci drugih ljudi. Da se ne menimo kolkkrat se sprehajamo okrog Magdalene in ti voziš mimo kot da si prtegnjen...ne kot da si, saj si že dokazal da si.
Tisti ki je pa malo prej napisal kaj ste taki pusiči ker ga malo stisne naj gre naslednjič stat na rob ceste toto tele se bo pa mimo naganjalo kot da je zadnji na svetu pa naj reče če mu bo fajn, pričakujem tak ne da ve kaj je otrok in odgovornost za njega :roll:
Honda Civic 1.4i

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris So okt 17, 2009 3:59 pm

me ne čudi da je bil avto spredaj malo rukjen.. pol se bo pa avto prodajal kot 1.lastnica, nekaramboliran, garažiran :) pa vožen na max rpm 3/4 časa

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan So okt 17, 2009 4:32 pm

največji hec je ko pride malinovc tankat v petek zvečer za 5€, v soboto za 5€ in v nedelo za 5€, odpele se pa vedno s takim šusom da ma itaq pri prvem semaforju prazn kesl...če je ta avto očuvan, sm js bicikl :D ta avo pomojem ne vidi izpod 5k obratov...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So okt 17, 2009 4:42 pm

jaz sem te tudi vido zadnjič 1x, ko si se nekaj zaganjal po mariboru :lol: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe dec 11, 2009 1:52 pm

slatncan je napisal/-a:največji hec je ko pride malinovc tankat v petek zvečer za 5€, v soboto za 5€ in v nedelo za 5€, odpele se pa vedno s takim šusom da ma itaq pri prvem semaforju prazn kesl...če je ta avto očuvan, sm js bicikl :D ta avo pomojem ne vidi izpod 5k obratov...

Ti AS, če govoriš koliko kdo tanka še povej pumpo na kateri delaš.

Slika

Dobro zgleda avto, prvo sem te mislo ššššklocnt pred seršom, pol pa še na europarku vidim. upam nisi jezen
;)
še polna resolucija

http://img705.imageshack.us/img705/204/dsc0073.gif
Relax take it easY
Slika

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a Proton-Blaž Ne dec 13, 2009 11:04 am

Lp..

Res lepa slika =) nimam bit za kaj jezn... :) To je blo če se ne motim v peTek ne....

hvala ti.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne dec 13, 2009 11:43 am

Petek ja;)

lp
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
quart
Nov uporabnik

Napisal/-a quart Ne dec 13, 2009 11:52 am

Ni kaj! To so navadni primitivci v kao ˝spedenanih˝jačkih ! Žalostno pa je da je ogromno takšnih! V takšnem primeru...tel. št. 113 pa javit št tablice! Pri nas to najbolj pali! Lahko si jo enostavno prepišeš s pripetih slik!

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne dec 13, 2009 11:54 am

quart je napisal/-a:

Ni kaj! To so navadni primitivci v kao ˝spedenanih˝jačkih ! Žalostno pa je da je ogromno takšnih! V takšnem primeru...tel. št. 113 pa javit št tablice! Pri nas to najbolj pali! Lahko si jo enostavno prepišeš s pripetih slik!

brez konkretnih dokazov mu nemorejo nič ;)

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a Proton-Blaž Ne dec 13, 2009 12:09 pm

Jaz v moji temi ne rabim takih primitivnih poStov... tak da prosim lepo...

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Ne dec 13, 2009 12:19 pm

Nekaj me zanima...kaj si delal z svojim avtom...tako "pomarančastega" avta še nisem videl :shock: ?OK.če si ga farbal doma v garaži razumem,da ti ga je pa en ličar tkole nakracal...to mi pa ni jasno.
Če ne veš o čem govorim...poglej si sliko v polni resoluciji,ki jo je prilepil dejcc.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne dec 13, 2009 12:21 pm

Gorch je napisal/-a:Nekaj me zanima...kaj si delal z svojim avtom...tako "pomarančastega" avta še nisem videl :shock: ?OK.če si ga farbal doma v garaži razumem,da ti ga je pa en ličar tkole nakracal...to mi pa ni jasno.
Če ne veš o čem govorim...poglej si sliko v polni resoluciji,ki jo je prilepil dejcc.

če nisi opazil so tudi drugi avti,ki na sliki "pomarančaste" barve :roll:

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne dec 13, 2009 12:35 pm

Slika je pomaračnasta iz preprostega razloga. fotoaparat mi dela slike 12MP in jih nemorem nikamor uploadat in jih vsi hosti pomanjšajo in z tem se izgubi kvaliteta. Avto pa je lep od zunaj, tudi barva.

Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.

Taki so mi vedno smešni. Še nastavo bi se ti, samo čez par mesecev bi mi ti "kupil" nov avto in nebi več vozo Fiata takrat pa bi se jaz tebi smejal8) :lol:
Zadnjič spremenil dejcc, dne Ne dec 13, 2009 12:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Relax take it easY
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov