bOnZy je napisal/-a:ene pa zanim, če kdo ve če ma kdo v slo. Toyoto Supro?![]()
Supra <-- my dream car!
Glih zadnič sm po radiu slišou da je u Ljubljani ena ZGORELA vredna 8 mio sit.

Aaaam , ja tle te morm mal popravt,ja, ta tvoj (in moj ) sanjski avto je v SLO in sicer ; 96 l. ,75.k prevozenih , rdece barve 3.0 biturbo 340 km,(totalno brez dodatne opreme) ,sm ga na lastne oci vidu na toyota servis centru na Vic-u,k je bil tam na servisu . Ker pa osebno poznam oba majstra tm k delata ,mi je blo to tko receno in mislm ,da bo kr drzalo . Pazi to : Lastnik nekje iz dolenjske ( fuuuul loaded ) ,cena pa 30.000 EURO - v se pravi nekje( 60.000 DM ) 6.5 mio sit . Po pravic povedano bo treba se mal prsparat .Suljo je napisal/-a:ja pač te, k je tvoj sanjski auto ni u slo.sta pa mislm da 2 starejše, obe letnika 90.To se prav 3.0 turbo pa 240Km.Taki auti se prodajajo za dokaj male pare, tm do 1mio.Sam pol je bl problem s stroški tj. servis, težko je dobit dele, velka registracija itd. No upam da je to to kr te je zanimal.
LP
TOYOTA je napisal/-a:neonke sem dobil po pošti iz mb...okrog 25ksit...sem jih hotel nabavt v a3m pa pri njih pomeni 1 teden 2,5, meseca...pa še dražje so ble za 9 ksit
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov