TOYOTA je napisal/-a:Custom je napisal/-a:Nevem zakaj ste eni tako proti temu avtu.Je zihar 1000x bol varn kot skuter.Lepši in večji od smarta in še z 14 leti ga lahk voziš.Zdaj imam že 2. aixama, crosslina, prej pa sem imel tole:
http://aixam.moj-album.com/album/14262503/ In je prav dobra zadeva ,glede hitrosti pa ga za po mesti ni bolšega ,potegne prej ko pa večker avto.
drage igračke za sinčke bogatašev!
to je pa res riž! pa ne razumem kako lahko pri 14 folk vozi to zadevo po cestah, nevzgojeni mulci, ki bi radi "šmekali" po mestih...zravn pa velika večina še kolesa ne zna vozit...

najprej malo odraste!
ej, samo ti pa res... a če bi ti bil sinček bogataša, bi pa prosil na ulici? mislim, da moraš ti odrast. če bi bila jaz hčerka bogataša, bi imela 3 take doma.
in sigurno imam raje 14-letnike, ki se v tem vozijo po mestu (kjer, če ne veste, je imejitev 50km/h) kot pa 14-letnike, ki se mi s skuterjem prilepijo na rit in potem prehitevajo pred semaforji ali v križišču/krožišču, kjer se pač pokaže malo prostora, da gre mimo in malo manjka, da ga ne zbijem.
drag je pa tudi zato, ker je na nek način luksuz. tudi smart je luksuz ( - poleti. pozimi pa, kot je nekdo napisal, tako ne rabimo strehe nad glavo 24/7, ali ne?)