Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Ne maj 10, 2009 12:36 pm

čare je napisal/-a:
rojkod je napisal/-a:
Tomas666 je napisal/-a:4200€???? za letnik 1998 :shock: :shock: :shock: :ue

Ja poglej še malo od drugih cene.

edino to me moti pri teh ropotuljah.Za 4200€ sem 2 leti nazaj kupil 6 let staro Mareo weekend JTD ki naj bi bil taprav avto :D

Marea JE taprav avto. Te cene so popolnoma nenormalno nelogične. Isto, kot da bi plačal minimoto več kot kkšno pravo športivo. Nonsense.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne maj 10, 2009 3:31 pm

Ja saj jaz to vem ampak večina pravi da je avto samo VW.No pa Honda.

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Ne maj 10, 2009 5:48 pm

Foter je prodal mareo 98 letnik za 1500 evrov :?
Slika pugi.si

krajncf
Nov uporabnik

Napisal/-a krajncf Ne maj 10, 2009 7:48 pm

pa je tale j***a če vi tak pravite bolj sporihtala ko od ene čtrtine lastnikov autov vseh ki pregledujejo tale forum :)

dobro si ga zrihto :P :D

Uporabniški avatar
BS-speed
Novinec

Kraj: Sevnica

Napisal/-a BS-speed Ne maj 10, 2009 8:24 pm

Daedalus je napisal/-a:
čare je napisal/-a:
rojkod je napisal/-a:

edino to me moti pri teh ropotuljah.Za 4200€ sem 2 leti nazaj kupil 6 let staro Mareo weekend JTD ki naj bi bil taprav avto :D

Marea JE taprav avto. Te cene so popolnoma nenormalno nelogične. Isto, kot da bi plačal minimoto več kot kkšno pravo športivo. Nonsense.

Cene so zato take, ker je poterbno na tem avtomobilčki uporabiti take materiale, da tehtata pod 350kg, ker je to z zakonom določeno.
Lp, Boštjan

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Ne maj 10, 2009 8:27 pm

BS-speed je napisal/-a:
Daedalus je napisal/-a:
čare je napisal/-a:
rojkod je napisal/-a:

Cene so zato take, ker je poterbno na tem avtomobilčki uporabiti take materiale, da tehtata pod 350kg, ker je to z zakonom določeno.

aha. hvala za razlago :D
Slika

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Ne maj 10, 2009 8:32 pm

karbon je drag :D
Slika pugi.si

rojkod
Nov uporabnik

Napisal/-a rojkod Ne maj 10, 2009 8:45 pm

Zois je napisal/-a:karbon je drag :D

:lol: :lol:

Custom
POZOR! Nekredibilen uporabnik

Napisal/-a Custom Če okt 08, 2009 4:50 pm

Nevem zakaj ste eni tako proti temu avtu.Je zihar 1000x bol varn kot skuter.Lepši in večji od smarta in še z 14 leti ga lahk voziš.Zdaj imam že 2. aixama, crosslina, prej pa sem imel tole:
http://aixam.moj-album.com/album/14262503/
In je prav dobra zadeva ,glede hitrosti pa ga za po mesti ni bolšega ,potegne prej ko pa večker avto.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Če okt 08, 2009 5:10 pm

Custom je napisal/-a:Nevem zakaj ste eni tako proti temu avtu.Je zihar 1000x bol varn kot skuter.Lepši in večji od smarta in še z 14 leti ga lahk voziš.Zdaj imam že 2. aixama, crosslina, prej pa sem imel tole:
In je prav dobra zadeva ,glede hitrosti pa ga za po mesti ni bolšega ,potegne prej ko pa večker avto.

drage igračke za sinčke bogatašev!
to je pa res riž! pa ne razumem kako lahko pri 14 folk vozi to zadevo po cestah, nevzgojeni mulci, ki bi radi "šmekali" po mestih...zravn pa velika večina še kolesa ne zna vozit... :ue

najprej malo odraste!
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če okt 08, 2009 5:28 pm

Custom je napisal/-a:Nevem zakaj ste eni tako proti temu avtu.Je zihar 1000x bol varn kot skuter.Lepši in večji od smarta in še z 14 leti ga lahk voziš.Zdaj imam že 2. aixama, crosslina, prej pa sem imel tole:

mater je lep :lol: :lol: zadej dej še ene 7 šarkijev, pa boš mel EVO look :twisted: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če okt 08, 2009 5:47 pm

Odspredaj MB znakec in kolesni pokrovi s Hoferja... svašta.
Ko pri tem avtu vklopiš ventilacijo pomoje kr ugasne.

Uporabniški avatar
ESTEMP
Stalni uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a ESTEMP Če okt 08, 2009 6:00 pm

Kva pa tale NOS.A je sam za okras in dodatna teza?

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če okt 08, 2009 6:48 pm

sub pomoje ..
Slika

Uporabniški avatar
Sharona055
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a Sharona055 Če okt 08, 2009 8:04 pm

TOYOTA je napisal/-a:

drage igračke za sinčke bogatašev!
to je pa res riž! pa ne razumem kako lahko pri 14 folk vozi to zadevo po cestah, nevzgojeni mulci, ki bi radi "šmekali" po mestih...zravn pa velika večina še kolesa ne zna vozit... :ue

najprej malo odraste!

ej, samo ti pa res... a če bi ti bil sinček bogataša, bi pa prosil na ulici? mislim, da moraš ti odrast. če bi bila jaz hčerka bogataša, bi imela 3 take doma.

in sigurno imam raje 14-letnike, ki se v tem vozijo po mestu (kjer, če ne veste, je imejitev 50km/h) kot pa 14-letnike, ki se mi s skuterjem prilepijo na rit in potem prehitevajo pred semaforji ali v križišču/krožišču, kjer se pač pokaže malo prostora, da gre mimo in malo manjka, da ga ne zbijem.

drag je pa tudi zato, ker je na nek način luksuz. tudi smart je luksuz ( - poleti. pozimi pa, kot je nekdo napisal, tako ne rabimo strehe nad glavo 24/7, ali ne?)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če okt 08, 2009 9:54 pm

Sharona055 off: No gospodicna, sedaj se pa malo umiri, ker v splosnem uporabnik TOYOTA
ni podal nobenega mnenja o "prosnji na ulici" niti ni soglasal s tem, pac pa je preprosto v
sicer splosnem podal mnenje na taksne nadobudneze, ki komaj zacenjajo z besedo promet,
kaj sele spostovanje pravil itd... Torej v splosnem je zelel povedati, da se taksnih igrac ne
more privosciti vecina taksnih nadobudnezev (cena je pac glede na materiale precej visoka).

Glede na to, da bos cez nekaj let tudi sama urejala clovekova zunanja ravnanje v odnosu
z drugimi, bi zelel, da tudi tu poskrbis v tej meri. Hvala.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Custom
POZOR! Nekredibilen uporabnik

Napisal/-a Custom Pe okt 09, 2009 3:42 pm

nevermind je napisal/-a:Odspredaj MB znakec in kolesni pokrovi s Hoferja... svašta.
Ko pri tem avtu vklopiš ventilacijo pomoje kr ugasne.

Ja pomoje tut, bolš pa že ko pa ti ko si se v teh letih s pešhondo furo.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Pe okt 09, 2009 4:13 pm

@Custom, nevem če je to ta Aixam, vendar en zelo podoben (tudi s ksenonom) slepi nasproti vozeče naokoli po Brodu. Lastniku resnično polagam na srce naj se znebi tega kita, drugače mu ga bom lastnoročno odmontiral naslednjič ko se mi pripelje nasproti :!:

Pa lep pozdrav! :evil:
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe okt 09, 2009 4:22 pm

jah dolge mu nasproti spusti :)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov