Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Pe maj 29, 2009 8:00 pm

defasturias je napisal/-a:Ajoj človek pa ti se delaš norca sam iz sebe. Zakaj misliš da so (samo primer) inženirji na porsche turbo dali spojlerje, druga lita platišča, večje odbijače? Gotovo ne zaradi estetike. Spojler je na avtu z namenom, da daje oprijem zadku, drugi odbijači z večjimi odprtinami za boljši dotok zraka zavoram in motorju in lita platišča za še manjšo težo. In to bi funkcioniralo tudi na navadni carreri. Pa ne mi zdaj nabijat da se da čisto normalno peljat tudi brez tega. Porschejevi inženirji že vedo kakšna je razlika da se vse to splača nadgrajevat, sicer bi samo povečali moč agregata. Tako da zaradi (ne)estetike feltne in druge predelave na hyundaju niso ekonomsko upravičene, na porscheju pa so, ker so tam z razlogom. In ker stvar dejansko funkcionira, je ekonomsko upravičena. Po tvoji glupi logiki se potem celo ne bi splačalo kasetarja menjat z mp3 radiem - vidiš, v tem primeru spraviš več glasbe na cd in nekaj imaš od tega, zato je nakup smiseln. Če pa kupuješ feltne za star avto, ki so vredne toliko kot pol avta je pa debilizem.

Daj zdaj pa ne nabijaj več OK! SIcer pa ti je že Mactron odgovoril. Ne mešaj jabolk in hrušk. Če ne razumeš, kaj se tukaj pogovarjamo, pol ti ni pomoči. NORMALNO SE DA PELJAT TUDI BREZ TEGA, JA, OK!!! Po omejitvah, kajne!!! Ali malo čez. SIgurno pa ne 200 km/h čez Hudo luknjo, a ne? Kot bi sicer lahko s Carrero z vgrajenimi spojlerji. Upam samo, da še nimaš izpita, ker kot vidim, nimaš razčiščenih pojmov.

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Pe maj 29, 2009 8:06 pm

Zgleda ti ne veš o čem se pogovarjamo ker si se šele pred kratkim vključil v debato. Sam trdiš da spojlerji in slično nimajo nikjer funkcije - sem ti dokazal nasprotno. O tem kako kdo hitro vozi ni za debatirat, ni lastnika porša ki ni svojega avta nikoli stisnil čez omejitve. In zaradi teh dodatkov, ki so tebi neuporabni je ostal živ. Noben problem ni vozit 200km/h + po avtocesti. Neko karjolo bo že nevarno zanašalo, medtem ko boljši avto bo zaradi tebi brezveznih dodatkov ostal stabilen. Daj si malo razčisti pojme. Če spojler na tvojem avtu nima funkcije, še ne pomeni da jih tudi drugje nima. Zgleda dlje od lastnega vozila ne vidiš.

Gre pa za to da na takem avtu je vse to smiselno, na accentu pa žal ne. Pa ne bodi zdaj tako debilen da boš odpisal in potrdil da še zmeraj ne dojameš mojega pointa.
Zadnjič spremenil defasturias, dne Pe maj 29, 2009 8:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Pe maj 29, 2009 8:06 pm

dejvi je napisal/-a:Upam samo, da še nimaš izpita, ker kot vidim, nimaš razčiščenih pojmov[/b].

pomoje mu je škoda dnarja...kokr za vse ostalo :jao:

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward Pe maj 29, 2009 8:17 pm

@defasturias svetujem ti da pogledaš še druge avtomobile v galeriji in pustiš tega accenta na miru. Najdi si enga v katerega se splača metat denar. Pa veliko sreče.
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Pe maj 29, 2009 8:20 pm

@defasturias Dokazal si, he , he, kaj si pa dokazal? Dobro vem, kaj želiš povedati, samo problem je, da ti ne razumeš, kar želim jaz povedati. Svoje pa sem ti povedal, ti pa še kar trobiš naprej. Ne vem kakšen avto voziš, ti? Po mojem ga ne, jaz ti pa lahko povem, da vozim "gare" za 32 €, seveda, imajo spojler, sam ne polmetrski. Je pa takšen, za estetiko. In ne boš verjel, tudi gre 230 BP.

Uporabniški avatar
Pitu
Novinec

Napisal/-a Pitu Pe maj 29, 2009 8:23 pm

defasturias je napisal/-a:Zgleda ti ne veš o čem se pogovarjamo ker si se šele pred kratkim vključil v debato. Sam trdiš da spojlerji in slično nimajo nikjer funkcije - sem ti dokazal nasprotno. O tem kako kdo hitro vozi ni za debatirat, ni lastnika porša ki ni svojega avta nikoli stisnil čez omejitve. In zaradi teh dodatkov, ki so tebi neuporabni je ostal živ. Noben problem ni vozit 200km/h + po avtocesti. Neko karjolo bo že nevarno zanašalo, medtem ko boljši avto bo zaradi tebi brezveznih dodatkov ostal stabilen. Daj si malo razčisti pojme. Če spojler na tvojem avtu nima funkcije, še ne pomeni da jih tudi drugje nima. Zgleda dlje od lastnega vozila ne vidiš.

Gre pa za to da na takem avtu je vse to smiselno, na accentu pa žal ne. Pa ne bodi zdaj tako debilen da boš odpisal in potrdil da še zmeraj ne dojameš mojega pointa.

Kolikor sem to na hitro prebral,bi lastnik tega Accenta si rad "predelal" po svojem okusu in ne zato,da bi mu razni dodatki pomagali pri nekih extremnih hitrostih... Nevem zakaj bi bilo nesmiselno montirati feltne na Accenta? To je njegov 1. avto in če imaš veselje in voljo, se mora vse skupaj nekje začeti,pa naj bo to Yugo,Accent ali Ferrari... In pa ja,človek ima zadane cilje in mu res ni treba zbijati morale! Jaz ga podpiram in naj si uredi avto po svoji želji :P

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Pe maj 29, 2009 8:24 pm

Pitu je napisal/-a:
defasturias je napisal/-a:Zgleda ti ne veš o čem se pogovarjamo ker si se šele pred kratkim vključil v debato. Sam trdiš da spojlerji in slično nimajo nikjer funkcije - sem ti dokazal nasprotno. O tem kako kdo hitro vozi ni za debatirat, ni lastnika porša ki ni svojega avta nikoli stisnil čez omejitve. In zaradi teh dodatkov, ki so tebi neuporabni je ostal živ. Noben problem ni vozit 200km/h + po avtocesti. Neko karjolo bo že nevarno zanašalo, medtem ko boljši avto bo zaradi tebi brezveznih dodatkov ostal stabilen. Daj si malo razčisti pojme. Če spojler na tvojem avtu nima funkcije, še ne pomeni da jih tudi drugje nima. Zgleda dlje od lastnega vozila ne vidiš.

Kolikor sem to na hitro prebral,bi lastnik tega Accenta si rad "predelal" po svojem okusu in ne zato,da bi mu razni dodatki pomagali pri nekih extremnih hitrostih... Nevem zakaj bi bilo nesmiselno montirati feltne na Accenta? To je njegov 1. avto in če imaš veselje in voljo, se mora vse skupaj nekje začeti,pa naj bo to Yugo,Accent ali Ferrari... In pa ja,človek ima zadane cilje in mu res ni treba zbijati morale! Jaz ga podpiram in naj si uredi avto po svoji želji :P

x2

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Pe maj 29, 2009 8:36 pm

dejvi je napisal/-a:@defasturias Dokazal si, he , he, kaj si pa dokazal? Dobro vem, kaj želiš povedati, samo problem je, da ti ne razumeš, kar želim jaz povedati. Svoje pa sem ti povedal, ti pa še kar trobiš naprej. Ne vem kakšen avto voziš, ti? Po mojem ga ne, jaz ti pa lahko povem, da vozim "gare" za 32 €, seveda, imajo spojler, sam ne polmetrski. Je pa takšen, za estetiko. In ne boš verjel, tudi gre 230 BP.

Sigurno ne tak da bi imel na njem feltne vredne kot pol avta. In tukaj da ga ne si se že drugič zmotil. In povedal nisi ničesar pametnega, argumentiral tudi ne, prej provociral. Pa dobro da si povedal kaj imaš. Nič čudnega da zagovarjaš svoje stališče, zdaj ko vidim kje stojiš mi je vse jasno.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Pe maj 29, 2009 8:41 pm

defasturias je napisal/-a:
dejvi je napisal/-a:@defasturias Dokazal si, he , he, kaj si pa dokazal? Dobro vem, kaj želiš povedati, samo problem je, da ti ne razumeš, kar želim jaz povedati. Svoje pa sem ti povedal, ti pa še kar trobiš naprej. Ne vem kakšen avto voziš, ti? Po mojem ga ne, jaz ti pa lahko povem, da vozim "gare" za 32 €, seveda, imajo spojler, sam ne polmetrski. Je pa takšen, za estetiko. In ne boš verjel, tudi gre 230 BP.

Sigurno ne tak da bi imel na njem feltne vredne kot pol avta. In tukaj da ga ne si se že drugič zmotil. In povedal nisi ničesar pametnega, argumentiral tudi ne, prej provociral. Pa dobro da si povedal kaj imaš. Nič čudnega da zagovarjaš svoje stališče, zdaj ko vidim kje stojiš mi je vse jasno.

ti nebi mel feltn gor...on pa bi! so what??? kaj pa folk k ma predelane golf I in II itd. k je vse na njemu dražje kokr sam avto...k sm bil zdele na srečanju VW jev u Avstriji je blo tm 3\4 takih avtov pa jim noben nč ne reče še podpirajo jih in morm rečt da so nekateri še zelo hudi na videz (pa mi osnova avta ni niti mal všeč)...to je njihov lajf in očitno to teb ni všeč...so what?

janp17
Nov uporabnik

Napisal/-a janp17 Pe maj 29, 2009 8:56 pm

defasturias dej clovek kaj se obremenjujes kok bojo feltne???'pac bojo kukr bojo pa take da bojo men usec k bom pa avto prodaju jih lohka pa se zmerom posebi prodam pa je.defasturias pa drugac ma ta avto 66kw k si ze pr usem tok natancn!!!!!!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe maj 29, 2009 8:57 pm

off:
defasturias: No sedaj te bom pa prosil, da se ustavis in odnehas s tvojim interesom
katerega si ze zastavil s prvim postom. Pocasi prehajas tudi na zalitve kar se je ze
tudi zasledilo med besedilom (debili itd) ce ti taksne besede dovoljujejo na bmw.slo forumu
jih tu ne bos uporabljal v kakrsnem koli pomenu sploh pa ne na celotno skupnost.

Prosim se enkrat in to zadnjic, da tudi odnehas s taksnimi komentariji... hodis po robu.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Pe maj 29, 2009 9:08 pm

................in potem vse tiho je bilo....................:D

janp17
Nov uporabnik

Napisal/-a janp17 Pe maj 29, 2009 9:15 pm

MacTron hvala upam da bo tvoja beseda zalegla da se bo tema normalno odvijala naprej in po nacrtih :D

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Pe maj 29, 2009 9:19 pm

MacTron je napisal/-a:off:
defasturias: No sedaj te bom pa prosil, da se ustavis in odnehas s tvojim interesom
katerega si ze zastavil s prvim postom. Pocasi prehajas tudi na zalitve kar se je ze
tudi zasledilo med besedilom (debili itd) ce ti taksne besede dovoljujejo na bmw.slo forumu
jih tu ne bos uporabljal v kakrsnem koli pomenu sploh pa ne na celotno skupnost.

Prosim se enkrat in to zadnjic, da tudi odnehas s taksnimi komentariji... hodis po robu.

V mojem prvem postu ni bilo nobenega interesa. Predlagal sem, naj premisli kako želi glede predelav, ker se je morda prenaglil zaradi veselja nad prvim avtom. To pa zato, ker se mi je dogajalo enako, sam sem skoraj kupil litke, pa sem si potem premislil in mislim da bi mi bilo kasneje žal, če bi jih kupil.

Tukaj ni bilo nobenega interesa, le prijateljski nasvet, v katerega ste se nekateri zapičili ker ste morda narobe zastopili, vse ostalo pa je le utemeljevanje in poskusi, da bi vam dopovedal kaj sem mislil, kar so seveda pospremili offtopici.

Zaradi mene lahko razrežeš karoserijo in daš na avto jeklene feltne avtobusa, nikjer nisem napisal, da česa ne bi smel.

To je tudi zadnji moj post na to temo o smiselnosti nakupa felten - če ima kdo željo po nadaljevanju naj nadaljuje po ZS, pa mu rade volje še kaj razložim.

Ko bo napredek na avtu komentiramo naprej.

Kegl ti se pa prosim tudi umiri in ne provociraj. Nimam toliko časa da bi sedel 24/7 za računalnikom in pritiskal F5 kot ti in čakal na odgovor. :roll: Midva imava že debato po ZS, nadaljuj tam, lahko mi zaupaš tudi druge probleme, znam poslušat.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Pe maj 29, 2009 9:29 pm

defasturias je napisal/-a:Kegl ti se pa prosim tudi umiri in ne provociraj. Nimam toliko časa da bi sedel 24/7 za računalnikom in pritiskal F5 kot ti in čakal na odgovor. :roll: Midva imava že debato po ZS, nadaljuj tam, lahko mi zaupaš tudi druge probleme, znam poslušat.

ni blo nobeno provociranje al pa kej podobnega če si pa ti tko dojel pa sory...bil je sam joke in fora je bla samo v tem da se je prej samo nabijalo poste pol pa kr naenkrat tišina! problemov pa nimam...sploh pa ne s tabo-hvala vseen :roll:

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Pe maj 29, 2009 10:57 pm

glej litke 16 na tem avtu so z namenom da avto polepša, funkcija vrtenja je enaka.
Tudi babe mamo raje lepotice kot pa grdobe,čeprav je funkcija ista :D
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
Pitu
Novinec

Napisal/-a Pitu So maj 30, 2009 12:22 pm

Zois je napisal/-a:glej litke 16 na tem avtu so z namenom da avto polepša, funkcija vrtenja je enaka.
Tudi babe mamo raje lepotice kot pa grdobe,čeprav je funkcija ista :D

:-P :-P :-P

janp17
Nov uporabnik

Napisal/-a janp17 So maj 30, 2009 6:27 pm

evo mav novih slikc zadi brez oznak pa nove tablce :P
Priponke
30052009004.jpg
30052009005.jpg
30052009006.jpg
notr

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So maj 30, 2009 6:39 pm

prov cool avtek imaš tako, da veš. glede feltn nisem komentiral, ker men je za njih vseen ti pa prvoščm najbol in lepo porihtaj kar maš v planu pa ne posluš vseh ampak nared po svoje. sej avto je tvoj.
varno še naprej!
lp

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So maj 30, 2009 9:51 pm

Najprej si tepihe privošči. :)
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost