shaggx je napisal/-a:sej pri men se tak vidi da sm, drgač na VW sam ko pa vijim r34 takolee pa da še u slo pride mi pa srce ponori.... kaj a boš mogoče kaj na štajerski konc hola k bi to rad u živo videl?
ven0m je napisal/-a:shaggx je napisal/-a:sej pri men se tak vidi da sm, drgač na VW sam ko pa vijim r34 takolee pa da še u slo pride mi pa srce ponori.... kaj a boš mogoče kaj na štajerski konc hola k bi to rad u živo videl?
Enako =)
Če se lotiš kaj akustike dodajat ti naredim vse zastonj, samo da lahko delam na Skylineu =D
shaggx je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:shaggx je napisal/-a:sej pri men se tak vidi da sm, drgač na VW sam ko pa vijim r34 takolee pa da še u slo pride mi pa srce ponori.... kaj a boš mogoče kaj na štajerski konc hola k bi to rad u živo videl?
Enako =)
Če se lotiš kaj akustike dodajat ti naredim vse zastonj, samo da lahko delam na Skylineu =D
ja sam je ena mala razlika.. jaz še nisem osemnajt brez izpita pa te fore... .
:Dven0m je napisal/-a:shaggx je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:shaggx je napisal/-a:sej pri men se tak vidi da sm, drgač na VW sam ko pa vijim r34 takolee pa da še u slo pride mi pa srce ponori.... kaj a boš mogoče kaj na štajerski konc hola k bi to rad u živo videl?
Enako =)
ja sam je ena mala razlika.. jaz še nisem osemnajt brez izpita pa te fore... .
te jaz zategnem
GTA lover je napisal/-a:@lextasy: pazi da ne boš preveč glasna na levem sedežu svojega lastnega avta, ko stestiramo performanse![]()
Suljo20 je napisal/-a:Sori k ti to rečm sam se mi zdiš mal preveč ponosna na tega Skylinea, sej je bomba pa use sam tok huda bit pa spet ni treba![]()
Drugač pa čestitke za nakup!
LP
H2 je napisal/-a:Za avto bo pa dala tok kot je en nov audi al pa bmw...
Jutri je Dan D ane?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost