OFFtopic:kje pa merite moč vaših vozil?Ker se mi zdi tale cifra ogromnadr.sah je napisal/-a:cca 2800KM ( prej kak več).
AudiFreak je napisal/-a:Ja so razlike. Mislim, da je S4 spredaj širši za 20mm na enem blatniku, rs pa celo 40mm. Quattro-ti pa imajo za razliko od navadnih en del prtljažnika plitvejši.
MacTron je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:Ja so razlike. Mislim, da je S4 spredaj širši za 20mm na enem blatniku, rs pa celo 40mm. Quattro-ti pa imajo za razliko od navadnih en del prtljažnika plitvejši.
Ti to mislis?... no naj te malo popravim, da je A4 Avant (B5) 1.9TDI enako sirok kot S4 avant (B5)
RS4 avant (B5) ja pa od navadnega avanta (B5) 1.6 - 2.5TDI in S4 avanta sirsi za 66 mm in krajsi
za 47 mm. Razlike med modeli so v masi, medosni razdalji, visini in motorjih (ter materialih).
Ni to Audi A3 vs S3 (8L) kjer imas razliko sirine za 28 mm.
R 34 GT-R je napisal/-a:Zakaj so pa edino ta motor (tdi), izpostavl med "navadno" motorizacijo?
saj sem napisal "vaših vozil"damjan je napisal/-a:martinh je napisal/-a:OFFtopic:kje pa merite moč vaših vozil?Ker se mi zdi tale cifra ogromnadr.sah je napisal/-a:cca 2800KM ( prej kak več).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je bilo mišljeno skupno število konjev ki so pod haubami parkiranih vozil na sliki:):):)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov