mito155 je napisal/-a:kolega.. kaj pa boki? ... so mal širši kot pa na 1.6... ni to honda k je bingo isti k VTI.

mito155 je napisal/-a:kolega.. kaj pa boki? ... so mal širši kot pa na 1.6... ni to honda k je bingo isti k VTI.
Brain Damage je napisal/-a:Samo avtomobilistično slep osebek bo nasedel, da je audi a3 1.6
Če je S naj bo S. brez značke lahko, ostalo kromasto nasnago pa pusti za Passate z krom ogledalci.
_B3yBo_ je napisal/-a:Brain Damage je napisal/-a:Samo avtomobilistično slep osebek bo nasedel, da je audi a3 1.6
Če je S naj bo S. brez značke lahko, ostalo kromasto nasnago pa pusti za Passate z krom ogledalci.
S imajo orginal to kromasto navlaklo, pa mim grede to ni krom ampak poliran alumini, katerega so potem nekati kopirali. Moj recimo nima poliran ampak ima kot s8 brusen aluminu
Brain Damage je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:Brain Damage je napisal/-a:Samo avtomobilistično slep osebek bo nasedel, da je audi a3 1.6
S imajo orginal to kromasto navlaklo, pa mim grede to ni krom ampak poliran alumini, katerega so potem nekati kopirali. Moj recimo nima poliran ampak ima kot s8 brusen aluminu
1.6 oznaka je poliran alumini?
Brain Damage je napisal/-a:Samo vzmeti? Amortizerji so novi?
Brain Damage je napisal/-a:1.6 oznaka je poliran alumini?
Brain Damage je napisal/-a:
Pero; vem, vendar moj komentar je bil na 1.6 oznako in kam sodi.
Brain Damage je napisal/-a:_B3yBo_; Bom drugič bolj razumljiv
Horse; Super. Ostaja pri hiši al razmišljaš o prodaji? Me kar tako zanima
vuko87 je napisal/-a:Cev za dovod olja zamašena in posledica da je šel turbo v pokoj ?
mito155 je napisal/-a:
800€ pa dobiš original... če ga zamenjaš na pooblaščenem pa je še 2 leti garancije nanj.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov