TomyBoy2 je napisal/-a:WRC555 je napisal/-a:Jaz pa imam isto dimenzijo kot za letne, 215-40-17.To mi ni cisto logicno
Jaz imam poleg 16 še 17 -50 -205 in bi moral imeti ti tudi logično manjše.
Itak more it 16 gor, sej nimaš večjih diskov ali pač ?
Drugače sem pa ravno prebiral tvojo temo, lepa raketa. Sem upal, da bo kaj več kot 250Nm, pa so kljub konjem, limitiral zadevo na 250Nm.![]()
Pa avto spustit, ne vem kaj to vse moti?
Ti manjši športni avtomobili so serijsko bolj kot ne, vsi takšni in niso na podnu, pa vseeno zelo trdi z fantastično lego.
Mali ST je bil isti, GTI recimo ravno na meji, tale dva najna sta "previsoka", itd, itd....
Lahko z posegom pri menjavi vzmeti lego tudi poslabšaš, glede na to že tovarniško športno "nastavljeno" podvozje ?
Da dobim en bolj pristranski odgovor...
scirocco12 je napisal/-a:Vse te zadeve Tomy, so individualne! Nekomu je to všeč nekomu ne!
scirocco12 je napisal/-a:Tomy se strinjam z en3rgie-jem v popolnosti.
Čakamo na video posnetek od Sciroccota! A je kakšna sprememba na tvojem vozilu od zadnjega javljanja?
Lep dan
TomyBoy2 je napisal/-a:Glede snemanja pač vem da ni najboljše, predvsem nepravilno gibanje dijagonalno. Da bi to uspelo bi rabil kakšen hud stativ.
Bo popravljeno pri naslenjem filmčku, kjer bo seveda glavni akter scirocco.
snikerson je napisal/-a:video je res![]()
me pa malo firbec, matra, kolko pride tako kolo, novo iz trgovine, lahko tudi PM
peroRS je napisal/-a:Dobro video![]()
Me zanima kateri program si uporabil za montažo?
MacTron je napisal/-a:Glede na montazo je uredu, ceprav kaksni prehodi niso najboljsi (pac efekt) bi
ti pa ob teh priloznosti povedal s cim bi naredil se bolj tehnicno dovrsene, vendar
je potrebno pred tem tudi stvari zbalansirati ...oglej si kaksen demo.
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=72065
BBS je napisal/-a:Nekako ne razumem.....kako je to lahko snemano z fotoaparatom?
A so to slike in potem v programu zoom in-zoom out ali je pač kamera na fotoaparatu?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost